Sziasztok, 50 feletti hölgyekkel ismerkednék, pest megyében.Elsősorban a XVII. - XVIII. kerből vagy a környező településekről. Izgat az idősebb korosztály, a molettebb, nagymellű, nem borotvált nők. Kötelezettség nélküli szexpartnert keresek, magányos, elhanyagolt hölgyeket akiknek hiányzik a szex.
Megkereshettek mail-ben vagy itt üzivel.
hardy7@indamail.hu Krisztián
Megkereshettek mail-ben vagy itt üzivel.
hardy7@indamail.hu Krisztián
Budapesti fiúként keresek nőt vagy párt.
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek ma estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Budapesti fiúként keresek nőt vagy párt.
27 éves srácként szívesen lennék idősebb hölgyek anyukák nagymamák partnere akár hosszabb távon vagy csatlakoznék idősebb párokhoz harmadiknak a hölgy örömére! 30 6942193
39/192/82, borotvált, diplomás tolna megyei férfi idősebb hölgyet keres hosszabb távú kapcsolatra! Ha Szeretnéd kipróbálni a 2 férfi 1 nő felállást én benne vagyok! kh82803@gmail.com
Sziasztok!
25 éves, budapesti főiskolás srác vagyok és orális kényeztetést kedvelő lányokkal, nőkkel ismerkednék, akik benne lennének, hogy kellemes élményeket szerezve csiszolhassam "nyelvtudásom"
25 éves, budapesti főiskolás srác vagyok és orális kényeztetést kedvelő lányokkal, nőkkel ismerkednék, akik benne lennének, hogy kellemes élményeket szerezve csiszolhassam "nyelvtudásom"
egymást szerető bp-i hetero pár vagyunk (fiú 23, lány 44), egyelőre csak érdeklődnénk, van-e itt hasonló felállású (fiatal fiú, idősebb hölgy) pár, aki ugyanilyen párt keres. sem szóló nő, sem férfi nem jöhet szóba.
emailt címünk: korkulombseg@freemail.hu
Péntek délelöttre szexpartnernőt vagy párt keresek Budapestről illetve környékéről! Minden megoldás érdekel.
MSN-en láthatsz is: t.jani77@citromail.hu
MSN-en láthatsz is: t.jani77@citromail.hu
Sziasztok!
MSN cím : t.jani77@citromail.hu
Szeretnék ismerkedni szeximádó illetve szexrevágyó diszkrét hölgyekkel, lányokkal, asszonyokkal párokkal. Minden megoldás érdekel.
MSN cím : t.jani77@citromail.hu
Szeretnék ismerkedni szeximádó illetve szexrevágyó diszkrét hölgyekkel, lányokkal, asszonyokkal párokkal. Minden megoldás érdekel.
Szabolcs, Hajdú illetve Borsod megyéből keresek hölgyeket, párokat közös masztira és egyéb izgalmas játékokra!
Sziasztok!
Budapesti 19 éves, 188 cm , 92 kilo sportos srác vagyok, (intelligens,ápolt de ez természetesen kölcsönös elvárás )
Budapesti vagy környéki hölgyekkel ismerkednék , akikkel kölcsönösen élvezhetnénk egymást, ha lehet hosszú távon, és intenzíven. (Csak kettesben , párok nem érdekelnek ) Minimum 1-2 órára keresek hölgyet, nem vagyok a rövid "menetek" híve.Helyem sajnos nincs.
Email: adam6-9@freemail.hu
(Kérlek írj magadról magadról . ) Köszönöm
Budapesti 19 éves, 188 cm , 92 kilo sportos srác vagyok, (intelligens,ápolt de ez természetesen kölcsönös elvárás )
Budapesti vagy környéki hölgyekkel ismerkednék , akikkel kölcsönösen élvezhetnénk egymást, ha lehet hosszú távon, és intenzíven. (Csak kettesben , párok nem érdekelnek ) Minimum 1-2 órára keresek hölgyet, nem vagyok a rövid "menetek" híve.Helyem sajnos nincs.
Email: adam6-9@freemail.hu
(Kérlek írj magadról magadról . ) Köszönöm
Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék párhoz, vagy unatkozó nőhöz, Hatvan vagy Budapest környékén! smile
Választ privátban várok, vagy elértek a ttommy28@gmail.com msn / e-mail címen! További szép napot!
Tomi
Ma este szívesen csatlakoznék párhoz, vagy unatkozó nőhöz, Hatvan vagy Budapest környékén! smile
Választ privátban várok, vagy elértek a ttommy28@gmail.com msn / e-mail címen! További szép napot!
Tomi
sziasztok!
van itt ma ráérő fiu aki eljönne 3adiknak békés megye
van itt ma ráérő fiu aki eljönne 3adiknak békés megye
Debrecni közös masztizáshoz keresek hölgyet vagy párt ma délutánra!
Csak nézhetsz is ha szeretnéd!
Csak nézhetsz is ha szeretnéd!
Középkorú, magas, ápolt és borotvált, karakteres, egyedül élő normál alkatú férfi keres budapesti, 40-es, 50-es Hölgyet szexkapcsolatra. Imádom a női testet! Légy ápolt, kedves, borotvált és szexrajongó! Lakásom van. Email: erosyum@gmail.com

190\100\29 Ápolt, igényes, jóképű pécsi srác vagyok, az átlagnál kicsit nagyobb mérettel. Nőt, párt keresek laza kapcsolat céljából 50 éves korig. Mindenben benne vagyok! Képeket kérésre privátban küldök! Írj bátran. Helyem van, utazni tudok!
37/186/84, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Több infó rólam --->>> KATT IDE !!!
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Több infó rólam --->>> KATT IDE !!!
Nyalásimádó hölgyet keresek , hosszú érzéki kényeztetésre! Írj mindent megbeszélünk! tigris77@postafiok.hu
egymást szerető bp-i hetero pár vagyunk (fiú 23, lány 44), egyelőre csak érdeklődnénk, van-e itt hasonló felállású (fiatal fiú, idősebb hölgy) pár, aki ugyanilyen párt keres. sem szóló nő, sem férfi nem jöhet szóba.

laci0099

macko25
Nicol