Érett hölggyel ismerkednék.
Srácot keresek
Sziasztok! Fiatal srac unatkozik a mai napon, ehhez keres noi partnert. Irjon akinek van ma kedve ismerkedni, telefont privatban! Puszi
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
ma puncit nyalnék hőlgyeim aki tud jőnni
ma valaki hőlgyeim
Sziasztok.
37 éves, önmagára és környezetére igényes férfiként keresek hosszútávú baráti és testi kapcsolatra egy kedves házaspárt.
Örömmel csatlakoznék olyan házaspárhoz, ahol a feleség rendszeres vagy időnkénti kényeztetésére keresnek ápolt, igényes partnert. Átlagos alkatú és külsejű, ápolt, diplomás férfi volnék, nagy adag humorral fűszerezve. Kifejezetten hosszútávra keresek partnert, rendszeres, de legalábbis viszonylag rendszeres találkozásokhoz.
Szeretek kényeztetni, finom és szenvedélyes vagyok. Férfiasságom ugyan átlagos méretű (kb. 15/4 cm), viszont nagyon fickós, kemény és formás. Bő termésű vagyok, sok spermát spriccelek (akár 8-10 spricc) és egy szép este folyamán többször is bevethető és spriccelőképes vagyok. Kor nem lényeges, idősebb házaspár levelét is várom.
Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, keressetek bátran levélben.
Szép napot, sok szexet Mindenkinek.
37 éves, önmagára és környezetére igényes férfiként keresek hosszútávú baráti és testi kapcsolatra egy kedves házaspárt.
Örömmel csatlakoznék olyan házaspárhoz, ahol a feleség rendszeres vagy időnkénti kényeztetésére keresnek ápolt, igényes partnert. Átlagos alkatú és külsejű, ápolt, diplomás férfi volnék, nagy adag humorral fűszerezve. Kifejezetten hosszútávra keresek partnert, rendszeres, de legalábbis viszonylag rendszeres találkozásokhoz.
Szeretek kényeztetni, finom és szenvedélyes vagyok. Férfiasságom ugyan átlagos méretű (kb. 15/4 cm), viszont nagyon fickós, kemény és formás. Bő termésű vagyok, sok spermát spriccelek (akár 8-10 spricc) és egy szép este folyamán többször is bevethető és spriccelőképes vagyok. Kor nem lényeges, idősebb házaspár levelét is várom.
Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, keressetek bátran levélben.
Szép napot, sok szexet Mindenkinek.

Sziasztok keresek idősebb nőket Debrecen környékén akik napközben unatkoznak szívesen megjavítok ezt azt
Sziasztok! Ma (vasárnap) délután vagy kora este találkoznék hölggyel, vagy párral a hölgy örömére hetero alapon!
Tapolca-Keszthely-Hévíz- Zalaegerszeg környékén, Privátban jelezz! Köszi
Tapolca-Keszthely-Hévíz- Zalaegerszeg környékén, Privátban jelezz! Köszi
sziasztok!
valaki most zuglóban? róna utca környéke ?
valaki most zuglóban? róna utca környéke ?

Sziasztok!35éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Sziasztok
Szegedi 40 es Milf keres fiatal izmos Csongràd megyei fiút ,aki a férj jelenlétében megdugnà
Privàt üzenet
Utazni tudj
Szegedi 40 es Milf keres fiatal izmos Csongràd megyei fiút ,aki a férj jelenlétében megdugnà
Privàt üzenet
Utazni tudj
Sziasztok. Partnerem keresem!
Hely: nagykata, tapioszecso, sulysap, es ezek kozelebe!
Magamrol: ha irsz akkor irok egy kis bemutatkozast magamrol!
Kepeim vannak fent, ha neked nincsenek ne is irj!
18/f!
Hely: nagykata, tapioszecso, sulysap, es ezek kozelebe!
Magamrol: ha irsz akkor irok egy kis bemutatkozast magamrol!
Kepeim vannak fent, ha neked nincsenek ne is irj!
18/f!
Idösebb partnert keresek!
Sziasztok! Szekszárdi megbízható nyitott érett párral házaspárral ismerkednék tartós kapcsolatra. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom!
Hölgyek lábait kényeztetném vasárnap Budapesten. Skype: skyszabolcs
Hali!
Ma estere keresek holgyet. Helyem van, 13. Kerulet. Kepek videok a profilomon.
Irjatok batran
Ma estere keresek holgyet. Helyem van, 13. Kerulet. Kepek videok a profilomon.
Irjatok batran

Sziasztok!
Házaspárral ismerkednék Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!
Házaspárral ismerkednék Pécsett. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást illetve feltöltött galériákat rólam és párokról, akiket itt ismertem meg az oldalon. Ha megfelelek az igényeiteknek, akkor privátban tudjuk folytatni az ismerkedést.
Addig is minden jót!
Hali!
26 eves sportos srac keresi erettebb holgy partneret, holnap estere Budapesten.
Kepek videok a profilomon.
Irjatok batran!
26 eves sportos srac keresi erettebb holgy partneret, holnap estere Budapesten.
Kepek videok a profilomon.
Irjatok batran!