Sziasztok! 13-án hétfőn délelőtt) megyek pestről, Székesfehérvárra, majd Veszprémre. Lenne hölgy akit elvihetnék smile
Sziasztok! 20 éves,sportos hetero fiatal srácként keresek nőt skype-ra, esetleg találkára.

Sziasztok!
Nálam idősebb (34+) nővel ismerkednék, Budapesten, Pest megyében.
Nálam idősebb (34+) nővel ismerkednék, Budapesten, Pest megyében.
Sziasztok!
Zalaegerszeg környékén keresek nőt vagy párt aki ismerkedne hetero alapon! Akár többes buliban is benne lennék!
Privátba írj!
Zalaegerszeg környékén keresek nőt vagy párt aki ismerkedne hetero alapon! Akár többes buliban is benne lennék!
Privátba írj!
Pàrt,hőlgyet keresek! Akàr hàzibaràt is lennék!Pestmegye.
Sziasztok! Szekszárdi érett párral házaspárral ismerkednék diszkréten!
29’eves srác vagyok lányok párok jelentkezését várom írj és mindent megbeszelunk!

Sziasztok!
A jövő héten hétfőtől péntekig minden este/éjjel lesz helyem a 16. kerületben, a gödöllői hévhez közel! Diplomás, igényes, jó pasinak tartott harmincas, nem független pasiként keresek lányt, hölgyet, esetleg párt ezekre az estékre. 18/4 intimmel tudok szolgálni, szex terén sok tapasztalattal és kevés tabuval rendelkezem
Komoly jelentkezővel a képcsere részemről természetes!
A jövő héten hétfőtől péntekig minden este/éjjel lesz helyem a 16. kerületben, a gödöllői hévhez közel! Diplomás, igényes, jó pasinak tartott harmincas, nem független pasiként keresek lányt, hölgyet, esetleg párt ezekre az estékre. 18/4 intimmel tudok szolgálni, szex terén sok tapasztalattal és kevés tabuval rendelkezem

Sziasztok, holgyet keresnek mara ismerkedes utan! Hely adott eleg sok lehetoseg rejlik benne(EXTREM) felejthetetlen helyszin! Irj privatba

20 éves tapasztalatlan srác keres érettebb hölgyet a Balaton parton, ha érdekel a dolog írj privátban, köszi.
Balatonberény és körzetében ma és holnap estére keresünk szabadtéri szexhez hozzánk hasonló párokat ,esetleg kimondottan vastag és nagy méretű ,vékony, sportos fiúkat a harmincas korosztályból
Fiatal lány vagy pár 08.07. Vácon és vonzáskörzetében. Privátban írj.
Esetleg értelmes és komoly jó farkú FIATAL srác 18-25 közt és min 17cm intimmel rendelkezik? Ha lenne ilyen az még szóba jöhetne nálunk.
Sziasztok
Ismerkednénk szexkapcsolat reményében elsősorban Lányokkal de Párokkal is szívesen.
Privát üzeneteket várunk.
Ismerkednénk szexkapcsolat reményében elsősorban Lányokkal de Párokkal is szívesen.
Privát üzeneteket várunk.
Sziasztok ismerkednék párokkal lányokkal , kedvelem nagyon a Milfeket , 30 as igényes srác vagyok . Házibulik is érdekelnének . Többesben van tapasztalatom . Diszkréció adott elvárt . Várom privíbe az üziket .
Sziasztok ismerkednék párokkal lányokkal , kedvelem nagyon a Milfeket , 30 as igényes srác vagyok . Házibulik is érdekelnének . Többesben van tapasztalatom . Diszkréció adott elvárt . Várom privíbe az üziket .
Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Sziasztok ma este vagy hétvégén szívesen kényeztetnék hölgyet vagy párhoz csatlakoznék harmadik félnek hármasban sok tapasztalatom van.Budapesten lakom helyem nincs de utazni tudok 32 éves sportos testalkatú jóképű férfi vagyok akit érdekel írjon privátba üdv Bandi
Fiatal lány vagy pár 08.07. én Vác vonzáskörzetében. Privátban írj.