Kedves lányok, asszonyok. Joni masszázsban tapasztalattal rendelkező, sok éve gyakorló férfi vagyok. Ha szeretnél megtapasztalni egy mindent elsöprő egész testet kielégítő orgazmust akár szexuális aktus nélkül akkor privát üzenetben keress meg. A következő nègy hétben Budapesten leszek házhoz megyek, hogy a lehető legjobban el tudj lazulni. Csak a hétköznapok jók 5 óra után és minimum kèt órára tedd szabaddá magad. Életkor, testsúly nem feltétel viszont higiénia és ápoltság annál fontosabb. Várom privát üzenetben a megkeresét.
FIÚK! Kinek lenne ideje és helye 2-án Szombaton késő délutántól,hogy fogadjon minket?
Priviben légyszíves!
Priviben légyszíves!
Érett hölgyeket keresek Zalából

Sziasztok!Szívesen ismerkednék hölgyel,párral hetero alapon.Soproni srác vagyok 26éves 180 magas,mackós alkat.Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok.
sziasztok,
idősebb hölgyekkel ismerkednék. Ha nem akarsz egyből a lényegre térni, kiverem előtted, vagy amit szeretnél. szép napot!
idősebb hölgyekkel ismerkednék. Ha nem akarsz egyből a lényegre térni, kiverem előtted, vagy amit szeretnél. szép napot!
2-án Szombaton késő délutántól ráérünk.
Hellyel és szabadidővel rendelkező NEM KAMUS komoly pasi jelentkezését várjuk PRIVÁTBAN!!
Legyen fent képed és az elképzeléseid is írd meg!
Hellyel és szabadidővel rendelkező NEM KAMUS komoly pasi jelentkezését várjuk PRIVÁTBAN!!
Szerda délelőttre keresek olyan lányt,nőt vagy ilyen hölgytagú párt,akinek kinyalhatnám a punciját és a fenekét. Pároknál szex közben is nyalnék. Az sem baj,ha megvan a mensid.
Van jelentkező?
Székesfehérváron van hely. Utazni tudj
Bővebben privátban.
Van jelentkező?
Székesfehérváron van hely. Utazni tudj

Bővebben privátban.
Szaisztok.Nagykanizsán ismerkednék érett nővel.
25 éves hetero, átagos testalkatú, többek köz jó nyelvérzékkel megáldott srácként hétfő estére keresek érett hölgyet vagy párt
Képeket privátban szívesen küldök!

Sziasztok Kevin vagyok, ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából
ápoltság, diszkréció elengedhetetlen
a munka mellett a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek partnert, partnereket, benne vagyok egyéjszakás, alkalmi illetve hosszú távú szexkapcsolat kialakításában is, írjatok, ha egy fiatal, szexre éhes, kedves, értelmes pasit kerestek
írjatok nyugodtan privibe vagy a kevin89bp@citromail.hu email címre

most 41 vagy 45 éves vagy! mindehol mást írsz! Kamu szaga van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 19. szombat 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 19. szombat 10:32
Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok.41-éves vörös... sexi.... csinos.... kerek popsijú feleség vagyok.kipróbálnám a glory cafet,Már csuszisan szeretnék bemenni,bugyi nélkül.Mielőt bemegyek páran megdughatnátok a kocsinkban a parkolóban a hátsó ülésen.A férjem lesz a sofőr...Puszi nektek....Legyen szép napotok..
2-án Szombaton késő délutántól ráérünk.
Sziasztok
Igényes helyes 21 éves Kecskeméti srác keres lányokat/hölgyeket ismerkedésre (fotókat küldök )
írjatok e-mailt és töltsünk el egy kellemes estét /napot
e.mail: welanor2@gmail.com
Igényes helyes 21 éves Kecskeméti srác keres lányokat/hölgyeket ismerkedésre (fotókat küldök )
írjatok e-mailt és töltsünk el egy kellemes estét /napot
e.mail: welanor2@gmail.com
Még mindig nem találtam meg! Szóval érett hölgy társaságát keresném!
Hát igen, a kiválasztás/beillesztés ezzel jár...
Figyelmetlen vagyok bocsi!
(Ez egy válasz roteiro üzenetére (2016. 03. 24. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 24. csütörtök 12:24

Csajt keresek!
100%hetero vagyok, ápolt, normális 19éves, budapesti lakos. Kis méretem van, 10-12cm, teljesen borotvált! Még egy fontos tényező: Szűz vagyok! Nekem elég egy egyszerű orál is!
Előny a húszas korosztály!
Kép és egyéb infó levélben, köszönöm!

Csajt keresek!
100%hetero vagyok, ápolt, normális 19éves, budapesti lakos. Kis méretem van, 10-12cm, teljesen borotvált! Még egy fontos tényező: Szűz vagyok! Nekem elég egy egyszerű orál is!
Előny a húszas korosztály!

Szombathelyen idősebb hölgy? 21 éves macis srác vagyok.
Sziasztok! Merre laktok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 23. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 23. szerda 13:18
Törölt felhasználó (1271142)

Sziasztok 48 éves enyhén molett Nő vagyok.Nagyobb méretű pasikat keresek akik akár férjem passzív jelenlétében kényeztetnének
Engem érdekelne hol laksz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 23. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 23. szerda 13:18
Törölt felhasználó (1271142)

Sziasztok 48 éves enyhén molett Nő vagyok.Nagyobb méretű pasikat keresek akik akár férjem passzív jelenlétében kényeztetnének
Szia engem érdekelne a dolog hol laksz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 23. szerda 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 23. szerda 12:33
Törölt felhasználó (1011272)

Sziasztok! 22/6 méretem verném hölgyek párok előtt! Skype: kejencdog@hotmail.com