Férfias - Határozott - Méretes !
44/187/94, Budapesti férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
44/187/94, Budapesti férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
Tel.szám.: 06-20-614-1035

péntek estére egyedülálló nők, hölgyek, lenne kedvetek egy fiatal, odaadó, kedves, ápolt és inteligens pasival tölteni egy kellemes estét? ha igen írjatok ide privibe vagy a kevin89bp@citromail.hu email címre

Sziasztok! Szombatra masszőrt keresünk... Van jelentkező? Privátba!!

Sziasztok Kevin vagyok, ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából
ápoltság, diszkréció elengedhetetlen
a munka mellett a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek partnert, partnereket, benne vagyok egyéjszakás, alkalmi, csoport és egymás elötti szexben is, írjatok,ha egy fiatal, szexre éhes, kedves, ápolt pasit kerestek
irjatok ide vagy a kevin89bp@citromail.hu email címre

Csak elfelejtetted ide írni,hogy a biszex pasid mellé keresel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 24. vasárnap 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 24. vasárnap 13:37
Törölt felhasználó (874617)

Megismerkednék fiatal kezdő,tapasztalatlan nagy vastag méretű fiúval!Pestmegye!Levelezés nem érdekel,csak tali!Értelmes,kedves fiú írjon!Csinos szexi nő vagyok!
Sehol senki parse
(Ez egy válasz dopmean üzenetére (2016. 01. 20. szerda 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasikat keresünk Bács-Kiskun megye Ben.
Olyan érett nőt keresek Baranyából illetve Somogyból akit vonz a fiatalabb korosztály és tényleg mer is találkozni!én 31 éves srác vagyok kérem csak nők jelentkezzenek!belső levelet várok!
Sziasztok!
Én 28-éves igényes veszprémi srác vagyok, Lányokat hölgyeket kényesztetnék!
Párokhoz is csatlakoznék!
Állok szolgálatotokra!!
Irjatok! finom
Én 28-éves igényes veszprémi srác vagyok, Lányokat hölgyeket kényesztetnék!
Párokhoz is csatlakoznék!
Állok szolgálatotokra!!
Irjatok! finom
szia. jelentkeznék.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2016. 02. 01. hétfő 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 01. hétfő 11:14

Sziasztok! Pasit keresünk aki fotózna minket sex közben,szimpátia esetén csatlakozhatna/csak hetero alapon/
Sziasztok! Pasit keresünk aki fotózna minket sex közben,szimpátia esetén csatlakozhatna/csak hetero alapon/
Sziasztok.
Rám számíthattok.
Várom válaszotok. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 01. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 01. hétfő 07:17
Rám számíthattok.
Várom válaszotok. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 01. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére,dupla kényeztetésére.
Sziasztok!
Kedves Hölgyeim.23 éves okos kedves barátságos embernek tartom magam. Sopronban élek és érett Hölgy partnert szeretnék akinek alá vettem magam (domina fétis stb) diszkréten természetesen .
Skypom bolkorn1995 e-mail elekflesh@gmail.com
Remélem élvezni fogjátok hogy alá vettem magam nektek .Üdv
Skypom bolkorn1995 e-mail elekflesh@gmail.com
Remélem élvezni fogjátok hogy alá vettem magam nektek .Üdv
Sziasztok
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lány esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb. Fényképet privátban vagy mail-en tudok küldeni.
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lány esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb. Fényképet privátban vagy mail-en tudok küldeni.
18 éves fiatal, ápolt és igényes srác keres partnert mindkét nemből. Képeket e-mailban küldök és ha érdekellek írj
Veszprém környékéről.

Sziasztok
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres csajt vagy lehetőség szerint párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres csajt vagy lehetőség szerint párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek

Fiatal Sportoló Srác vagyok nagy intim mérettel. Szívesen beszállnék 3.nak párokhoz. Szigorúan hetero alapon. Illetve hölgyeket kényeztetnék .Ha szeretné d hogy egy Jó testű ,jó képű nagyfarkú srác kényeztessen írj! Veszprém megye
Üdv!
Én 28-éves igényes srác vagyok veszprémből!
Lányokat hölgyeket kényesztetnék, párokhoz is csatlakoznék!
Ha valakit érdekel irjon!
Én 28-éves igényes srác vagyok veszprémből!
Lányokat hölgyeket kényesztetnék, párokhoz is csatlakoznék!
Ha valakit érdekel irjon!

de messze vagytok :'D
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 30. szombat 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 30. szombat 12:29
Törölt felhasználó (890770)

40es pár nagyon csinos hölgy tagjának keresünk hármashoz helyes fiatal fiút. Elsősorban gimis vagy fősulis fiúkat.