Sziasztok! Fergeteges sw buli lesz szeptember 26-án nyíregyházán. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Többit priviben. Gyertek! Puszi!
Sziasztok!
Szeretkező párt, vagy masztizó hölgyet kukkolnék vagy amit még lehet!!!
Kecskemét vagy környéke!
Szeretkező párt, vagy masztizó hölgyet kukkolnék vagy amit még lehet!!!
Kecskemét vagy környéke!

Ugyanitt érett hölgy, pár ismeretségét keresem....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 16. szerda 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 16. szerda 08:07
Törölt felhasználó (1151522)

Kalandokban gazdag szép napot!!
Kalandokban gazdag szép napot!!
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 09. 16. szerda 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
szep napot mindenkinek !
Sziasztok!
Én szívesen megismerkednék Veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 16. szerda 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 16. szerda 05:59
Én szívesen megismerkednék Veletek

Törölt felhasználó (892784)

Sziasztok! 42 eves, csini, delbalatoni Milf nagyfarku sraccal ismizne!
Lia
Lia
Sziasztok én ma ráérek
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 16. szerda 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 16. szerda 06:38
Törölt felhasználó (923646)

szia mi egy pár 25/35 06702444175
szia mi egy pár 25/35 06702444175
(Ez egy válasz picipaci01 üzenetére (2015. 09. 14. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 14. hétfő 17:26

Sziasztok!
Péntektől vasárnapig Pesten leszek és szeretnék találni vállalkozó szellemű lányokat és/vagy párokat akivel kellemesen el tudnám tölteni azt a pár napot wink
Péntektől vasárnapig Pesten leszek és szeretnék találni vállalkozó szellemű lányokat és/vagy párokat akivel kellemesen el tudnám tölteni azt a pár napot wink
Sziasztok! 42 eves, csini, delbalatoni Milf nagyfarku sraccal ismizne!
Lia
Lia
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek
Sziasztok! a Délutánjaim szabadok. Szívesen ismerkednék párrokkal csajokkal Siófok környékéről. Jelentkezni privátban légyszi!
Sziasztok Oktober 6 tol mennénk az országban valamerre 3-4 napra korunkbeli Párok, Lányok,1 álló pasik csak 25-40 között akik tudnának fogadni írjanak privit valakit érdekel ?
Szia,jelentkezhetek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 14. hétfő 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 14. hétfő 14:33
Törölt felhasználó (422892)

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt hetero alapon. Én egy fiatal sportos srác vagyok, vannak fenn képeim illetve videóm. Ha érdekel várom a privát üzenetet.
Üdv
Keresek hölgyet vagy párt hetero alapon. Én egy fiatal sportos srác vagyok, vannak fenn képeim illetve videóm. Ha érdekel várom a privát üzenetet.
Üdv
Sziasztok! Keresnek holgyet vagy part ahol a holgy 35evnel idosebb szexre.
Sziasztok!
29 éves férfi vagyok, lábfetisiszta. Női partnert keresek, akivel kiélhetem a lábimádatomat.
Mi az, amit kérek?
A partner megengedi, hogy
- masszírozzam a talpát
- simogassam a lábfejét
- csókolgassam a lábujjait
- szagolgassam a lábát
Plusz
- fel kell vennie a lábára egy szexi lakk-, bőr- vagy veszkócsizmát
Mi az, amit adok?
Bármit, amit kér a fentebb igényelt szolgáltatásokért. Ezt természetesen megbeszélnénk privátban.
Időtartam: 5 óra, nem kevesebb.
Elsősorban Somogy megye, Fejér megye és Budapest környékéről keresek partnert.
Elérhetőségem:
krasznaizoltan86@gmail.com
Mi az, amit kérek?
A partner megengedi, hogy
- masszírozzam a talpát
- simogassam a lábfejét
- csókolgassam a lábujjait
- szagolgassam a lábát
Plusz
- fel kell vennie a lábára egy szexi lakk-, bőr- vagy veszkócsizmát
Mi az, amit adok?
Bármit, amit kér a fentebb igényelt szolgáltatásokért. Ezt természetesen megbeszélnénk privátban.
Időtartam: 5 óra, nem kevesebb.
Elsősorban Somogy megye, Fejér megye és Budapest környékéről keresek partnert.
Elérhetőségem:
krasznaizoltan86@gmail.com
Sziasztok!
Üdv
Üdv
Sziasztok ma estére keresünk Bp vagy környékén fiatal fiut 3 as ra aki tud fogadni is
helyel rendelkezö vagy kamionos ápolt
jó méretü biszex pasi a telt húsos puncijú feleség kényeztetésére?