Sziasztok!
Szimpi és nem csúnya 28éves srác vagyok. Olyan párt keresek, ahol hosszútávra házibaráttá válhatnék, barátság, talik, kirándulás, nudizás, és sok,sok szex.
Szöke vagyok és kékszemü, 173/65, méretem 17/4,5cm, a fantáziám rettenetesen buja, minden jóban benne vagyok
Nem számit a kor és a külsö, lehettek fiatalok, vagy idösek és molettek, szőrös punci sem hátrány. Olyan párt szeretnék találni, ahol rendszeresen a hölgy finom puncijába engedhetném nagy mennyiségü spermámat.
Ha felkeltettem érdeklödéseteket, irjatok bátran itt, vagy mailt erre a cimre: komarom28@citromail.hu
Szimpi és nem csúnya 28éves srác vagyok. Olyan párt keresek, ahol hosszútávra házibaráttá válhatnék, barátság, talik, kirándulás, nudizás, és sok,sok szex.
Szöke vagyok és kékszemü, 173/65, méretem 17/4,5cm, a fantáziám rettenetesen buja, minden jóban benne vagyok

Nem számit a kor és a külsö, lehettek fiatalok, vagy idösek és molettek, szőrös punci sem hátrány. Olyan párt szeretnék találni, ahol rendszeresen a hölgy finom puncijába engedhetném nagy mennyiségü spermámat.
Ha felkeltettem érdeklödéseteket, irjatok bátran itt, vagy mailt erre a cimre: komarom28@citromail.hu
szia Évike!
küldtem belső levelet!
várom a válaszod! (Ez egy válasz évike68 üzenetére (2009. 12. 03. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 03. csütörtök 16:08
küldtem belső levelet!
várom a válaszod! (Ez egy válasz évike68 üzenetére (2009. 12. 03. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

40 éves csinosnak mondott elhanygolt db-i hölgy keres korhatár nélkül partnert,esetleg 3.-nak beszállna.
Igényes 20 éves pasi teljes diszkrécióval keres dél magyarország terültéről 30 év felett hölgyeket közös örömszerzés céljából. msn: szolispasi@windowslive.com
Sziasztok! Helyes fiatal pasi szép szőrös puncit keres, imádom a finom bundás puncit kényeztetni, a sürü, dús szőrzetet simogatni! Csajok, hölgyek, párok, irjatok bátran, kortól és kinézettöl függetlenül! Mail: komarom28@citromail.hu
Kedves évike68! Írj elérhetőséget, vagy írj ide: arsenal2400@freemail.hu. Szia
(Ez egy válasz évike68 üzenetére (2009. 12. 03. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

40 éves csinosnak mondott elhanygolt db-i hölgy keres korhatár nélkül partnert,esetleg 3.-nak beszállna.
Tetszik az ajánlatod. Ha gondolod írj légyszi! sz.pedro@freemail.hu
(Ez egy válasz évike68 üzenetére (2009. 12. 03. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapesti 41 éves ffi (nem kicsi) keres 50 körüli, magát csinosnak tartó, elhanyagolt Hölgyet titkos kapcsolatra. Légy ápolt... bighaver@citromail.hu címre írj kérlek
23 éves helyes igényes kicsit kamaszos srác idösebb hölgyet keresek akár tartos kapcsira is Bács megye Kecskemét környékéröl e-mail digweed027@freemail.hu
Sziasztok!
Debreceni 23 éves srác érettebb hölgyet kényeztetne, vagy párhoz csatlakozna!
email: harmasbandeb@gmail.com
Debreceni 23 éves srác érettebb hölgyet kényeztetne, vagy párhoz csatlakozna!
email: harmasbandeb@gmail.com
Sziasztok!
182/80/32 megbízható, diszkrét, nem független pasi, kellemes intim mérettel várja kényeztetésre vágyó hölgy jelentkezését vagy párhoz csatlakozna szintén a hölgy örömére. mail: galippo@citromail.hu
üdv:Tamás
182/80/32 megbízható, diszkrét, nem független pasi, kellemes intim mérettel várja kényeztetésre vágyó hölgy jelentkezését vagy párhoz csatlakozna szintén a hölgy örömére. mail: galippo@citromail.hu
üdv:Tamás
Sziasztok!
18-30 év közötti hölgyet keresek alkalmi partnernek Bp és környékén. 22 éves átlagos srác vagyok. Belső levélben üzenj. Mindent megtudunk beszélni:P
18-30 év közötti hölgyet keresek alkalmi partnernek Bp és környékén. 22 éves átlagos srác vagyok. Belső levélben üzenj. Mindent megtudunk beszélni:P
Szia mikor és hol? hugoka@citromail.hu címen elértek
(Ez egy válasz bula2 üzenetére (2009. 11. 09. hétfő 04:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 09. hétfő 04:13

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam...
pár vagyunk és beszállót keresünk hancúrozáshoz....
pár vagyunk és beszállót keresünk hancúrozáshoz....
sziasztok
Zalaegerszegi nőket kényeztetnék kortól függetlenül. Jóképűnek mondott 22éves fősulis srác vagyok. Párokhoz is csatlakoznék. Ne habozz keress meg tel: 06/30 4099 543
Zalaegerszegi nőket kényeztetnék kortól függetlenül. Jóképűnek mondott 22éves fősulis srác vagyok. Párokhoz is csatlakoznék. Ne habozz keress meg tel: 06/30 4099 543
Sziasztok! Én fvári 40feletti nőket kényeztetnék
29vagyok ha érdekel irj joco80@freemail.hu

23 srác vagyok és 1 északás kapcsolatra keresnék holgyeket max 35 éves korig! msn : szexipasi@windowslive.com
Sziasztok!
20-30 év közötti hölgyet keresek alkalmi partnernek. 25 éves, független, sportos srác vagyok.
email, msn: diabo6@freemail.hu
20-30 év közötti hölgyet keresek alkalmi partnernek. 25 éves, független, sportos srác vagyok.
email, msn: diabo6@freemail.hu
Leveleznék idősebb,érettebb hölgyekkel.
Debreceni 43-évesférfi
pisti43@gmail.com
Debreceni 43-évesférfi
pisti43@gmail.com
Szombathelyi 40- es férfi keresi partnernőjét Vas, Veszprém, Zala, Győr kérnyékéről.
Írj bátran. (miertne@c2.hu))
Írj bátran. (miertne@c2.hu))
sziasztok .pécsről van itt nő aki ma sexet akkar