Üdv. Egy fiatal srác vagyok, igényes megjelenésű, imádok kényeztetni, szívesen csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekhez vagy akár kukkolnék is. Már van kicsi tapasztalatom a többes dolgokban. Röviden rólam: 188 cm, 110kg , izmosabb husisabb testalkat, barna szem, fekete rövid haj, KREOL bőr
hátha valakinek felkeltettem az érdeklôdését várom a leveleket

27 éves igényes srác vagyok, Most szombaton 26 án készülök a Tik takba sosem voltam még itt . De nagyon kíváncsian várom, ehhez keressek hölgypartnert aki elkísérne. Párokkal is szívesen ismerkednék a klubban
mustang1932@citromail.hu .ide várom a leveleket.

Sziasztok ma 03.21 napközben csatlakoznék párhoz vagy hölgyet kényeztetnék Budapesten ha van időd és kedved írj
Sziasztok!
Idős hölggyel ismerkednék titkos kapcsolat céljából.(anyagi támogatás ok)
Elérhetőségem: szexyboy23@gmail.hu
Idős hölggyel ismerkednék titkos kapcsolat céljából.(anyagi támogatás ok)
Elérhetőségem: szexyboy23@gmail.hu
Sziasztok!
Kedves hetero( Kecskeméti) srác keres hölgyeket/párokat hosszú távú kapcsolatra, ismerkedésre
képeket szívesen küldök elérhetőség : welanor2@gmail.com
Kedves hetero( Kecskeméti) srác keres hölgyeket/párokat hosszú távú kapcsolatra, ismerkedésre
bp-i lányokkal szívesen találkozna egy odaadó 33-as srác
szia
ismerkedünk? (Ez egy válasz indiana50 üzenetére (2016. 03. 17. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 17. csütörtök 10:47
ismerkedünk? (Ez egy válasz indiana50 üzenetére (2016. 03. 17. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szexorientált érett ,ápolt hölgy, diszkrét partnert keres hosszútávra.Csak privátban válaszolok.
Távolság nem akadály.
Távolság nem akadály.
Párokkal,hölggyel ismerkednék szívesen Bpest
Sziasztok!Szívesen ismerkednék hölgyel,párral hetero alapon.Soproni srác vagyok 26éves 180 magas,mackós alkat.Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok.
Sziasztok.41-éves vörös... sexi.... csinos.... kerek popsijú feleség vagyok.kipróbálnám a glory cafet,Már csuszisan szeretnék bemenni,bugyi nélkül.Mielőt bemegyek páran megdughatnátok a kocsinkban a parkolóban a hátsó ülésen.A férjem lesz a sofőr...Puszi nektek....Legyen szép napotok..
Sziasztok! Szívesen kényeztetnék hölgyeket, lányokat ma napközben Bp-N
Sziasztok!
Szombaton megyünk bulizni (Kecskemét) és nőnapi ajándékként egy fiatal, jóképű fiú haza kísérhetne minket
.
Amennyiben lát valaki benne/bennünk fantáziát, akkor legyen szíves privátban üzenni.
Kukis képekkel kérlek NE érdeklődjetek.
Kellemes hétvégét kívánunk mindenkinek!
Szombaton megyünk bulizni (Kecskemét) és nőnapi ajándékként egy fiatal, jóképű fiú haza kísérhetne minket

Amennyiben lát valaki benne/bennünk fantáziát, akkor legyen szíves privátban üzenni.
Kukis képekkel kérlek NE érdeklődjetek.

Kellemes hétvégét kívánunk mindenkinek!
Sziasztok keressem partnerem , támogatás megoldható lehet pár is ! írj rám köszönöm
Győrben keresek ma estére Lányt/Hölgyet aki megmasszirozna! Erotika mentes! Esetleg kézi levezetés!
Anyagi tamogatas megoldható
Anyagi tamogatas megoldható
20 éves egyetemistaként keresnék hölgy partnert
Sziasztok!
Kedves hetero srác keres hölgyeket/párokat hosszú távú kapcsolatra, ismerkedésre
Kedves hetero srác keres hölgyeket/párokat hosszú távú kapcsolatra, ismerkedésre
Nyíregyházán és környékén idősebb hölgyet keresek titkos kapcsolatra! Privát üzenetet várok.
Szexorientált érett ,ápolt hölgy, diszkrét partnert keres hosszútávra.Csak privátban válaszolok.
Távolság nem akadály.
Távolság nem akadály.
Sziasztok!Szívesen ismerkednék hölgyel,párral hetero alapon.Soproni srác vagyok 26éves 180 magas,mackós alkat.Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok.
Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre Cegléd és környékéről. Rugalmas a szabadidőm, akár napközben is ráérek.