Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Sziasztok!
Most hétvégén budapesti vagy környéki perverz lányokkal vagy elhanyagolt nőkkel ismerkednék. Hosszútávú szexkapcsolat lenne a cél. Búvóhelyem van. 29 éves potens srác vagyok.
Üdv
Most hétvégén budapesti vagy környéki perverz lányokkal vagy elhanyagolt nőkkel ismerkednék. Hosszútávú szexkapcsolat lenne a cél. Búvóhelyem van. 29 éves potens srác vagyok.
Üdv
Hölgy partnert keresek a vasárnapi párok estéjére a Glorycaféba !
Sziasztok! Fiatal, 25 éves srácként keresnék érett hölgyet-hölgyeket, aki kedveli a fiatal srácokat illetve a nagyobb méretet!

Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n
Sziasztok!
Sziasztok! Tartós laza szexkapcsolatra ismerkednék érett párral házaspárral Szekszárdon akik férfit keresnek kölcsönös kényeztetésre örömökre. Írjatok privibe ha találkoznátok!
Hölgy partnert keresek a vasárnapi párok estéjére a Glorycaféba !
Sziasztok! Szivesen találkoznék a ma este hölggyel vagy párokkal Budapesten .29éves sportos alkattal rendelkező férfi vagyok ha felkeltettem az érdeklődésedet irjatok nyugodtan és privátban irók részletesen és mutatok még képet
Sziasztok!
Budapesti vagy környéki perverz lányokkal vagy elhanyagolt nőkkel ismerkednék. Hosszútávú szexkapcsolat lenne a cél. Búvóhelyem van. 29 éves potens srác vagyok.
Üdv
Budapesti vagy környéki perverz lányokkal vagy elhanyagolt nőkkel ismerkednék. Hosszútávú szexkapcsolat lenne a cél. Búvóhelyem van. 29 éves potens srác vagyok.
Üdv
Sziasztok. Fiatal hölgyet,párt keresek.
29 éves veszprémi pasi ismerkedne. utazni is tudok.
Sziasztok! Idős párokkal ismerkednék!
Sziasztok, nincs idősebb hölgy, pár aki szívesen ismerkedne fiatalabb pasival?
Skype van
Skype van
Szivesen találkoznák hölgyekkel!
Sziasztok! Hölgyel ismerkednék Szolnok és 70km-es körzetében. Kor alkat mellékes. Igényes vékony alkatú normális 30as pasi. Ha érdekes lehet csevegjünk
Kellemes napot!

Üdv hölgyeim!
22 éves normális alkatú egyetemista pasiként keresem azt a fiatalabb/idősebb hölgyet akivel nagyon jókat cseveghetnénk, és emellett egy kis extrára is sor kerülne.
22 éves normális alkatú egyetemista pasiként keresem azt a fiatalabb/idősebb hölgyet akivel nagyon jókat cseveghetnénk, és emellett egy kis extrára is sor kerülne.
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n
Sziasztok
Tapasztalatlan még szűz srácként keresem kedves és türelmes hölgyek társaságát, vagy esetleg ilyen hölgytagú párok társaságát

Tapasztalatlan még szűz srácként keresem kedves és türelmes hölgyek társaságát, vagy esetleg ilyen hölgytagú párok társaságát

Sziasztok!
Üdv
Üdv