Sziasztok!
Szivesen megismerkednèk debreceni,illetve környéki-(+ 30 km)25-30 év közötti hölggyel,akinek bejön,s izgalmasnak talál egy idősebb férfit.( Őszülő halantèkom,na az még nincs.)
Avagy hasonló korú párral is,akiknèl nem kizáró tènyező,mi több izgalmasnak,izgatónak találnak egy náluk idősebb férfit.
S nem igazán azért,mert " húú de jó egy fiatal,hamvas p*nci!!"
Hanem mit tudunk nyújtani egymásnak ágyban, s agyban,szellemiekben is.
Átlagos testalkatú, normális,intelligens,ápolt pasiegyed lennék. Nem vagyok független.Hogy ez mennyire gátló tényező,hmm...majd kiviláglik.
Köszönöm ha elolvastad,s külön köszönet,ha irsz,válaszolsz.
Kellemes szèp napot kívánok mindenkinek.
Szivesen megismerkednèk debreceni,illetve környéki-(+ 30 km)25-30 év közötti hölggyel,akinek bejön,s izgalmasnak talál egy idősebb férfit.( Őszülő halantèkom,na az még nincs.)
Avagy hasonló korú párral is,akiknèl nem kizáró tènyező,mi több izgalmasnak,izgatónak találnak egy náluk idősebb férfit.
S nem igazán azért,mert " húú de jó egy fiatal,hamvas p*nci!!"
Hanem mit tudunk nyújtani egymásnak ágyban, s agyban,szellemiekben is.
Átlagos testalkatú, normális,intelligens,ápolt pasiegyed lennék. Nem vagyok független.Hogy ez mennyire gátló tényező,hmm...majd kiviláglik.
Köszönöm ha elolvastad,s külön köszönet,ha irsz,válaszolsz.
Kellemes szèp napot kívánok mindenkinek.
Ismerkednék 18-20 között...
Minden megoldás izgat

szopós pasi Pécsen kanos partnert keres!
helyem van, de szabadban is lehet!
Szopnám, nyelném minden cseppjét.
Inkább a fiatalok izgatnak
helyem van, de szabadban is lehet!
Szopnám, nyelném minden cseppjét.
Inkább a fiatalok izgatnak
Érett hölggyel ismerkednék

25 eves Pesti srác ismerkedne idősebb hölgyekkel.
Bp-en keresek szexi milfet alkalmi v hosszabb távra.
Sziasztok! Fiatalabb pasit kereső hölgy vagy pár társaságát keresem Budapest közelében! Ha van kedvetek ismerkedni és szimpatikus vagyok, privátban írjatok wink Fotók az adatlapomon
Sziasztok! Idősebb hölgyekkel ismerkednék! Nálam nem számít a külső....én jól szeretném érezni magam az adott Hölggyel! Imádok nyalni, kényeztetni....de ha vadul szereted, én azt is élvezném! Titokban tennéd....én benne vagyok! Keress meg privátban! Mit veszíthetsz vele....az még csak egy beszélgetés! Várom a jelentkezéseket! Szép napot!
Kedves 27 éves srác milf-el ismerkedne

Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n
Sziasztok! Szekszárdi érett párral házaspárral ismerkednék barátkoznék kölcsönös kényeztetésre a hölgy örömére.Részleteket privát üzenetben!
Lányokat,Hölgyeket esetleg Párokat keresek diszkréten.
Hétközben és napközbeni talival.
Hétközben és napközbeni talival.
Sziasztok! Új kalandokat élnek meg egy intelligens, dokoratív nővel. Kor: 26-45 között. Lehetőség szerint budapesti. Részleteket privátban. Üdv Zoli
Szombathelyen fiatal párt vagy hölgyet keresek aki szereti az idősebb pasikat
Sziasztok! 32-31 éves pár vagyunk párokat keresünk akár most hétfőn vagy hétköznapra fogadni tudunk de ha kell utazni is!
Basszus ennyire nincs egy pár aki csinálna egy kis izgalmat és meghívna minket egy kis buliba magukhoz????
Ezt nem hisszük .
Ha mégis privátban keressetek minket!
Ezt nem hisszük .
Ha mégis privátban keressetek minket!
Szopatni szerető fiatal srácot keresek. Békésen lakok.
Csere nélküli egymás előtti szexre keresünk párokat.
Jó lenne ha valaki lenne még itt aki ugyan így gondolja
Jó lenne ha valaki lenne még itt aki ugyan így gondolja
Sziasztok,
28éves srác keresi érett női partnerét
További üzenetben, szép estét
28éves srác keresi érett női partnerét

További üzenetben, szép estét

Sziasztok! Ma délután/este Kiskunfélegyházán és környékén valaki egy bisex kalandra? Kíváncsi hetero pasik is írhatnak. Diszkréció és ápoltság adott+elvárt. Helyem van! Képek privátban vannak, neked is legyen. Részletek privin! Max 45-ig!