Sziasztok!
Pécsi házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint a hétvégén.
Köszönöm.
Köszönöm.
Sziasztok!
20-25 éves fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
20-25 éves fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék érett hölgyekkel.
Normál testalkattal rendelkező, igényes 27 éves fiatal férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék érett hölgyekkel.
Normál testalkattal rendelkező, igényes 27 éves fiatal férfi vagyok.
Sziasztok! 20 éves,sportos hetero fiatal srácként keresek nőt skype-ra, esetleg találkára.

Sziasztok mai nap (05.28-31)estére keresek partnert partnereket. Mohács és környékéről helyem van diszkrét szállodai szobában. Szeretettel várom bárki megkeresését bi pár vagy heteró pár minden variácíó érdekel. Irj privát üzenetet és a részleteket megbeszéljük. Mindenkinek válaszolok. Jó kesesgélést mindenkinek
Sziasztok!35éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
Ismerkednék, leveleznék. Találkozás csak kölcsönös szimpátia esetén természetesen. Fiatalos 34 éves bp-i srác vagyok. Átlagos intim, átlagos alkat. Intelligens partnereket keresek

Május 31-ére hölgyek társaságát keresem.
Szegeden és vonzáskörzetében keresek teltebb hölgyeket, hetero párokat kukkolásra/közös játékokra, akár nálam is megoldható.
Privát üzenetben
Privát üzenetben
Biszex párok partnere lennék ma este! Privátban adok számot!
Sziasztok!
Köszönöm.
Köszönöm.
Sziasztok! Sajnos nekünk is negatív tapasztalattal kellett "gazdagodnunk". ANTALTONIXXX néven regisztrált "kedves" felhasználó szívatott meg bennünket. Ismerkedett velünk, találkozót beszélt meg velünk. Mi a megbeszéltekhez tartottuk magunkat, a tali előtti napon még a telefonszámunkat is megadtuk viszont érdekes módon mi nem kaptunk. A találkozóra majd 150km-t autóztunk, szállást béreltünk, úgyhogy hozzávetőlegesen 20-25 ezer forintunkba került a kirándulás. Antalunk persze aznap már nem jelentkezett, nem jött el és életjelet sem adott magáról. Itt írtunk neki az eset után néhány üzenetet, amikben némi kárpótlásról tettünk említést. Mindet elolvasta de egyikre sem reagált, így kénytelenek vagyunk ezt mindenkinek a tudomására hozni. Ő egy megbízhatatlan ember, nem érdemes vele ismerkedni. Akinek nincs fölösleges ideje, energiája és pénze az ne ismerkedjen ANTALTONIXXX felhasználóval!
Sziasztok. 50-es hölgyet keresek Heves megyében, Gyöngyös Hatvan környékén.
Sziasztok.Hölgyet keresek 40 éves kortól.
Holnap estére, 22:00 után, partnert keresek Csopakon. Helyem van, elsősorban nővel szeretnék találkozni, de fiút is szopatnék.
Sziasztok,
Engem érdekelne a dolog. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 22. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 22. kedd 13:23
Engem érdekelne a dolog. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 22. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1822142)

Ma este nálunk?

Sziasztok,idősebb nőt 35+,párt keresek, lehetek a szeretőd,vagy egy fantáziadús házibarát.Nyitott gondolkodású,tapasztalt férfi vagyok.Várom a leveletek.-
Sziasztok. Szarvason esetleg közvetlen közelében egy kiadós, odaadó igényes szex?
Kizárólag nők/hölgyek érdekelnek!
További szép estét mindenkinek

Sziasztok.Békés megyében nincs fiú aki párhoz csatlakozna?
Hello budapesti srac vagyok holgyet vagy part keresnek ma estere helyem.van 14.keruletbe privit irj