de messze vagytok :'D
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 30. szombat 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 30. szombat 12:29
Törölt felhasználó (890770)

40es pár nagyon csinos hölgy tagjának keresünk hármashoz helyes fiatal fiút. Elsősorban gimis vagy fősulis fiúkat.
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék vagy hölggyel ismerkednék átlagos szolid heteró srác Bp.
40es pár nagyon csinos hölgy tagjának keresünk hármashoz helyes fiatal fiút. Elsősorban gimis vagy fősulis fiúkat.
Sziasztok Kevin vagyok, ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából
ápoltság, diszkréció elengedhetetlen
a munka mellett a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek partnert, partnereket, benne vagyok egyéjszakás, alkalmi, csoport és egymás elötti szexben is, írjatok, ha egy fiatal, szexre éhes, kedves, ápolt pasit kerestek
írjatok ide vagy a kevin89bp@citromail.hu email címre
érett hölgyek előnyben :P

Igényes jóképűnek mondott barna pasi vagyok vastagabb mérettel... Állandó szexkapcsira érett hölgyet és párt is keresek.
Privibe keress bátran!
Privibe keress bátran!

Sziasztok!33éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
Holnap napközben Miskolcon érett, vagy idősebb hölgyet kényeztetnék
Sziasztok
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres csajt vagy lehetőség szerint párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres csajt vagy lehetőség szerint párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek

Sziasztok!
Ápolt, igényes, mosolygós, elég sportos, diszkrét, hetero fiatal srác vagyok. 24 éves létemre
felnőttes a viselkedésem, és a gondolkodásom. Nem összekeverendő a mai link gyerekekkel. A 40-es, 50-es hölgyekkel, párokkal érzem magam a legjobban, de igazából bármire kapható vagyok. Ha felkeltettem érdeklődéseteket váltsunk pár jó szót, majd képet. Izgatottan várom a jelentkezéseiteket! (Vác környéke, Budapest)
0izmi00@gmail.com
Ápolt, igényes, mosolygós, elég sportos, diszkrét, hetero fiatal srác vagyok. 24 éves létemre
felnőttes a viselkedésem, és a gondolkodásom. Nem összekeverendő a mai link gyerekekkel. A 40-es, 50-es hölgyekkel, párokkal érzem magam a legjobban, de igazából bármire kapható vagyok. Ha felkeltettem érdeklődéseteket váltsunk pár jó szót, majd képet. Izgatottan várom a jelentkezéseiteket! (Vác környéke, Budapest)
0izmi00@gmail.com
Sziasztok ismerkednénk találkoznánk Párral,lánnyal a korosztályunkból.Fiatalabb fiúval max 30 éves kor ig .Február 11-14 között megyünk Sopronba Wellnessezni a SZIESZTA HOTELBA. Ha gondoljátok Írjatok.
éret hölgyek jelentkezését is várom, ha egy tapasztalatlan fiatal fiút szeretnének elkapni és kiélni vágyaikat, kor nem számít

30eves srac keres 19-55 korig csajszit holgyet nyitott vaok mindenre
Sziasztok! FIatal 19 éves srác csatlakozna párokhoz, hölgyekhez Veszprém megyében.
Hely szükséges! Többit üzenetben és képeket pedig e-mailban küldök.

Sziasztok!30 as magas izmos nagy méretű pasi párhoz csatlakozna,akár kukkolás vagy a hölgytag kézzel,szájal ki elégit is érdekel!
Megismerkednék fiatal kezdő,tapasztalatlan nagy vastag méretű fiúval!Pestmegye!Levelezés nem érdekel,csak tali!Értelmes,kedves fiú írjon!Csinos szexi nő vagyok!
Szívesen találkoznék veled akár ma is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 24. vasárnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 24. vasárnap 13:01
Törölt felhasználó (874617)

Hónapok óta ígéred a talit!!!!!!!!!!!
Hónapok óta ígéred a talit!!!!!!!!!!!
Érett högyet kényeztetnék Bp-en!. Hölgyeim irjanak privátba!
Sziasztok ismerkednénk találkoznánk Párral,lánnyal a korosztályunkból.Fiatalabb fiúval max 30 éves kor ig .Február 11-14 között megyünk Sopronba Wellnessezni a SZIESZTA HOTELBA. Ha gondoljátok Írjatok.
Sziasztok, 23 éves dunaújvárosi srác szívesen találkozna fejér megyei hölgyekkel, szinmpátia esetén akár párokhoz is csatlakoznék.