Sziasztok! 24 éves pasi keresi hölgyek, párok társaságát Budapesten. 11. kerületben saját lakásomon is tudunk akár találkozni.
Fiatal, lelkes és potens pasit keresünk magunknak harmadiknak!

Adatlapunknak megfelelő partnereink keressük!
Szombathelyi faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok.INGYENES álarcos pisi és sperma partyt rendezek Március 23-án Szombaton este SZOMBATHELYEN!Helyem van reggelig!!Olyan megbizható férfiakat keresek akik álarcban lehúgyoznának és szét geciznének engem amiről videót szeretnék.Álarcot magadnak hozzál és a bejáratnál felvenni és hugyozhattok gecizhettek! Hivj haverokat is hisz alázhattok engem ingyen!Kor,alkat,méret nem érdekel!Komoly férfiak jelentkezzenek akiknek nem csak a szájuk jár!!!
Szívesen nézném olyan fiatal párok szeretkezését, akiket izgat, ha egy 50 év feletti jóképű, sportos férfi figyeli őket.
Közreműködés igény szerint, szimpátia esetén akár mindkét fél örömére is.
Anyagiak kizárva, intelligencia és diszkréció alapvető.
Elsősorban Heves és Borsod megye, esetleg Budapest.
blacksunrise32@gmail.com
Közreműködés igény szerint, szimpátia esetén akár mindkét fél örömére is.
Anyagiak kizárva, intelligencia és diszkréció alapvető.
Elsősorban Heves és Borsod megye, esetleg Budapest.
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok! Ismerkednék Szekszárdon érett mindenre nyitott párral/házaspárral tartós de laza szexkapcsolatra mindenki örömére kényeztetésére lehetőleg olyanok írjanak akik találkoznának is! Keress privibe és a részleteket megbeszéljük!
Sziasztok
Tapasztalatlan még szűz srácként keresem kedves és türelmes hölgyek társaságát
Én 22 éves még egyetemista, önmagára igényes fiú vagyok
Ha esetleg lenne kedved ismerkedni szívesen várom leveled

Tapasztalatlan még szűz srácként keresem kedves és türelmes hölgyek társaságát

Sziasztok!
Kedves, igényes lány partnert keresek estére! Helyem van. Írj ha el is jössz!
Kedves, igényes lány partnert keresek estére! Helyem van. Írj ha el is jössz!
Baráti társaságot keresünk.Adatlapon több infó
Sziasztok!Hajdú-bihari igényes biszex pasi vagyok hölgyet ,párt, fiút keresek ma estére!Helyet megoldom de utazni is tudok.Okleveles masszőr vagyok !Részletek privátban!
Sziasztok ! Ma estére szexpartnert keresek érett pár/házaspár személyében Szekszárdon kellemes élvezetekre. Ha érdekelne valakit írj privibe !
Ismerkednék, beszélgetnék és találkoznák kedves masszírozásokra, orális élvezetekre is vágyakozó hölgyekkel, párjukkal együtt is... dél-Pesten sw bulikat szervezünk, előzetes érdeklődőket is várunk, mailcímmel.

Sziasztok! Kivel lehet töltetni a hosszú 7véget? Kecskemét és kkr csak az jelentkezzen aki találkozni is mer! Köszönőm!
Sziasztok.Hölgyet keresek kortól függetlenül egy kis tartalmas kikapcsolódásra,esetleg szimpatikus párt.
Sziasztok!36 éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!Molett hölgyet is keresek!
Holnap napközben hölgyhöz/párhoz csatlakoznék Pécsen vagy környékén, ha van rá igény! Adatlapomon sok minden le van írva rólam! Privát üzenetben várom az érdeklődésetek! Kép, telefonszám, skype van! Adom, ha kéritek! Csak aki nem parázik és mer is találkozni az írjon! Szép napot!
Hello,ha lenne itt 20-as,30-as hölgy,aki kedveli az érettebb pasikat és állandó partnert szeretne hosszú távon,szívesen ismerkednék vele.Bajai fiatalos negyvenes,helyes,független pasi vagyok.
Sziasztok.szombat estére keresünk miskolc és környékén .
Péntek vagy szombat estére keresünk dugni akaró pasit CSAK HETERO alapon.Hosszú táv előny és ADATLAPOT OLVASS köszönjük