Sziasztok! Ma a szabadban leszek, akit érdekel írjon privátba!
Veszprém_Székesfehérvár környékén párral , hölggyel találkoznék. Én izmos testalkatú 38 éves a többesben tapasztalt pasi vagyok.
Sziasztok.
Veszprém-Zirc környékén keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatot + míg nincsen barátnőm a bakancslistámról szeretnék pár dolgot teljesíteni.
Veszprém-Zirc környékén keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatot + míg nincsen barátnőm a bakancslistámról szeretnék pár dolgot teljesíteni.
JÓ FARKÚ UNI BI PASIT, BI LÁNYT, VALAMINT MINDKÉT RÉSZRŐL BI PÁRT KERESÜNK VAS MEGYÉBŐL! OLVASS ADATLAPOT!
32 58 pasipár vagyunk olyan partnereket párokat keresünk, akik benne vannak többesben, nyitott felállásban! Több képünk is van fent itt, ha érdekel írjatok!
26-éves budapesti srác ,tetoválásal ,piercingel rendelkezek, hölgyhez illet pár hoz csatlakoznék
Privátban várom a leveleket ! Köszönöm ! Puszi !!

Sziasztok,Bajai fiatalos negyvenes,független pasiként csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra.
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Komárom és környéki srácot keresek vagy aki sokszor jár erre általában ..
28 éves vagyok .. keresek egy rendszeres partnert elsősorban orális játékokra, de több is szóba jöhet. Max 50éves korig ismerkednék.
NEM EGYSZERI KALANDOT KERESEK!
Diszkréció adott és elvárt!
Írj ha gondolod! smile
28 éves vagyok .. keresek egy rendszeres partnert elsősorban orális játékokra, de több is szóba jöhet. Max 50éves korig ismerkednék.
NEM EGYSZERI KALANDOT KERESEK!
Diszkréció adott és elvárt!
Írj ha gondolod! smile
Sziasztok párhoz csatlakoznék hetero alapon kizárólag a hölgy örömére. De várom hőlgyek üzeneteit is.pápa közelben
hármasra keresünk 32 58 vunk
Sziasztok! Augusztusban a szabadságunkat Magyarországon töltjük! Hasonló duci párt keresünk 4-es játékokra! Privát üzeneteket várunk! Utazni tudunk! Kor nem lényeg!
Sziasztok Szolnok vagy környéken keres lány/nő pasit? 31 éves srác vagyok varom a leveleket.
Sziasztok,
18-20 éves lányokat keresek hosszútávú szexkapcsolatra. Legyél bevállalós, szeresd a határaidat feszegetni és új dolgokat kipróbálni. Sportos/vékony alkattal rendelkezz és legyél ápolt, diszkrét. Kérem privát üzenetben vedd fel velem a kapcsolatot.
18-20 éves lányokat keresek hosszútávú szexkapcsolatra. Legyél bevállalós, szeresd a határaidat feszegetni és új dolgokat kipróbálni. Sportos/vékony alkattal rendelkezz és legyél ápolt, diszkrét. Kérem privát üzenetben vedd fel velem a kapcsolatot.
Sziasztok ! 40-es szexi 165-65 szép kerek popsis feleségem kényeztetéséhez keresgélek jó méretű pasit !
Nyíregyházán domináns párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok

Sziasztok !
Érett pár házaspár társaságát keresem ma estére Szekszárdon és környékéről kölcsönös élvezetekre és kényeztetésre. Írj privát üzit !
Érett pár házaspár társaságát keresem ma estére Szekszárdon és környékéről kölcsönös élvezetekre és kényeztetésre. Írj privát üzit !
Budapestiek szex a hétvégén?
Sziasztok!
40-es házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
40-es házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
Ma este/éjszaka érett párral találkoznék.
Fejér megye és környéke.
40/185/88 ápolt pasi vagyok!
Fejér megye és környéke.
40/185/88 ápolt pasi vagyok!