Sziasztok!
Kedves, megbízható, szexre vágyó hölggyet keresek, aki csatlakozna hozzám egy wellness hétvégére.
A hétvége költségeit én állom, de nem prostituáltat keresek, hanem egy kalandra vágyó nőt.
Kedves, megbízható, szexre vágyó hölggyet keresek, aki csatlakozna hozzám egy wellness hétvégére.
A hétvége költségeit én állom, de nem prostituáltat keresek, hanem egy kalandra vágyó nőt.

Masszőrt keresek Gyöngyös és környékén vagy Budapesten! Írjatok levelet!
Sziasztok. Lányt, hölgyet keresek rendszeres szexkapcsolatra. Kor annyira nem számít, inkább az alkat a lényeg. Ne légy duci. Ha kérhetem privát üzenetet írj.
Sziasztok!
21 éves, egyedülálló srácként keresek lányokat/hölgyeket/párokat Szegeden és környékén, akiket diszkrét lakásomon közös maszturbációra, vagy kényeztetésre (párok esetében csakis hetero alapon), akár viszonzatlanul is.
Kérlek, ha érdekel a dolog, privát üzenetben jelentkezz.
21 éves, egyedülálló srácként keresek lányokat/hölgyeket/párokat Szegeden és környékén, akiket diszkrét lakásomon közös maszturbációra, vagy kényeztetésre (párok esetében csakis hetero alapon), akár viszonzatlanul is.
Kérlek, ha érdekel a dolog, privát üzenetben jelentkezz.
Sziasztok! Most valaki Bp-n szex? Hölgyek, párok privijét várom, Zuglóban helyem van! Este 7-ig ráérek!
Érett hölgyet kényeztetnék, akár egyoldalúan is! Bp, 33 éves, 13/4 intim.
Zalaegerszegi 23 éves srác ismerkedne . Benne vagyok minden jóban
33 eves srac keres erett holgyet. Odaadas, diszkrecio alap

40-es heteró pár vagyunk! 18-26 évesig keresűnk iatal fiut hármasozzáshoz! Heteró légy és Fiatal!
Sziasztok! Holnap napközben, Zuglóban tudok fogadni lányt, hölgyet, párt! Van jakuzzo, borozgathatunk, beszélgetés, masszás szex lágyan vagy keményen, ahogy kívánod/kívánjátok! Én diplomás, igényes, ápolt és potens harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. Hozzád/hozzátok is mehetek, ha úgy kényelmesebb! Képeim vannak itt fent, értelmes jelentkezőknek, unom már a sok levelezgető kamu keresőt!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!
Somogy környékén hölgy hellyel?
Sziasztok! 26 eves budapesti srac vagyok. Voltam mar par lannyal eletem folyaman, de erettebb, tapasztaltabb holggyel meg nem. Nagyon vonz a tema, ezert szivesen vennem olyan holgy levelet, aki bevezetne engem ebbe a "vilagba"!
Sziasztok London környékéről keresek hölgyet aki ismerkedni. Aki szeretne irhat. Köszönöm előre is. : )
Sziasztok. Fiút keresünk páromnak. Adatlapon olvass, kit keresünk!!
Fiatal pasi kényeztetne szintén fiatal lányokat párokat,Vas Megyében és a környéken!
Hellyel rendelkező személyek fényképes bemutatkozó levelét várom! Természetesen Én is küldöm a válaszban!
KAMUSOK,HITEGETŐK NEM ÉRDEKELNEK!!
cheetosgyerek@gmail.com
Hellyel rendelkező személyek fényképes bemutatkozó levelét várom! Természetesen Én is küldöm a válaszban!
KAMUSOK,HITEGETŐK NEM ÉRDEKELNEK!!
cheetosgyerek@gmail.com
Szolnok környékén ismerkednék.
Sziasztok!
Hölgyet keresek akit kényeztethetnék masszírozhatnék
Hölgyet keresek akit kényeztethetnék masszírozhatnék

Nyíregyháza környékéről keresek 30-on túli nőket, teltebbek előnyben.

Sziasztok erett holggyel talalkoznek budapestrol lehetoleg nala
23eves budapesti sportos srac vagyok
23eves budapesti sportos srac vagyok

Nagykanizsán!Diszkrét alaklmankénti kapcsolatot tartanék fenn,helyben élő hölgyel,aki a látványért fogadna.Csendben,diszkréten,kellemes zene,jó rezgések, egy kis jóga,harmónia,sólámpa fénye,erotikus hangulat,jó beszélgetés.Írj privátban,keresni foglak.