Sziasztok!
Hölggyel ismerkednék vagy párral a Hölgy örömére.
Activ40@gmail.hu
Hölggyel ismerkednék vagy párral a Hölgy örömére.
Activ40@gmail.hu
Írtam privátot
(Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2019. 12. 06. péntek 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.
Prvt írj ha érdekel a dolog.
Puszi a pocitokra!
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.

Puszi a pocitokra!
Sziasztok !
Érett nyitott pár/házaspár barátja lennék Szekszárdon esetleg környékén. Leveleket privát üzenetben várom !
Érett nyitott pár/házaspár barátja lennék Szekszárdon esetleg környékén. Leveleket privát üzenetben várom !
Hétvégi kikapcsolódásra, hosszabb távú kapcsolatra keresünk orálkedvelő, biszex párt, párokat 50 +! Békéscsaba és környéke. Csak pasi nem érdekel bennünket. Lehetőleg privát üzenetet küldjetek!
Sziasztok,
31 éves, vékony testalkatú pasi keres hölgyet, közös örömszerzésre. Hellyel is rendelkezem. Írj ha érdekel. József
31 éves, vékony testalkatú pasi keres hölgyet, közös örömszerzésre. Hellyel is rendelkezem. Írj ha érdekel. József
sziasztok! Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetne

Sziasztok,Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasiként kellemes hölggyel vagy párral ismerkednék hosszabb távon,rendszeres randikhoz.
Hali lányok! Dec 16-20 között várjuk wellnessezni,pihenni vágyó lány-hölgy jelentkezését egy Baranyai hotelben töltendő tartalmas 4-es együttléthez. Teljes ellátás,shopping,kirándulás,költőpénz.
Sziasztok!Érett párral ismerkednék kellemes jókedélyű időtőltésre.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Sziasztok, 19 éves sportos srác vagyok, szívesen ismerkednék.

Hölgyet kinyalnék autóban, szabadban napközben diszkréten. Kor nem számit...
Hali,idősebb korosztályú hölggyel ismerkednék 50-éves korig.
Ha érdekel dobj rám egy privátot.
Ha érdekel dobj rám egy privátot.

Csökkenő kedvvel (hiszen még senkivel sem sikerült), de azért reménykedve extra nedves és rendkívüli orgazmuskészséggel megáldott barátnőmmel még mindig keressük azt a hölgyet, aki beszállna hozzánk harmadiknak, vagy csak a barátnőmmel szexelne az én jelenlétemben.
Hely Egerben, szuper lakásban rendelkezésre áll, gyakorlatilag bármikor.
Minden más lényeges a profilomban és e-mailen:
blacksunrise32@gmail.com (munkaidőben csak ezen vagyok elérhető)
Köszönjük!
Hely Egerben, szuper lakásban rendelkezésre áll, gyakorlatilag bármikor.
Minden más lényeges a profilomban és e-mailen:
blacksunrise32@gmail.com (munkaidőben csak ezen vagyok elérhető)
Köszönjük!
kár, hogy messze vagytok...
(Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2019. 12. 06. péntek 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Két véglet... Fiatal-idős... Hölgyeket kényeztetnék.... Privi él...
sziasztok! Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetne
Sziasztok! 23 éves budapesti srácként ismerkednék.
Fiatal párral ismerkednénk,barátkoznánk.