Sziasztok, írjatok nekem, tudok menni ma, Fejér megyében lakom.
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2018. 05. 07. hétfő 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasit keresünk ma estére!
Párokat néznék szex közben vagy csatlakoznék hozzájuk. Budapest és Gyöngyös környéke. Kor és testalkat nem számít!
Fiatal ápolt pasiként 20-50 párokkal, hölgyekkel ismerkednék hetero alapon! Utazni tudok, első sorban bács kiskun és csongrád megye! Itt nincsenek fent képek, de írjatok privát üzenetet és e-mailben küldök , aztán ha kölcsönös a szimpátia indulhat a móka!
hellyel rendelkezö nyiregyi lányt holgyet kersek puncit nyalnek ujjaznek..viszonzas nelkul is..32eves nyiregyi fiatalemdber vagyok,,,helyel autoval nem rendelkezem..,,,laju85@citromail.hu cimem
Sziasztok,
Szerepjátékra keresek érettebb hölgyet.
Szerepjátékra keresek érettebb hölgyet.

Sziasztok! Fiatal pasi keres mai napra csajszit mindenfele korosztalybol unalomuzesre
Helyem van. Privatba irjatok!

Sziasztok!
Pécsi házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint.
Köszönöm.
Pécsi házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint.
Köszönöm.
Érett hölggyel szombat este Kaposvár Pécs Siófok környékén
?

Sziasztok!
Budapesten ismerkednék érett nővel!
Budapesten ismerkednék érett nővel!

Soproni érett hölgyet keresek ma estére, 32F. Helyem van.
Sziasztok
lányokkal, nőkkel illetve párokkal ismerkednék. Akár állandó akár alkalmi kapcsolatra, utazni bárhova elutazok ésszerű kereteken belül, véleményem szerint távolság nem állhat a közös örömszerzés útjába. Én egy ápolt, diszkrét igényes átlagos testalkatú pasi vagyok minden jóban és megoldásban benne vagyok. Hnap (05.04) különösen ráérek Várom az üzeneteiteket, válaszaitokat..
lányokkal, nőkkel illetve párokkal ismerkednék. Akár állandó akár alkalmi kapcsolatra, utazni bárhova elutazok ésszerű kereteken belül, véleményem szerint távolság nem állhat a közös örömszerzés útjába. Én egy ápolt, diszkrét igényes átlagos testalkatú pasi vagyok minden jóban és megoldásban benne vagyok. Hnap (05.04) különösen ráérek Várom az üzeneteiteket, válaszaitokat..

Sziasztok!
38 éves Budapesti hetero fiatalember vagyok!
Vasárnap délután szívesen találkoznék egy Budapesti párral vagy lánnyal egy kis kellemes időtöltésre!
Várom párok és lányok leveleit priviben!
Üzenet módosítása
38 éves Budapesti hetero fiatalember vagyok!
Vasárnap délután szívesen találkoznék egy Budapesti párral vagy lánnyal egy kis kellemes időtöltésre!
Várom párok és lányok leveleit priviben!
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Pénteken 05.04. a délelőtti órákban keresnék Hölgyet vagy Párt Győrben? Bármiben szívesen részt vennék, legyen az egy aktus, egy símogatás, kukkolás (de akár Te vagy Ti is kukkolhattok) vagy csak egy szimpla ismerkedés beszélgetéssel. A kor és az alkat nálam nem akadály. Egyébként izgat az idősebb korosztály! De ha jobb ötleteitek/ötleted lenne vagy kérdésed van, írj és megbeszéljük. Remélem találkozunk, kedves ismeretlen/ek! További szép napot! Üdv! Denis
Pénteken 05.04. a délelőtti órákban keresnék Hölgyet vagy Párt Győrben? Bármiben szívesen részt vennék, legyen az egy aktus, egy símogatás, kukkolás (de akár Te vagy Ti is kukkolhattok) vagy csak egy szimpla ismerkedés beszélgetéssel. A kor és az alkat nálam nem akadály. Egyébként izgat az idősebb korosztály! De ha jobb ötleteitek/ötleted lenne vagy kérdésed van, írj és megbeszéljük. Remélem találkozunk, kedves ismeretlen/ek! További szép napot! Üdv! Denis
Sziasztok partnert/partnereket keresek Budapesten írj/írjatok privát üzenet
Sziasztok! Úgy látom itt sokan a többszemélyes felállást preferálják, tudnátok esetleg segíteni, hol lehet ismerkedni nőkkel, akik szexpartnert (klasszikus 1 férfi-1nő kapcsolat) keresnek? Nem szórakozóhelyre gondolok, hanem valami sokkal direktebb helyszínre, pl. ilyen céllal szervezett esemény/házibuli. A válaszokat előre is köszönöm!
Nagyon idős embereket keresek,akiket érdekel az erotika, szex bármilyen formája,helyük van és a diszkréció biztosítva.
Sziasztok! 22 vagyok, magas és mackós testalkatú. Pécsett vagy környékén keresem alkalmi/állandó erotikus dolgokra( -kölcsönös-orális kényeztetés, szex, kézimunka) HÖLGY személyében. Helyem van.
Hölgynek popót nyalnék.............
Hello, Idősebb hölggyel ismerkednék,eltöltenék egy kellemes estét Budapesten. Esetleg várandós hölgyet kényeztetnék