Szia.
Igényes középkorú budapesti pár vagyunk. Ismerkednénk, kérlek küldj magadról képet.
Üdv: Sanyi Ildi (Ez egy válasz honda1244 üzenetére (2017. 10. 22. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 22. vasárnap 14:00
Igényes középkorú budapesti pár vagyunk. Ismerkednénk, kérlek küldj magadról képet.
Üdv: Sanyi Ildi (Ez egy válasz honda1244 üzenetére (2017. 10. 22. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

iasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, parral vagy nővel ismerkednék minden jóra, idősebb korosztályt is kedvelem, utazni tudok, képem van fent
privibe irj ha érdekelne

Sziasztok! Gyula,Gyula környékéről keresünk Lányt,Pasit,esetleg Párt.Utazni tudj és fogadd el a döntésünket ha nem téged választottunk.A párból a pasi hetero a lány bisex.Lehet ha szimpatikus a pasi a lány egyedül meggy a találkára de a pasi bekérdezhet pár nap múlva(ha nem emlékszel mi is történt akkor nincs folytatás)!!! Arc és Intim képet kérünk az itteni nevedet és egy telefonszámot(saját smile )!Képet csak aki szimpatikus annak küldünk és mind 2 fajta kép kell(arc,intim) máskülönben nem válaszolunk.És ha lehet nem az ország másik feléből irj és nem érdekel,hogy tudsz utazni! parcsere32@gmail.com
Párhoz,érett hölgyhöz csatlakoznék a hölgy örömére átlagos szolid srác Bp.
iasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, parral vagy nővel ismerkednék minden jóra, idősebb korosztályt is kedvelem, utazni tudok, képem van fent
privibe irj ha érdekelne

Sziasztok magáradó , határozott , intelligens 30 éves Győri srác vagyok idősebb párral ismerkednék. Komoly, határozott párok levelét várom . a Többit privibe utazni tudok.
Szép napot mindenkinek.
Szép napot mindenkinek.

Sziasztok!34éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
Sziasztok!
Vasárnap estére keresünk többes szexben jártas és azt kedvelő párokat illetve jó
megjelenésű potens fiúkat kellemes mérettel a már meglévő négyesünk mellé!
Kérem csak olyanok írjanak akik tudják mit akarnak és találkoznak is!
Köszönjük szépen! További kellemes hétvégét mindenkinek!! Aby
Vasárnap estére keresünk többes szexben jártas és azt kedvelő párokat illetve jó
megjelenésű potens fiúkat kellemes mérettel a már meglévő négyesünk mellé!
Kérem csak olyanok írjanak akik tudják mit akarnak és találkoznak is!
Köszönjük szépen! További kellemes hétvégét mindenkinek!! Aby
Idösebb nöt keresek akivel eljátszadozhatnék 65 éves korig..

Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. Hölgyet vagy párt keresek napközbeni találkozóra szombatra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok,hölggyel ismerkednék kortól függetlenül

Sziasztok! FIatal, vékony fiúként csatlakoznék hölgyhöz, vagy párhoz a fővárosban bármikor, NAPKÖZBEN (hétfőtől szombatig). Írjatok privátban

Sziasztok!
Olyan idősebb (45+) hölgyet, illetve párt keresek aki szívesen eljátszadozna egy nagyon nagy farokkal. Inteligens, magas szexkultúrával rendelkező 23 éves sportos srác vagyok.
Inkább fogadnék, de ha nagyon muszáj utazok is.
Olyan idősebb (45+) hölgyet, illetve párt keresek aki szívesen eljátszadozna egy nagyon nagy farokkal. Inteligens, magas szexkultúrával rendelkező 23 éves sportos srác vagyok.
Inkább fogadnék, de ha nagyon muszáj utazok is.
Sziasztok!
26 éves KEZDŐ fiú vagyok. Olyan lányt/hölgyet keresek, akinek ez nem probléma, és szívesen venné el a szüzességemet. Írjatok privátban!
26 éves KEZDŐ fiú vagyok. Olyan lányt/hölgyet keresek, akinek ez nem probléma, és szívesen venné el a szüzességemet. Írjatok privátban!

Sziasztok!Érett Hölggyel,párral ismerkednék 30as átlagos szolid Férfi Bp.
21-én Szombaton szeretnénk valami házi bulin részt venni ahol csak 2-3 pár van, vagy pasival és nővel párral ismerkednénk hogy kihasználjuk a hosszú hétvégét!!
Akik komolyan gondolnák várjuk a privát üziket de tényleg csak olyan írjon aki komolyan is gondolja ne raboljuk egymás idejét!! Köszi
Akik komolyan gondolnák várjuk a privát üziket de tényleg csak olyan írjon aki komolyan is gondolja ne raboljuk egymás idejét!! Köszi
Párokat és Hölgyeket keresünk közös szex élményekhez!
Talán pasi is szóba jöhet jó ajánlat esetén pláne ha helye és ideje is van!
Csak privát üzenetekre válaszolunk!
Talán pasi is szóba jöhet jó ajánlat esetén pláne ha helye és ideje is van!
Csak privát üzenetekre válaszolunk!
Sziasztok,hölggyel ismerkednék kortól függetlenül Budapest és Pest megye környékén.
21-én Szombaton szeretnénk valami házi bulin részt venni ahol csak 2-3 pár van, vagy pasival és nővel párral ismerkednénk hogy kihasználjuk a hosszú hétvégét!!
Sziasztok
Újra keres ) Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres parnert lehetőség szerint nőt vagy párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek
Újra keres ) Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres parnert lehetőség szerint nőt vagy párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek

sziasztok, ma valaki?Miskolc és környékéről? ház van az megoldható privibe várom az üzeneteket csajok