Zalaegerszeg melett 23eves EGYEDULALLO SRACKENT keresek ma estére hölgyet part vagy fiut ..helyem van. Privá
Veszprém, zala megyei hölgyet keresek. Magas, sportos alkatu vagyok, kellemes intimmel. 37 éves, független vagyok.
Sziasztok!35éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!

Csajok / párok / nők !
Hozzátok szólok

Esetleg ma vagy szombaton (04.06-04.07) találka?
képen látható szerszámmal rendelkezem illetve 23 éves srác vagyok
kék szem barna haj
nem dohányzom, de nem zavar ha te igen
illetve fehér bőrű vagyok =) de imadom a kreol csajokat.
puszi
40 körüli nővel ismerkednék, én 30 éves nyíregyházi férfi vagyok. Teltebb alkatúak előnyben, de nem feltétel.

Üdv.
Hölgyet keresek!
Hölgyet keresek!
Halihó! 22 éves egyetemista srac csatlakozna Budapesten hölgy örömére , érdekel az idősebb korosztály is, kellemes időtöltéshez, atlagos alkat (180 cm 88 kg). Irj , ha erdekel egy fiatal wink
Szia !
Tomi vagyok ,
23 éves 180 magas 80 kg
kék szem, barna haj
ezek a főbb jellemzők rólam
illetve a farkam mérete ami nem éppen átlagos..
képeimet megtekintve láthatod.
ha felkeltettem érdeklődésed írj kérlek
puszi
Eddig 2x találtam az oldalon valódi nőt / párt.
akivel találkoztam is... remélem nehézségek árán de újra találok egy lányt vagy párt.
Tomi vagyok ,
23 éves 180 magas 80 kg
kék szem, barna haj
ezek a főbb jellemzők rólam
illetve a farkam mérete ami nem éppen átlagos..
képeimet megtekintve láthatod.
ha felkeltettem érdeklődésed írj kérlek
puszi
Eddig 2x találtam az oldalon valódi nőt / párt.
akivel találkoztam is... remélem nehézségek árán de újra találok egy lányt vagy párt.
Pasit keresünk ma estére!
Sziasztok! A következő hetekben napközbeni szabadidővel keresek egy csinos, bevállalós lányt, hölgyet, párt, akikkel kényeztethetjük egymást. Április 13-15, valamint 19-22 között pedig akár folyamatosan nálam alhattok zuglói otthonomban. Borozgatás, beszélgetés, jakuzzi, masszázs, sok szex, így tervezném a programot, ha lesz jelentkező. Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel. Képet akkor tudok mutatni, ha én is láthatlak. Írjatok!
Sziasztok április 23.-tól Bp leszek esti elfoglaltságot keresek üzenj priviben
nyiregyhazi hölgyekkel ismerkednek oralisan kényesztetnem..nyalnek ujjaznek..anyagiaktol mentesen,,,32eves nyiregyi egyedüállo fiameber vagyok helyem autom sajna nincs...laju85@citromail.hu
Sziasztok!
Holnap napközben lenne szabadidőm Budapesten, aminek a kellemes eltöltéséhez keresek partnert/partnereket! Lányt, hölgyet, párt! Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott, sportos, harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel! Képeim vannak a megfelelő jelentkező(k)nek!
Írjatok!
Holnap napközben lenne szabadidőm Budapesten, aminek a kellemes eltöltéséhez keresek partnert/partnereket! Lányt, hölgyet, párt! Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott, sportos, harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel! Képeim vannak a megfelelő jelentkező(k)nek!
Írjatok!
Sziasztok!
Szeretnék érett hölggyel szexelni. Párokhoz is csatlakoznék nézőnek vagy akár be is szállnék hozzájuk és közös hokira keresek fiút. Bármit meghallgatok. Írjatok bátran levelet!
Kor és testalkat nem számít!
Szeretnék érett hölggyel szexelni. Párokhoz is csatlakoznék nézőnek vagy akár be is szállnék hozzájuk és közös hokira keresek fiút. Bármit meghallgatok. Írjatok bátran levelet!
Kor és testalkat nem számít!
Budapesti szopáscentrikus LÁNYT keresek, aki ma átjönne és kezelésbe venne. 27/F, többi üzenetben majd emailben.
Nyíregyházi negyvenes nők ismeretségét keresem.
Én nyíregyházi 30 éves férfi vagyok.

Pasit ma estére!

Sziasztok itt az új verseny tanga mania kedves párom lányok szívesen le totóznám a tangás popsitokat van egy csomó jo ötletem. Irj privátba meg adom a szamom
Sziasztok! Komárom megye es kornyekerol szeretnek parokkal ismerkedni. Jelenleg kulfoldon elek, de gyakran jarok haza. Tobb diplomas, tobb nyelven beszelo magas es sportos uriembernek ismernek, 30 eves vagyok. Irjatok nyugodtan privatban.
Budapesti szopáscentrikus LÁNYT keresek, aki ma átjönne és kezelésbe venne. 27/F, többi üzenetben majd emailben.