Ma este párhoz csatlakoznék Fejér megye és környékén.
Ápolt 37/185/85 átlagos normális pasi vagyok.
Szép napot.
Ápolt 37/185/85 átlagos normális pasi vagyok.
Szép napot.
Nyìregyhàzàn partnert keresek korhatàr nèlkül.Èn egy 38 èves független fiatalember vagyok!
Győr környékén 20éves srác keres idősebb hölgyet ismerkedésre
Ápolt,szolid átlagos 35 éves Ffi ismerkedne párokkal 3.nak hölgy örömére. Bpest és környéke
21-én Szombaton szeretnénk valami házi bulin részt venni ahol csak 2-3 pár van, vagy pasival és nővel párral ismerkednénk hogy kihasználjuk a hosszú hétvégét!!
Akik komolyan gondolnák várjuk a privát üziket de tényleg csak olyan írjon aki komolyan is gondolja ne raboljuk egymás idejét!! Köszi
Akik komolyan gondolnák várjuk a privát üziket de tényleg csak olyan írjon aki komolyan is gondolja ne raboljuk egymás idejét!! Köszi
Hetero párként keressünk a hosszú hétvégére és későbbre partnetr fiatal hetero férfit aki pest megyében meglátogat . egy kis beszélgetés -forralt borozás és még forrób együttlétre - írj üzenetet
Sziasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, párhoz vagy nőhöz csatlakoznék, utazni tudok, képem van fent

Sziasztok ma délután 4 után párok hölgyek?
Fiatal Izmos pasit keres egy 30as Csongràd megyei pàr.
Sziasztok fiút keresünk kellemes 3 as ra fiatalabb fiút heteró alapon Bp és környékén szombat etére csak utazni tudunk .Tehát hellyel rendelkezz
14-én Szombat estére valami jó program Párok vagy Pasik és Hölgyek is szóba jöhetnek,hely előny!!
Privát üzeneteket várunk!!
Privát üzeneteket várunk!!
sziasztok! én szívesen jelentkeznék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 08. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 08. vasárnap 21:49

Törölt felhasználó (1822142)

Sziasztok! Holnap délelőttre keresünk potens férfipartnert hármas gabalyodásra! Helyünk van!!!
Fiatal izmos pasit keres egy 30 as Csongràd megyei pàr.Privàtban
Sziasztok! Holnap délelőttre keresünk potens férfipartnert hármas gabalyodásra! Helyünk van!!!
Sziasztok!
25 éves, sportos srác csatlakozna lányokhoz, párokhoz Miskolcon. Hétköznaponként érek rá. Nézzétek meg a profilom, ha bejövök, nyugodtan írjatok.
25 éves, sportos srác csatlakozna lányokhoz, párokhoz Miskolcon. Hétköznaponként érek rá. Nézzétek meg a profilom, ha bejövök, nyugodtan írjatok.
Anált kedvelő Hölgyet keresek ma estére! Vastag méretem ebben a "műfajban" hátrány ezért kérlek ezt vedd figyelembe. Nagyon szeretném már kipróbálni! Helyem is van a 13 kerben! Írj bizalommal!
Sziasztok. 28 eves szekesfehervari bi pasi szivesen csatlakozbak Holgyhoz, parhoz, pasihoz. Az utazas nem akadaly.
nyiregyhazi hellyel rendelkezö hölgyekkel,lányokkal ismerkednek..sexkapcsolat celjabol..32eves nyiregyi fiaember vagyok..anyagiakkal.is..laju85@citromail.hu cimen elerhetö..
28éves Budapesti Srác keres hölgyet vagy párt Budapesten privit irjatok
Párt keresek hármashoz Bp. és környéke