Sziasztok Ma estére keresnék hölgyet Budapesten lenne valakinek kedve?
Sziasztok!
Szívesen állok a hétvégén 40-55 közötti házaspár rendelkezésére. Infók illetve fotóim az adatlapomon.
Köszönöm
Szívesen állok a hétvégén 40-55 közötti házaspár rendelkezésére. Infók illetve fotóim az adatlapomon.
Köszönöm
Szolnok vagy környéken pár,nő,lány aki pasit keres?varom leveleket
pasit keresünk 58 32 vagyunk
Sziasztok, partnerem keresem! Lehetsz fiatal/idős, nem a kor számí.
A szex mindenkié!
19éves fiatal srác vagyok pest megyéből, rengeteg tapasztalattal rendelkezem, többes szexet is kóstoltam már, bár annyira tapasztaltnak nem mondanám magam! Diszkréció+Ápoltság adott, és elvárt! Szerezzünk egymásnak élvezetes órákat!
Képek az adatlapomon!

Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Szép napot!Igényes, intelligens,potens,jó méretű férfiként keresnék... Akár csak Szolnok környékét útbaejtő,fiatal (18-25) autós (kizárólag) Nő/Férfi pár-t. Eredetileg,csak végignézni Őket,élőben,testközelből(Ha Nektek így megfelelő,semmi tolakodó szándék,csak végignézem).Bármilyen feltételre nyitottan!! Komoly megkereséseket várnék,köszönöm!
Sziasztok!Jul10 én megyünk balatonlellére párokkal találkoznánk ha esetleg jár ara valaki
Privibe írjatok
Privibe írjatok
32 58 vagyunk hármasra keresünk
Sziasztok! 26 éves, ápolt férfi vagyok és nálam idősebb hölgyet keresnék szexkapcsolatra/alkalmi szexre. (Párok nem érdekelnek)
A kor nálam tényleg nem számít, szóval várom az üzeneteket akárkitől, esetleg képcserézhetünk is! Szép napot nektek!
A kor nálam tényleg nem számít, szóval várom az üzeneteket akárkitől, esetleg képcserézhetünk is! Szép napot nektek!

Sziasztok lányokkal pártokkal ismerkednnék Miskolc Barcika Ózd környékén
Sziasztok egy 19 eves srac keresne idosebb part vagy csak holgyet ha erdekellek irj
Sziasztok.
Veszprém-Zirc környékén keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatot + míg nincsen barátnőm a bakancslistámról szeretnék pár dolgot teljesíteni.
Veszprém-Zirc környékén keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatot + míg nincsen barátnőm a bakancslistámról szeretnék pár dolgot teljesíteni.
Sziasztok!
40-es házaspár barátja lennék Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében.
Köszönöm.
40-es házaspár barátja lennék Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében.
Köszönöm.
Kedves idegen leszbikus vagy biszexuális hölgy!
Hihetetlen libidóval megáldott telt hölgytagú és egy nem kis tapasztalattal rendelkező férfitagú pár vagyunk.
Ha szeretsz élvezni számolatlanul és szereted magadban érezni egy női és egy férfinyelvet felváltva, Gabriella egri, igényes lakásában, nyugodt körülmények között találkozhatunk, és meglátod, ennyi reszketős, hangos orgazmusban és puncinedvben még nem volt részed.
A férfi közreműködése ahogy adja magát a helyzet.......akár csak szemlélőként is...
Ha érdekel, kérlek, írj ide:
blacksunrise32@gmail.com
Hihetetlen libidóval megáldott telt hölgytagú és egy nem kis tapasztalattal rendelkező férfitagú pár vagyunk.
Ha szeretsz élvezni számolatlanul és szereted magadban érezni egy női és egy férfinyelvet felváltva, Gabriella egri, igényes lakásában, nyugodt körülmények között találkozhatunk, és meglátod, ennyi reszketős, hangos orgazmusban és puncinedvben még nem volt részed.
A férfi közreműködése ahogy adja magát a helyzet.......akár csak szemlélőként is...
Ha érdekel, kérlek, írj ide:
blacksunrise32@gmail.com
Nemdohányzó, sportos, 44 éves hetero férfi vagyok a XIII. kerületből. Alkalmira, de leginkább hosszú távra nyitott független, v nem független hölgy irányába.
Ma kèsö este milf fiatal pasinak fejèrböl?privit
Holnap délelőtt nyíregyen a korzó környékén hölgy titkos talira?
Nem ma estére keresnénk egy fiatal ,sportos ,hetero srácot, aki hosszabb távra csatlakozna hozzánk alkalmi talalkozokra
58 32 párként keresünk fiatalabb pasit, akit érdekel egy ilyen felállás