Itt jött már össze valakinek valami? Nem túl aktívak a hölgyek

Sziasztok!
Zalai csinos pár vagyunk! Ma éjszakára (2012.01.18) ma éjszakára keresünk lányt, párt esetleg fiatal fiút!
Kérjük csak az írjon aki el is tud jönni!
Zalai csinos pár vagyunk! Ma éjszakára (2012.01.18) ma éjszakára keresünk lányt, párt esetleg fiatal fiút!
Kérjük csak az írjon aki el is tud jönni!
Ápolt, 20 éves Nyíregyházi fiú vagyok. lányt vagy idősebb hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra Nyíregyházán, hellyel rendelkezz,
Alkalmi sex kapcsit keresek! Párokhoz a hölgy örömére! Akit érdekel Irjon nyugotan üzit!! vagyvegyél fel msnre nagytomi44@hotmail.com
Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
Sziasztok, 20 éves ápolt Nyíregyházi fiú alkalmi/hosszútávú szexkapcsolatra hölgyet keres, kor és testalkat nem számít, hellyel nem rendelkezem, csak szóló hölgyek!!
Hölgyeiem hát senki nem érzi elhanyagoltnak magát?
ha szimpik vagyunk egymásnak csak találkoznunk kell és élvezzünk együtt!
Érett nők jelentkezését is nagyon várom!
fradikaa10@freemail.hu
ha szimpik vagyunk egymásnak csak találkoznunk kell és élvezzünk együtt!
Érett nők jelentkezését is nagyon várom!
fradikaa10@freemail.hu
Sziasztok, mai nap szívesen találkoznék bevállalós lánnyal vagy lányokkal,extra helyszín,extra méret,e-mailben képet is küldök,mindenben benne vagyok,.Elsősorban Budapest ,XX-ker.
Hölgyeket kényeztetnék kortól függetlenül, Budapest és Pest megye környéke!
Ha szeretnél egy nyalni nagyon tudó kemény farkú fiatal srácot,keress bátran:
fradikaa10@freemail.hu
Ha szeretnél egy nyalni nagyon tudó kemény farkú fiatal srácot,keress bátran:

fradikaa10@freemail.hu
BP és környéke....
kb 40ig bezárólag... Izgalomra, sok nyalásra vágyó, súlyára is figyelő hölgyet keresek... utazni tudok... Kamera + telefon is van! Msn: trohge@hotmail.com
25-180-70

25-180-70
Sziasztok, 20 éves ápolt Nyíregyházi fiú alkalmi/hosszútávú szexkapcsolatra hölgyet keres, kor és testalkat nem számít, hellyel nem rendelkezem, csak szóló hölgyek!!
Sziasztok!
Győrben és max. 90 km körzetében szeretnék megismerni egy kedves, igényes, csinos HÖLGYET, vagy PÁRT. (20-50 év között)
Pár esetében a hölgy kényeztetésére, örömszerzésére.
183 cm 83 kg 26 éves szőke, rövid haj, kék szem.
Ápolt és igényes, kulturált figyelmes hetero pasi vagyok!
Nem dohányzom!
Már több kapcsolatom volt tőlem idősebb és érett Hölggyel , ilyen hölgytagú párral is.
Szenvedélyes, megbizható és ha szükséges diszkrét sex-baráti kapcsolatot keresek hosszútávra. (kettesben-hármasban)
Elérhetőségeim: Email és MSN: alessandrossel@gmail.com
Győrben és max. 90 km körzetében szeretnék megismerni egy kedves, igényes, csinos HÖLGYET, vagy PÁRT. (20-50 év között)
Pár esetében a hölgy kényeztetésére, örömszerzésére.
183 cm 83 kg 26 éves szőke, rövid haj, kék szem.
Ápolt és igényes, kulturált figyelmes hetero pasi vagyok!
Nem dohányzom!
Már több kapcsolatom volt tőlem idősebb és érett Hölggyel , ilyen hölgytagú párral is.
Szenvedélyes, megbizható és ha szükséges diszkrét sex-baráti kapcsolatot keresek hosszútávra. (kettesben-hármasban)
Elérhetőségeim: Email és MSN: alessandrossel@gmail.com
25éves BP-i, 180-70...
40 éves korig bezárólag keresem fiatalszerető, vadóc hölgyeményt...
Tapasztalt vagyok ebben a korban is, szóval... hajrá
Telefon, kamera, kép.... megoldható, szóval nem zsákmacica
üzenni privátban v. msn: trohge @ hotmail . com

Telefon, kamera, kép.... megoldható, szóval nem zsákmacica

üzenni privátban v. msn: trohge @ hotmail . com
Sziasztok lányok, hölgyek, párok! Nyíregyházi, nagy intimmérettel rendelkező független 34 éves férfi vagyok! Kényeztetnék, besegítenék ha szeretnétek! Búvóhely van! csontosg77@gmail.com
Hali 20 éves Budapesti srác keres alkalmi partnert. kor nemszámit!
budapestisraccc@citromail.hu
budapestisraccc@citromail.hu
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek nyalás imádó hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok!
Sexi MILF-ek hozzám ...
Sexi MILF-ek hozzám ...
Sziasztok!Megismerkednék olyan fiatal fiúval akit már égóta foglalkoztat a biszex gondolata egy fiúval,símogatás,közös maszti,esetleg orál játékok,várja válaszod egy ápolt,kellemes külsejű sportos bi fiatal biszex fiú!Budapest és környéke!
Szívesen ismerkednék ma este zalában!