Sziasztok
Mai napon autós találkára keresek hölgyet, párt!
Vác - Tiszafüred - Eger útvonalon.
Mai napon autós találkára keresek hölgyet, párt!
Vác - Tiszafüred - Eger útvonalon.
Husis csajszi keresek, akár párok is szóba jöhetnek hetero alapon! Vas, Zala, Gy-M-S megyében. Írj privát!
Szép napot! keresnék a fiatalabb korosztályból lányokat,vagy olyan párt akik értékelik az érettebb férfi tapasztalatát,diszkrécióját hely megoldott nálam
Sziasztok ! Bi házaspárt vagy passzív-uni fiúcskát keresek holnapra , péntekre ! Szivesen cumiztatnék,vagy akármi is lehet ! Nógrádban keresek ! Rétság-Érsekvadkert-Balassagyarmat-Szécsény-Salgotarján vonalon !
Sziasztok!
Szívesen állok a hétvégén 40-55 közötti házaspár rendelkezésére. Infók illetve fotóim az adatlapomon.
Köszönöm
Szívesen állok a hétvégén 40-55 közötti házaspár rendelkezésére. Infók illetve fotóim az adatlapomon.
Köszönöm
Sziasztok!
Esti órákban egy laza kis könnyed szexcsatában ki lenne benne? Lányok, hölgyek és párok hetero alapon.
Írjatok privátban.
Üdv
Z
Esti órákban egy laza kis könnyed szexcsatában ki lenne benne? Lányok, hölgyek és párok hetero alapon.
Írjatok privátban.
Üdv
Z
Sziasztok,ha lenne itt csinos csaj,aki kedveli az érettebb pasikat,szívesen ismerkednék vele.Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok! 30 éves férfias srác ismerkedne lányokkal és párokkal Budapestenl. PHa érdekel írj privátban
50+ os hölgy nudi partnere lennék. Délegyházára járok utazásban segítek...
Sziasztok! 26 éves férfias srác ismerkedne lányokkal és párokkal Pest és környékéről. Privátban várom a megkereséseket!

Túrkevén keresünk egy fiatal srácot,aki beszállna hozzánk 3 nak a nő örömére.
Csak arcképes levelekre válaszolunk: szikinatur@gmail.com
Csak arcképes levelekre válaszolunk: szikinatur@gmail.com
Hali.
Budapest,Esztergom vonzáskörében keresek kortól függetlenül hölgyet esetleg párt heteró alapon.
Budapest,Esztergom vonzáskörében keresek kortól függetlenül hölgyet esetleg párt heteró alapon.
Duci lányt keresek nyíregyházán és környékén ,nem levelezésre!
Sziasztok párral ismerkednék határozott, intelligens , magáradó 33 éves Győri srác vagyok.
Komoly határozott , szenvedélyes párok levelét várom , akik szeretik a creampies, cuckold szexet ha magatokra ismertetek írjatok, de csak komolyan !!!
Komoly határozott , szenvedélyes párok levelét várom , akik szeretik a creampies, cuckold szexet ha magatokra ismertetek írjatok, de csak komolyan !!!
Sziasztok.
39éves, igényes, humoros értelmiségi férfiként ismerkednék olyan házaspárral, akik befogadnának egy minden téren igényes férfit az életükbe, ágyukba.
Havi 1-2 találkában gondolkodom, péntek vagy szombat este, éjszaka lenne a megfelelő számomra, utazni tudok, esetlegesen közös erővel oldanánk meg a búvóhelyet.
A finom és gyengéd dolgokat szeretem, imádok finoman kényeztetni, szavakkal és tettekkel egyaránt.
Amennyiben egy hullámhosszra kerülnénk, akkor bizonyosan szívem s lelkem is kitenném a hölgy gyönyöréért, kényeztetős típus vagyok. Kimondott zsánerem nincs sem életkor, sem alkat tekintetében, nőimádó vagyok.
Átlagos mérettel és átlagon felüli potenciával, szexkultúrával és sok spermával rendelkezem. Igény esetén természetesen arcképet is tudok mutatni.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár által határolt területről, vagy ennek közeléből ismerkednék.
Keressetek bátran levélben.
Üdv.
39éves, igényes, humoros értelmiségi férfiként ismerkednék olyan házaspárral, akik befogadnának egy minden téren igényes férfit az életükbe, ágyukba.
Havi 1-2 találkában gondolkodom, péntek vagy szombat este, éjszaka lenne a megfelelő számomra, utazni tudok, esetlegesen közös erővel oldanánk meg a búvóhelyet.
A finom és gyengéd dolgokat szeretem, imádok finoman kényeztetni, szavakkal és tettekkel egyaránt.
Amennyiben egy hullámhosszra kerülnénk, akkor bizonyosan szívem s lelkem is kitenném a hölgy gyönyöréért, kényeztetős típus vagyok. Kimondott zsánerem nincs sem életkor, sem alkat tekintetében, nőimádó vagyok.
Átlagos mérettel és átlagon felüli potenciával, szexkultúrával és sok spermával rendelkezem. Igény esetén természetesen arcképet is tudok mutatni.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár által határolt területről, vagy ennek közeléből ismerkednék.
Keressetek bátran levélben.
Üdv.
Sziasztok párhoz csatlakoznék hetero alapon kizárólag a hölgy örömére. De várom hőlgyek üzeneteit is.pápa közelben
Fiatal 20-25 év közötti aktiv bisex fiut keresek Miskolc -Eger környékén
Sziasztok!
Hölgyek, Párok nyitott lenne Valaki egy kis huncutkodásra Budapesten? 29 éves macis pasi vagyok.
Képek az adatlapomon. smile
email: dandy.9110@outlook.hu vagy írj privát üzenetet
Hölgyek, Párok nyitott lenne Valaki egy kis huncutkodásra Budapesten? 29 éves macis pasi vagyok.
Képek az adatlapomon. smile
email: dandy.9110@outlook.hu vagy írj privát üzenetet
Sziasztok Vasárnap estére keresnék hölgyet. 30 éves vagyok és Budapesti. E-mailben is elértek: mazola@citromail.hu
Ajkán idősebb hölgy?