Lányt, Párt keresek orálra, szexre, támogatnám is érte. Esetleg kukkolnék.
kovacsimi417@gmail.com
kovacsimi417@gmail.com
Partnert keresünk a hölgy örömére!
Akik csak levelezgetni akarnak vagy fényképeket gyűjteni ne írjanak!
Nagy izmokkal rendelkező úrakat sem keresünk!
Legyél igényes és tiszteld a női nemet!
Van állandó házibarátunk így a négyest is szeretnénk gyakorolni csak heteró alapon,aki ettől sem riad vissza...NA ANNAK A JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!
Nem vagyunk kezdők.. de ha Te az vagy,nem gond!
Mi 35 élet évvel rendelkezünk... és Pesten a II.kerületben lakunk.
kihivas35@gmail.com címre várjuk arcfótos leveleket egy kis bemutatkozással!
Köszönjük!
Van állandó házibarátunk így a négyest is szeretnénk gyakorolni csak heteró alapon,aki ettől sem riad vissza...NA ANNAK A JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!
Nem vagyunk kezdők.. de ha Te az vagy,nem gond!
Köszönjük!
Sziasztok utazni tudo pasit keresünk a hétvégére gyula környékéröl. arc és intimképet kérünk. parcsere32@gmail.com
Nőt keresek kor alkat nem számít
Baràtnőm szeretne kölcsön adni egy màsik pàr hölgytagjànak használatàra....
Sziasztok!
Hölgyet keresek akit kényeztethetnék masszírozhatnék.
Hölgyet keresek akit kényeztethetnék masszírozhatnék.

Sziasztok!
Párom álmát szeretném szülinapjára megvalósítani.
Egy 55 év feletti hölgyet szeretne kényeztetni.
Esetleg valakit érdekelne?
Párom álmát szeretném szülinapjára megvalósítani.
Egy 55 év feletti hölgyet szeretne kényeztetni.
Esetleg valakit érdekelne?
Sziasztok!
Péntek estére/éjjelre keresek kedves hölgyet, párt Budapesten. Diplomás, igényes, sportos pasi vagyok, 18/4 intim mérettel. Zsákbamacskát sem szeretnék árulni: nem vagyok független (bár csak szex esetében ez talán kevésbé lényeges). Ha jól érezzük egymást, akkor rendszeres együttlétekben is benne vagyok hosszú távon! Képem itt van, így valamilyen formában a partnertől is elvárás (itt GG-n, mailben, stb)
Péntek estére/éjjelre keresek kedves hölgyet, párt Budapesten. Diplomás, igényes, sportos pasi vagyok, 18/4 intim mérettel. Zsákbamacskát sem szeretnék árulni: nem vagyok független (bár csak szex esetében ez talán kevésbé lényeges). Ha jól érezzük egymást, akkor rendszeres együttlétekben is benne vagyok hosszú távon! Képem itt van, így valamilyen formában a partnertől is elvárás (itt GG-n, mailben, stb)
Sziasztok csajok,hölgyek,aki már rég nem kapott igazán kiadós,élvezettel teli szexet,az érdeklődjön nálam.Persze csak ha te is tudsz nyújtani számomra valami izgalmasat

sziasztok! 25 éves ápolt srácként keresek párokat, vagy hölgyet!
Telefonon tudunk beszélni, akár viberen is
utazni tudok!

Telefonon tudunk beszélni, akár viberen is

Sziasztok utazni tudo pasit keresünk a hétvégére gyula környékéröl. arc és intimképet kérünk. parcsere32@gmail.com
Sziasztok!
Ma késő délutántól estig (kb. 16-21h) keresem partnerem! Diplomás, igényes, nem független, sportos pasi vagyok (nem sportszelettől, hanem edzéstől!), 18/4 intim mérettel! Ha jól érezzük magunkat, akkor rendszeres szexkapcsolat is lehet a dologból!
Csak Budapest jöhet szóba, hely kellene!
Képeim vannak, így a jelentkezővel szemben is elvárás!
Ma késő délutántól estig (kb. 16-21h) keresem partnerem! Diplomás, igényes, nem független, sportos pasi vagyok (nem sportszelettől, hanem edzéstől!), 18/4 intim mérettel! Ha jól érezzük magunkat, akkor rendszeres szexkapcsolat is lehet a dologból!
Csak Budapest jöhet szóba, hely kellene!
Képeim vannak, így a jelentkezővel szemben is elvárás!
Sziasztok 24 éves fiatal srác keres hölgyet vagy párt. Miskolc környékén. Utazni tudok!. Helyem nincs.
35 éves ápolt úri ember nagyon potens .idöseb hölgyet keresek 40 60 éves korig privátba keresetek .párokhoz is csatlakozók. Utazás nem gond
Sziasztok 24 éves fiatal srác keres hölgyet vagy párt. Miskolc környékén. Utazni tudok!. Helyem nincs.
Partnert keresünk a hölgy örömére!
Nem vagyunk kezdők..
de ha Te az vagy,nem gond!
Köszönjük!
Nem vagyunk kezdők..

Köszönjük!

Szivesen nyalnék órákig egy húsos Szolnoki puncit
Már rég bejöttél,.,.,.
(Ez egy válasz muscledick üzenetére (2018. 01. 15. hétfő 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 15. hétfő 17:12

Hali!
Ma estétől Miskolcon, egész héten várom lányok, párok jelentkezését.
Képek videók a profilomon. Ha bejövök, írjatok.
Ma estétől Miskolcon, egész héten várom lányok, párok jelentkezését.
Képek videók a profilomon. Ha bejövök, írjatok.