Ma estére,20/5-től felefele,urat keresünk,aki el is jön hozzánk.Tőbben is lehettek,korhatár nincs,csak mérethatár!!!.MSN: ebony-13@hotmail.com Csak Budapestiek keressenek!!
27 éves srác szívesen lenne idősebb hölgyek partnere akár hosszabb távon is! A szex terén minden dologban benne vagyok! Az utazás nem jelent gondot! Harminc6942193! A kpeimet itt megtaláljátok!
Lízingelhető pasi !!!!
Figyelem amíg a készlet tart!!!!!
Hölgyeknek és pároknak
lízingelhető kedves pasi vagyok sok rétű vágyakkal ha látsz bennem fantáziát hogy a vágyainkat közösen megélhetjük mert nekem is vannak és a támogatásnak nagyon örülnék akkor kérlek szépen nézd meg a társkereső adatlapom négyesélvezetek név alatt és jelezd fellém puszi lala

Figyelem amíg a készlet tart!!!!!

Hölgyeknek és pároknak

lízingelhető kedves pasi vagyok sok rétű vágyakkal ha látsz bennem fantáziát hogy a vágyainkat közösen megélhetjük mert nekem is vannak és a támogatásnak nagyon örülnék akkor kérlek szépen nézd meg a társkereső adatlapom négyesélvezetek név alatt és jelezd fellém puszi lala

Sziasztok, 20 éves fiú vagyok, szívesen ki próbálnék 30-40 év közötti nőt, akár nőket
ha esetleg érdekel írj. Bp

50 feletti hölgyet nyalnék, ma este.
Bp.
Bp.
sziasztok!
házaspár keres ,fiút 3adiknak,békés megye?
Jucy33@freemail.hura küldjtek levelet
házaspár keres ,fiút 3adiknak,békés megye?
Jucy33@freemail.hura küldjtek levelet
Sziasztok!
Ma estére vagy szombati nap keresnék hölgyet, vagy párt!
30 éves ápolt, igényes szexkedvelő pasi vagyok.
Szombathelyen lakom, de távolság nem akadály.
189cm, 78kg , barna haj, szem.
Msn:citizen.01@hotmail.com, vagy belső levél
Ricsi
Ma estére vagy szombati nap keresnék hölgyet, vagy párt!
30 éves ápolt, igényes szexkedvelő pasi vagyok.
Szombathelyen lakom, de távolság nem akadály.
189cm, 78kg , barna haj, szem.
Msn:citizen.01@hotmail.com, vagy belső levél
Ricsi
Sziasztok Lányok ! Olyan lányt hölgyet keresek 18.32 éves közöt akit érdeklhet budapesti munka velem .képet emailban és böveben is e-mailban Belsö levél után én 22 éves vagyok!
helló, szivesen ismerkednék budapesten érett hölggyel a délelőtti orákban! szivesen játszanék magammal ha azt szeretnéd! külsö nem számit csak szeresd az erotikát
dinozoo@freemail.hu
dinozoo@freemail.hu
Sziasztok
Idősebb hölgyet keresek aki bevezetne a szex rejtelmeiben.Bp és környékén
Idősebb hölgyet keresek aki bevezetne a szex rejtelmeiben.Bp és környékén

szivesen taliznánk veletek mi is egy pár v-gyunk de mi bp-ten lakunk eltutok jönni válasz privátba küldj levelet
(Ez egy válasz süsü10 üzenetére (2010. 11. 28. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 28. vasárnap 12:22

En pedig a fiatalabbakat! Jelenkezzen az ilyen Ma estere! Vp megye
Holnap délelőttre keresek, teltebb, érett hölgyet, esetleg ilyen tagú párhoz is szívesen beszállnék Budapest, vagy Pest megyében!!!
En pedig a fiatalabbakat! Jelenkezzen az ilyen Ma estere! Vp megye
imádom az érett nöket szívessen kényeztetném a 30és55 közötti hölgyeket darcnes85@hotmail.com
Kedvelem az idősebb nőket..
Unatkozó, magányos hölgy társaságát/ismeretségét keresem kötetlen sexkapcsolat céljából. Párohoz is csatlakoznék, de csak a hölgy örömének fokozása céljából!
MSN/mail: galippo@citromail.hu
MSN/mail: galippo@citromail.hu
extrém dolgokra nyitott páros vagyunk,konkrét ajánlatokra várunk.
Sziasztok! Holnap délutánra keresek párt v hölgyet Pécsen. 32 éves, sportos srác vagyok. Kukkolás is érdekel!
Ha lehet, belső levelet írjatok!
Ha lehet, belső levelet írjatok!
pár keres fiut,20évestől gyoma környékéről
Jucy33@freemail.hu
Jucy33@freemail.hu
Sziasztok.
Egri 33 éves ápolt , diszkrét masszőr férfi keres hölgyet . Egy masszázs aztán eldől szeretnénk -e még többet egymástol.
Keressetek nyugodtan.
Msn : egriffi@citromail.hu
Egri 33 éves ápolt , diszkrét masszőr férfi keres hölgyet . Egy masszázs aztán eldől szeretnénk -e még többet egymástol.
Keressetek nyugodtan.
Msn : egriffi@citromail.hu