25éves BP-i, 180-70...
40 éves korig bezárólag keresem fiatalszerető, vadóc hölgyeményt...
Tapasztalt vagyok ebben a korban is, szóval... hajrá
Telefon, kamera, kép.... megoldható, szóval nem zsákmacica
üzenni privátban v. msn: trohge @ hotmail . com

Telefon, kamera, kép.... megoldható, szóval nem zsákmacica

üzenni privátban v. msn: trohge @ hotmail . com
Sziasztok lányok, hölgyek, párok! Nyíregyházi, nagy intimmérettel rendelkező független 34 éves férfi vagyok! Kényeztetnék, besegítenék ha szeretnétek! Búvóhely van! csontosg77@gmail.com
Hali 20 éves Budapesti srác keres alkalmi partnert. kor nemszámit!
budapestisraccc@citromail.hu
budapestisraccc@citromail.hu
Sziasztok, 20 éves ápolt Nyíregyházi fiú alkalmi/hosszútávú szexkapcsolatra hölgyet keres, kor és testalkat nem számít, hellyel nem rendelkezem, csak szóló hölgyek!!
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek nyalás imádó hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok!
Sexi MILF-ek hozzám ...
Sexi MILF-ek hozzám ...
Sziasztok!Megismerkednék olyan fiatal fiúval akit már égóta foglalkoztat a biszex gondolata egy fiúval,símogatás,közös maszti,esetleg orál játékok,várja válaszod egy ápolt,kellemes külsejű sportos bi fiatal biszex fiú!Budapest és környéke!
Szívesen ismerkednék ma este zalában!
Sziasztok, 20 éves ápolt Nyíregyházi fiú alkalmi/hosszútávú szexkapcsolatra hölgyet keres, kor és testalkat nem számít, hellyel nem rendelkezem, csak szóló hölgyek!!
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek nyalás imádó hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Olyan komoly lányt-nőt (16-40) keresek aki tényleg szeretné ha valaki időnként átmenne hozzá egy dugásra. Esetleg megkérhetsz hogy kamerába is kiverjem neked a farkam, de ezt csak úgy ha tudod bizonyítani hogy nem meleg fiú szeretne nézelődni. 23 éves budapesti fiú vagyok.
professional23@hotmail.hu
professional23@hotmail.hu
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Éjszakára keresek nyalás imádó hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok
Olyan lányokat keresek akik kifejezetten a nagy súllyal a 120 feletti fiukat szeretik. Írjatok priviben és meg adom az MSN címem ott könnyebben meg tudjuk beszélni.
várom a leveleket
Olyan lányokat keresek akik kifejezetten a nagy súllyal a 120 feletti fiukat szeretik. Írjatok priviben és meg adom az MSN címem ott könnyebben meg tudjuk beszélni.
várom a leveleket
26 eves srác vagyok. Györ illetve Komárom környekeröl keresek lányt,hölgyet minden szepre es jóra. fontos hogy karcsú és ápolt legyél.
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Éjszakára keresek nyalás imádó hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
25 éves budapesti fiatalemberként érett hölgyek társaságát keresem az új esztendőre...fontos a kölcsönös szimpátia, a kommunikatív személyiség....
Sziasztok!
Győrben és max. 90 km körzetében szeretnék megismerni egy kedves, igényes, csinos HÖLGYET, vagy PÁRT. (20-50 év között)
Pár esetében a hölgy kényeztetésére, örömszerzésére.
183 cm 83 kg 26 éves szőke, rövid haj, kék szem.
Ápolt és igényes, kulturált figyelmes hetero pasi vagyok!
Nem dohányzom!
Már több kapcsolatom volt tőlem idősebb és érett Hölggyel , ilyen hölgytagú párral is.
Szenvedélyes, megbizható és ha szükséges diszkrét sex-baráti kapcsolatot keresek hosszútávra. (kettesben-hármasban)
Elérhetőségeim: Email és MSN: alessandrossel@gmail.com
Győrben és max. 90 km körzetében szeretnék megismerni egy kedves, igényes, csinos HÖLGYET, vagy PÁRT. (20-50 év között)
Pár esetében a hölgy kényeztetésére, örömszerzésére.
183 cm 83 kg 26 éves szőke, rövid haj, kék szem.
Ápolt és igényes, kulturált figyelmes hetero pasi vagyok!
Nem dohányzom!
Már több kapcsolatom volt tőlem idősebb és érett Hölggyel , ilyen hölgytagú párral is.
Szenvedélyes, megbizható és ha szükséges diszkrét sex-baráti kapcsolatot keresek hosszútávra. (kettesben-hármasban)
Elérhetőségeim: Email és MSN: alessandrossel@gmail.com