Sziasztok, 20 éves ápolt Nyíregyházi fiú alkalmi/hosszútávú szexkapcsolatra hölgyet keres, kor és testalkat nem számít, hellyel nem rendelkezem, csak szóló hölgyek!!
25 éves budapesti fiatalemberként érett hölgyek társaságát keresem az új esztendőre...fontos a kölcsönös szimpátia, a kommunikatív személyiség....
Sziasztok, 20 éves ápolt Nyíregyházi fiú alkalmi/hosszútávú szexkapcsolatra hölgyet keres, kor és testalkat nem számít, hellyel nem rendelkezem, csak szóló hölgyek!!
Sziasztok!
Győrben és max. 90 km körzetében szeretnék megismerni egy kedves, igényes, csinos HÖLGYET, vagy PÁRT. (20-50 év között)
Pár esetében a hölgy kényeztetésére, örömszerzésére.
183 cm 83 kg 26 éves szőke, rövid haj, kék szem.
Ápolt és igényes, kulturált figyelmes hetero pasi vagyok!
Nem dohányzom!
Már több kapcsolatom volt tőlem idősebb és érett Hölggyel , ilyen hölgytagú párral is.
Szenvedélyes, megbizható és ha szükséges diszkrét sex-baráti kapcsolatot keresek hosszútávra. (kettesben-hármasban)
Elérhetőségeim: Email és MSN: alessandrossel@gmail.com
Győrben és max. 90 km körzetében szeretnék megismerni egy kedves, igényes, csinos HÖLGYET, vagy PÁRT. (20-50 év között)
Pár esetében a hölgy kényeztetésére, örömszerzésére.
183 cm 83 kg 26 éves szőke, rövid haj, kék szem.
Ápolt és igényes, kulturált figyelmes hetero pasi vagyok!
Nem dohányzom!
Már több kapcsolatom volt tőlem idősebb és érett Hölggyel , ilyen hölgytagú párral is.
Szenvedélyes, megbizható és ha szükséges diszkrét sex-baráti kapcsolatot keresek hosszútávra. (kettesben-hármasban)
Elérhetőségeim: Email és MSN: alessandrossel@gmail.com
Fiatal budapesti fiúként keresek nőket vagy párokat
Sziasztok!
Én egy 22 éves egyetemista srác vagyok és bolondulok és érett hölgyekért! Ha egy kis törődésre, vagy kényeztetésre vágysz, kérlek írj mert majd' megveszek, hogy egy tőlem idősebb hölgy kívánságait teljesíthessem. Nyugodtan írhatsz belső üzenetet, vagy a jpierre@freemail.hu-ra e-mailt, vagy akár fel is vehetsz msn-re az előbbi címen.
Én egy 22 éves egyetemista srác vagyok és bolondulok és érett hölgyekért! Ha egy kis törődésre, vagy kényeztetésre vágysz, kérlek írj mert majd' megveszek, hogy egy tőlem idősebb hölgy kívánságait teljesíthessem. Nyugodtan írhatsz belső üzenetet, vagy a jpierre@freemail.hu-ra e-mailt, vagy akár fel is vehetsz msn-re az előbbi címen.
50 körüli hölgyeket keresek tartós kapcsolatra
email:attis546@freemail.hu
email:attis546@freemail.hu
Fejérmegyei érett hölgyet 45-60 között keresek tartós, kizárólag sexkapcsira .Duci, nagycickó előny!Esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!Csak komoly érdeklődők. Képet megköszönöm! lacko36@gmail.hu
Fiatal Nyíregyházi fiúként keresek hölgyet alkalmi sexkapcsolatra, hellyel nem rendelkezem. párokhoz nem csatlakozok.
Szia!
Én egy 34/180/70 röv.barna hajú,zöld szemű srác vagyok.Szeretek sokat masztizni(de jobb lenne filmnézés közben)erre mostanában nem nagyon van lehetőségem.
Kérlek jelentkezz,szívesen beszállnék hozzád....
Balázs (Ez egy válasz lillike üzenetére (2011. 12. 28. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 28. szerda 11:15
Én egy 34/180/70 röv.barna hajú,zöld szemű srác vagyok.Szeretek sokat masztizni(de jobb lenne filmnézés közben)erre mostanában nem nagyon van lehetőségem.
Kérlek jelentkezz,szívesen beszállnék hozzád....
Balázs (Ez egy válasz lillike üzenetére (2011. 12. 28. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Megismerkednék olyan fiatal hetero fiúval akit NAGYON szeret masztizni,és sokat is masztizik,szereti a borotvált puncikat,jó amatőr szexfilmeket,de erre otthon nincs lehetősége.Várja mielőbbi válaszodat egy pestmegyei fiatal srác!Helyem van!
Megismerkednék olyan fiatal hetero fiúval akit NAGYON szeret masztizni,és sokat is masztizik,szereti a borotvált puncikat,jó amatőr szexfilmeket,de erre otthon nincs lehetősége.Várja mielőbbi válaszodat egy pestmegyei fiatal srác!Helyem van!
Sziasztok lányok, hölgyek, párok! Nyíregyházi, nagy intimmérettel rendelkező független 34 éves férfi vagyok! Kényeztetnék, besegítenék ha szeretnétek! Búvóhely van! csontosg77@gmail.com
Salgótarjáni 20 éves jóképű ápolt srác keres 18-30 év közötti hölgyeket alkalmi szexkapcsolatra.
Ha kicsivel idősebb vagy, vagy kövérebb akkor is írj bátran.
Ha érdekellek írj ide bátran: gengxter007@gmail.com
Ha kicsivel idősebb vagy, vagy kövérebb akkor is írj bátran.
Ha érdekellek írj ide bátran: gengxter007@gmail.com
fiatal nyíregyházi fiúként keresem alkalmi sex partneremet lány/hölgy személyében, hellyel nem rendelkezem, párokhoz nem csatlakozom
Hölgyek jelentkezését várom!
Fiatal 21 éves fiú vagyok, szívesen eltöltenék önnel egy kellemes délutánt illetve éjszakát. Én Budapesten tartozkodom. Utazni tudok.Várom a jelentkezéseket.
Fiatal 21 éves fiú vagyok, szívesen eltöltenék önnel egy kellemes délutánt illetve éjszakát. Én Budapesten tartozkodom. Utazni tudok.Várom a jelentkezéseket.
fiatal Nyíregyházi fiúként keresem hellyel rendelkező nő/hölgy alkalmi sexpartneremet
Sziasztok, 26.-a estére partnert keresek, hely megoldható!