Sziasztok!34éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
22éves pasi várja hogy valaki keszthely környékén élő nő 18-99évig jelentkezzen akár hosszú távra is tapasztalatszerzés céljából!!? Utazni tudok, szivesen szopatnék illetve hosszan nyalnék majd szeretkeznék dugnék. Autóba szabadba vagy nálad
Popoba nem voltam még de szívesen kiprobálnám és tele is pumpálnám egy kis nedűvel :P

Popoba nem voltam még de szívesen kiprobálnám és tele is pumpálnám egy kis nedűvel :P
Sziasztok!
29 éves budapesti srác vagyok. Érettebb hölgyeket kényeztetnék. Nagyon szeretek puncit nyalni wink Párokhoz is szívesen csatlakoznék, de csak a hölgy örömére. Keressetek bátran!
29 éves budapesti srác vagyok. Érettebb hölgyeket kényeztetnék. Nagyon szeretek puncit nyalni wink Párokhoz is szívesen csatlakoznék, de csak a hölgy örömére. Keressetek bátran!
29 eves jokepu, jo alaku srac 19-es intimmel szallna be parokhoz, vagy ismerkedne erettebb holggyel Budapestrol es kornyekerol. Jo lenne ha nem csak a szexre korlatozodna az ismeretseg, apoltsag es intelligencia elvart...

Érett 50-es 60-ast keresek jó nagy lógó mellekkel! Írj: laly35@citromail.hu
Sziasztok! 23 éves Budapesti srác ismerkedne hölgyekkel szabadidő eltöltésére és egymás kényeztetésére.
Sziasztok!Egy 25 éves kedves,aranyos srác ismerkedne 30-55 közöti hölgyekel!Nyugodtan írj ha lenne kedved szívesen beszélgetek!
Előre köszi

Sziasztok! Egy odaadó, igényes, érett hölgyet keresnék egymás kölcsönös, szenvedélyes kényeztetésére! Írj, ha felkeltette az érdeklődésed a felvetésem! Üdv, A
Sziasztok!34éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
Sziasztok egy 27 éves Baranyai srác nagyon szívesen ismerkedne hölgyekkel meg szűz vagyok.
Sziasztok! 27 éves, vékony, de vastag szerszámú srác vagyok, és ma a 7. kerületi lakásomban szívesen vendégül látnék egy hölgyet

Ma valaki Budakalász?

Érett nővel ismerkednék aki szereti a fiatal fiúkat...
Tamás
Tamás
hali lányt,csajt,nőt,asszonyt (ki minek érzi magát
)max 43ig keresek! utazni tudok helyem is van ha szükséges! Tolna-megyében elsősorban de bizonyos szinten rugalmas vagyok távolság terén!

Potens, sportos férfiként (33) keresek egy budapesti 35 év feletti kellemes, értelmes háziasszonyt minden jóra.
Keress bátran,

Sportos 23 eves srac keres not . Csak nok ....
csatlakoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 10. hétfő 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 10. hétfő 06:23
Törölt felhasználó (1347142)

Fiatal fiút keresnénk telt lány kényeztetésére
Sziasztok kedves idetátogató felhasználók, most héten holnaptól,július 11ől az EFOTT on leszek végig ott alvás miegymás
, ha esetleg van csaj nő hölgy asszony
, vagy pár párok, akiket érdekelhetnék az ott létem alatt erre arra
, nyugodtan keressenek fell itt az oldalon, várom a jelentkezőket és megbeszélünk mindent.

Érett nőt keresek aki szereti a fiatal fiúkat...nézzük meg egymást...akár most....skype: sonique29
Fiatal fiút keresnénk telt lány kényeztetésére