Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Ma estére keresek kedves szerény inkább vékonyabb fiút urat,akár tapasztalatlant is,csinos karcsú nagy formás mellű hölgy vagyok,telszámmal írj!Pestmegye!
Sziasztok. Fiút keresünk hármasra, több fiút gangbangre, dél-dunántúlról.
Sziasztok! Szilveszter estére keresünk 20 év körüli srácot a feleség kényeztetésére. Jelentkezés privátban
Dec 22 estéra partnereket keresek minden jóra utazni tudok
Párral,érett hölggyel ismerkednék hármashoz 30as Bp.ti Ffi képeim adatlapomon
Sziasztok! 21éves 13. kerületi srácként ismerkednék. Írjatok.
Sziasztok!
Érett hölggyel ismerkednék
Érett hölggyel ismerkednék

Sziasztok,
Holnap, azaz kedd délelőtt, Miskolcon!. Keresünk fiatal férfit vagy párt egy kis gabalyodásra, nem modellalkatú párként..
Férfi bi kizárt, intelligencia, ápoltság, diszkréció adott és természetesen elvárt..
Köszike
Holnap, azaz kedd délelőtt, Miskolcon!. Keresünk fiatal férfit vagy párt egy kis gabalyodásra, nem modellalkatú párként..
Férfi bi kizárt, intelligencia, ápoltság, diszkréció adott és természetesen elvárt..
Köszike
Pesten keresek idősebb hölgyet, aki szívesen összebújna egy fiatal fiúval!
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyekkel-párokkal, hetero alapon, nagyon izgatnak a szerepjátékok, és a kukkolás is! Hosszabb távú kapcsolat érdekel igazán! Utazni tudok, helyem nincsen! Diszkréció higénia Adott és Elvárt!! Leveleket privátban várom!
Sziasztok! Balaton déli part környékén ....
Sziasztok 40-es vagy 50 -es párhoz csatlakoznék leveleket privibe várom csak komoly szándékú párok írjanak !
Sziasztok. 28 eves szekesfehervari bi pasikent szivesen csatlakoznek holgyhoz, parhoz. Utazas nem akadaly.
Fiút harmadiknak, több fiút gangbangre keresünk, dél-dunántúl.
28é srác vagyok hölgyet keresek Budapesten ma ese is akár helyem van
privit irj

ma délelőttre(8-12:00 között) keresem játszó társnőmet Budapest-Tatabánya vagy Budapest-Székesfehérvár útvonalon.
Sziasztok ! újra megpróbálom hátha.
Szegeden vagy környékén keresek hölgyet\hölgyeket kortól függetlenül minden földi jóra.
Írj bátran sok mindenbe benne vagyok
Szegeden vagy környékén keresek hölgyet\hölgyeket kortól függetlenül minden földi jóra.
Írj bátran sok mindenbe benne vagyok

zexelni akarok ma!! 23 éves srác vagyok Zalaegerszegen! Fiublany vagy pár tok mindegy csak élvezetes legyen !!!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! 27 eves barna hosszu, hullamos haju es barna szemu srac vagyok. Pest megyeben ismerkednek kortol fuggetlenul.