Sziasztok!
Dávid vagyok 30 éves helyesnek mondott férfi a 3. kerületből. Keresek ma estére és közös szimpátia esetén hosszútávra mindkét részől biszex párokat, illetve straponnal rendelkező hölgyeket kölcsönös örömszerzés céljából. Amennyiben felkeltettem bárki érdeklődését várom privát üzenetét. Kamusok, képkunyerálók kíméljenek.
További szép estét mindenkinek!
Üdv!
Dávid.

Dávid vagyok 30 éves helyesnek mondott férfi a 3. kerületből. Keresek ma estére és közös szimpátia esetén hosszútávra mindkét részől biszex párokat, illetve straponnal rendelkező hölgyeket kölcsönös örömszerzés céljából. Amennyiben felkeltettem bárki érdeklődését várom privát üzenetét. Kamusok, képkunyerálók kíméljenek.
Üdv!
Dávid.

Érett nő(k) lábait is kényeztetném. Skype: skyszabolcs
Honan?
(Ez egy válasz pasipárhoz01 üzenetére (2018. 06. 19. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 19. kedd 14:20

Üdv!Két 30-s pasi érett szexpartnerét keresi alkalmi vagy állnadó kölcsönös kielégülésre ésszerű határokon belül.Férjes vagy elhanyagolt asszony kényeztenék egyszerre vagy ahogy megívánnák,Párokkal is szívesen beszélgetnénk.Aki eléggé bátor megkapja amire vágyik....

Párt vagy nőt kukkolnák anyagiakert cserében.
A héten Szegeden és környékén, akár napközben is kukkolnék, szájjal kényeztetnék idősebb, teltebb nőket, akár viszonzás nélkül is.
//Friss Képek//2 PASI KERES HARMADIKNAK LÁNYT !!
ÍRJ PRIVIT HA LENNE KEDVED HOZZÁ
MI:
24-26 évesek vagyunk
sportolunk mind ketten
nekem 21 cm haveromnak 18,
több infó privátban vagy skype
Külön külön is kaphatóak vagyunk
ÍRJ PRIVIT HA LENNE KEDVED HOZZÁ
MI:
24-26 évesek vagyunk
sportolunk mind ketten
nekem 21 cm haveromnak 18,
több infó privátban vagy skype
Külön külön is kaphatóak vagyunk
Július 29-től pár napot Budapesten töltök. Szimpátián alapuló alkalmi szexkapcsolatra keresek nőt, akit szívesen megvendégelnék budai szállodai szobámban. A hátralévő időben szeretném megkezdeni az ismerkedést a jelentkezőkkel.
Részletek privátban.

Üdv!Két 30-s pasi érett szexpartnerét keresi alkalmi vagy állnadó kölcsönös kielégülésre ésszerű határokon belül.Férjes vagy elhanyagolt asszony kényeztenék egyszerre vagy ahogy megívánnák,Párokkal is szívesen beszélgetnénk.Aki eléggé bátor megkapja amire vágyik....

Sziasztok!
21 éves 13. kerületi srácként ismerkednék hölgyekkel valamint párokkal.
Akinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan. A képekre természetesen adok engedélyt, amennyiben úgy alakul a dolog
21 éves 13. kerületi srácként ismerkednék hölgyekkel valamint párokkal.
Akinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan. A képekre természetesen adok engedélyt, amennyiben úgy alakul a dolog

Budapesten keresek hölgyet vagy párt helyem van 14. kerületbe fiatal srác vagyok
sziasztok, kis méretemmel kényeztetnék, párokat 100 éves korig, vagy egyedül álló nőket, asszonyokat, nagymamákat, Pest megye, Budapest, Dunakeszi, Vác !!!
Sziasztok! Vékony, fiatal, nagy étvágyú srácként keresek nőt ma Budapesten.
Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk.
Fiatal fiúval ismerkednénk.
Sziasztok!
21 éves 13. kerületi srácként ismerkednék.
21 éves 13. kerületi srácként ismerkednék.

Ma kocsiban? Csak csajok.
Puszi
Sziasztok!
Üdv!
Dávid
Üdv!
Dávid
Sziasztok! Budapesti , 24 eves , sportos srac keres kolcsonos oromszerzesre lanyt , holgyet. Tobb info privatban. Szep napot
!

Sziasztok.Érett hölgyet kényeztetnék hosszasan nyalnám a punciát vagy amit szeretnél
Sziasztok ma este vagy hétvégén szívesen kényeztetnék hölgyet vagy párhoz csatlakoznék harmadik félnek hármasban sok tapasztalatom van.Budapesten lakom helyem nincs de utazni tudok 32 éves sportos testalkatú jóképű férfi vagyok akit érdekel írjon privátba üdv Bandi
Szolnok környékén ismerkednék..