Üdv!
Átlagos/sportos 29 éves férfi vagyok.
Csütörtök este Pesten leszek, és szivesen ismerkednék hölggyel.
Egyébként veszprémi vagyok, de szivesen felutazok egy-egy randira
Átlagos/sportos 29 éves férfi vagyok.
Csütörtök este Pesten leszek, és szivesen ismerkednék hölggyel.
Egyébként veszprémi vagyok, de szivesen felutazok egy-egy randira

Sziasztok!
Fiatal srácként ismerkednék Budapesten. Írjatok nyugodtan.
Fiatal srácként ismerkednék Budapesten. Írjatok nyugodtan.

mindenre kaphato vagyok párokat siukat lányokat pervi idös is lehetsz
Solo ferfikent keresek Budapesten minden jora holgyet, holgyeket, part. Utobbi esetben csakis a holgy oro mere. Kep, bemutatkozas az adatlapomon. Komolytalanok kimeljenek.
Sziasztok. 37 éves pasi vagyok. Hölgyet vagy párt keresek Veszprémből a hétvégére.
Kifejezetten érett nőkkel szeretnék ismerkedni, igazi MILF függő vagyok, ápoltság elvárt azonkívül kor nem számít, csak merj találkozni, hellyel rendelkezésre állok, belső üzeneteket várok, köszönöm
Sziasztok!36 éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!Molett hölgyet is keresek!
Idősebb hölgyet keresek kellemes szórakozásra.Utazni tudok,a táv nem akadály

Zalaegerszeg és Szombathely környékén keresek hölgyet, párt! Adatlapomon infók, írj privit! Köszönöm
Győr és környékén ismerkednék Lányok. Hölgyek esetleg párokkal.
Akár többszöri találkozásra!
Akár többszöri találkozásra!
Sziasztok!
Ma este ismerkednék holgyel, párral budapesten. Hármasban tapasztalt 35 éves sportos srác vagyok.
Privátban írjatok
Ma este ismerkednék holgyel, párral budapesten. Hármasban tapasztalt 35 éves sportos srác vagyok.
Privátban írjatok
Hali!
26 éves, sportos férfi vagyok 18 cm-es intim mérettel. Kortól függetlenul ismerkednék lányokkal, parokkal Budapesten.
Képeim, videoim a profilomon. Irjatok!
26 éves, sportos férfi vagyok 18 cm-es intim mérettel. Kortól függetlenul ismerkednék lányokkal, parokkal Budapesten.
Képeim, videoim a profilomon. Irjatok!
Hali,ha Budapest,Dorog,Esztergom környékéről akad esetleg hölgy vagy pár akit érdekelne egy kedves hosszú hajú srác akkor dobjon rám egy üzit.
Sziasztok!
Kedves házaspárral találkoznék a hétvégén. Adatlapomon találtok bemutatkozást illetve galériákat. Privátban vagy Viberen tudjuk folytatni az ismerkedést, ha megfelelek. Utazni tudok Szigetvár - Pécs - Szekszárd útvonalon.
Köszönöm, minden jót!
fk
Kedves házaspárral találkoznék a hétvégén. Adatlapomon találtok bemutatkozást illetve galériákat. Privátban vagy Viberen tudjuk folytatni az ismerkedést, ha megfelelek. Utazni tudok Szigetvár - Pécs - Szekszárd útvonalon.
Köszönöm, minden jót!
fk
KOMOLY Párt,Lányt,Fiút keresünk!!!
Adatlapot olvass légyszi. Privát üzeneteket várunk.
Adatlapot olvass légyszi. Privát üzeneteket várunk.
monoron keresek autóval rendelkező passzívat mára, és akár rendszeresre is. szopatnék dugnék. 19/6, 27 vagyok
monoron keresek autóval rendelkező passzívat mára, és akár rendszeresre is. szopatnék dugnék. 19/6, 27 vagyok
Sziasztok!
Lányt vagy hölgyet kényeztetnék.
Üdv
Z
Lányt vagy hölgyet kényeztetnék.
Üdv
Z
Győr környékén keresem husis, duci fiatalabb lány ismeretségét. Intimékszeres, tetovált vagyok...
Hello,igényes csajjal ismerkednék ,aki kedveli az érettebb pasikat.Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.