Sziasztok,
Miskolci 24 éves fiatal srácként keresnék hölgyet vagy párt. Utazni tudok!
minden kérdésre szívesen válaszolok.
Miskolci 24 éves fiatal srácként keresnék hölgyet vagy párt. Utazni tudok!
minden kérdésre szívesen válaszolok.
Sziasztok
Újra keres
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres partnert lehetőség szerint nőt vagy párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek
Újra keres

Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek

Sziasztok!
Én egy 30 éves helyesnek mondott budapesti férfi vagyok a 3. kerületből. Ma napra keresek partnereket közös örömszerzés céljából hölgyek és párok személyében. Nálam a Bisex elfogadott, de nem kötelező. Kevés tabu van. Ha bárkinek felkeltettem az érdeklődését szívesen várom üzenetét. E-mail-ben tudok képet küldeni, illetve telefonszámot.
Üdv mindenkinek!
Dávid
Én egy 30 éves helyesnek mondott budapesti férfi vagyok a 3. kerületből. Ma napra keresek partnereket közös örömszerzés céljából hölgyek és párok személyében. Nálam a Bisex elfogadott, de nem kötelező. Kevés tabu van. Ha bárkinek felkeltettem az érdeklődését szívesen várom üzenetét. E-mail-ben tudok képet küldeni, illetve telefonszámot.
Üdv mindenkinek!
Dávid
Gyerekek ! Itt csak félős pasik és képkéregetők vannak !
Partnerem keresem vasárnap estére! Helyet intézem, a többi rajtunk àll!
Most a hétvége folyamán szívesen csatlakoznék párokhoz, lányokhoz
Egy fiatal sportos helyes fiú vagyok

Egy fiatal sportos helyes fiú vagyok

Szegedre és környékére vállalok hölgyeknek, hetero pároknak este hazafuvart a borfesztiválon való mulatozás után egyéb módon történő viszonzásért cserében, kor-alkat nem számít.
Érdeklődni privátban.
Érdeklődni privátban.
Sziasztok!
Pécsi házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint hétvégén.
Köszönöm.
Pécsi házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint hétvégén.
Köszönöm.
sziasztok hölgyet keresnék ma estére helyem van Budapesten
privit írj koszi

Kényeztetnék érett hölgyet. Párokhoz is szívesen csatlakoznék.
Csak idősebb hölgy érdekelne 40 év felett. Tabuk nélkül

20 éves,sportos hetero fiatal srácként keresek nőt skype-ra,esetleg találkára.

Sziasztok.Idősebb hölgyet keresek titkos kapcsolatra 40-éves kortól.
Még mindig FIATAL ( max 32 éves) Srácot keresünk a hölgy örömére ! Lehetőleg kezdőt a témában! Priviben üzenjetek! Tali a héten!!
Párokat néznék szex közben vagy érettebb hölggyel szexelnék ma este Budapesten. Kor és testalkat nem számít. Írjatok levelet!
Párokat kukkolnék hétfő este vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten. Esetleg fiút keresek közös faszveréshez. Kor testalkat nem számít. Írjatok levelet bátran!
Sziasztok,
Szilárd vagyok, 33 éves, vállalkozó Budapestről.
Jó humorú, vidám, csibész akinek mindig kék az ég.
Keresek csinos, vidám Párt, Nőt akik-aki szívessen töltene ídőt egy fent említett adottságokkal megáldott férfivel.
Elképzelésem, egy jó hangulatú kötetlen találkozás, flört (heteró alapon), közeledés, izgalom, játék, és ha megvan a kellő vonzalom akkor a sex is mindenkinek sokkal izgalmasabb.
Nem dohányzom, sportolok, sok szabadidőm van. Ha esetleg 4-esben is gondolkodtok, van pár csinos ismerős barátnőm, akik kalandvágyók eléggé, hogy alkalmanként csatlakozzanak. LLFF
Mottó: ,,Aki egyedül unatkozik, az társaságban untat,,
Levélben elértek, illetve ha küldtök üzenetet szívesen válaszolok e-mailben.
Sziasztok Szilárd
Szilárd vagyok, 33 éves, vállalkozó Budapestről.
Jó humorú, vidám, csibész akinek mindig kék az ég.
Keresek csinos, vidám Párt, Nőt akik-aki szívessen töltene ídőt egy fent említett adottságokkal megáldott férfivel.
Elképzelésem, egy jó hangulatú kötetlen találkozás, flört (heteró alapon), közeledés, izgalom, játék, és ha megvan a kellő vonzalom akkor a sex is mindenkinek sokkal izgalmasabb.
Nem dohányzom, sportolok, sok szabadidőm van. Ha esetleg 4-esben is gondolkodtok, van pár csinos ismerős barátnőm, akik kalandvágyók eléggé, hogy alkalmanként csatlakozzanak. LLFF
Mottó: ,,Aki egyedül unatkozik, az társaságban untat,,

Levélben elértek, illetve ha küldtök üzenetet szívesen válaszolok e-mailben.
Sziasztok Szilárd
Szegeden és környékén buliból hazatartó hölgyeknek, hetero pároknak adnék hazafuvart egyéb viszonzásért cserében
zuglóban helyszínnel rendelkező heteró férfi vagyok. Keresek mára párt, akit nézhetek és akár csatlakozhatok is.
ma estére keresnénk hellyel rendelkező partnert/partnereket Budapesten illetve Pest megyében!