Bi témában érdeklődők jelentkezését szívesen fogadjuk az adatlapunkon szerepeltetett kritériumok alapján! Privát üzeneteket várunk.
Ha szeretnéd a nyári szüneted hasznosan eltölteni, bátran keres meg! Megéri meglátod, nembánod meg.
Bi témában érdeklődők jelentkezését szívesen fogadjuk az adatlapunkon szerepeltetett kritériumok alapján! Privát üzeneteket várunk.
Sziasztok!
Budapesti 40 éves, heteró pasi vagyok!
Ismerkednék lányokkal, párokkal Budapest területén!
Akár fotót és videót is készitek nektek ha szeretnétek!
Várom lányok, párok leveleit priviben!
Bi, meleg pasik kérlek kiméljetek!!!
Budapesti 40 éves, heteró pasi vagyok!
Ismerkednék lányokkal, párokkal Budapest területén!
Akár fotót és videót is készitek nektek ha szeretnétek!
Várom lányok, párok leveleit priviben!
Bi, meleg pasik kérlek kiméljetek!!!
Sziasztok
Adatlapunk alapján keresgélnénk....
Adatlapunk alapján keresgélnénk....
Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Fiatal fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Szünidei matinéra hölgy?
Sziasztok! Érett nyitott pár/házaspár Szekszárd és környékén ma esti talihoz? Várom privát üzeneted!
Hello,csinos hölggyel ismerkednék tartós kapcsolathoz.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Ha szeretnéd a nyári szüneted hasznosan eltölteni, bátran keres meg! Megéri meglátod, nembánod meg. Hölgyeknek, egyetemistáknak szól
Sziasztok!
40-50 közötti házaspárral találkoznék a héten Szigetvár - Pécs - Szekszárd közelében. Bemutatkozást illetve hiteles fotókat találtok az adatlapomon. Privátban tudjuk folytatni az ismerkedést vagy Viberen., ha komoly a szándék és megvan a kellő szimpátia
40-50 közötti házaspárral találkoznék a héten Szigetvár - Pécs - Szekszárd közelében. Bemutatkozást illetve hiteles fotókat találtok az adatlapomon. Privátban tudjuk folytatni az ismerkedést vagy Viberen., ha komoly a szándék és megvan a kellő szimpátia
Fiatal lánnyal ismerkednénk kölcsönös örömszerzés és szexbarátság céljából. anyagi ok.
Irjatok!
Irjatok!

18-30 év közötti bi párt fogadnék pécsi lakásomon, izgalmas hármas randira. Diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal!
Sziasztok!
Győrben vagy környékén keresnék sexpartnert nő vagy bisex férfi társaságában. Én bisex férfi vagyok, helyet tudok. Ha valami extrára vágysz nyugodtan írj rám.
Győrben vagy környékén keresnék sexpartnert nő vagy bisex férfi társaságában. Én bisex férfi vagyok, helyet tudok. Ha valami extrára vágysz nyugodtan írj rám.
nyiregyhazi idösebb hölgyekkel ismerkednek.!!.sexkapcsolat céljabol...
Sziasztok!
Ma estére/ejszakara keresunk fiut harmadiknak! Sajat lakasunkon fogadnank!!!
Fontos!!! Legyen viber elerhetoseged, tudj kepet kuldeni magadrol es bemutatkozni, merj talalkozni is nem csak a kepeinkre kiverni!!! Akit keresunk: FIATAL MAX 28! Vekony-normal-sportos alkat! Privatban viber elerhetoseggel egyutt irjatok! Koszi!
Ma estére/ejszakara keresunk fiut harmadiknak! Sajat lakasunkon fogadnank!!!
Fontos!!! Legyen viber elerhetoseged, tudj kepet kuldeni magadrol es bemutatkozni, merj talalkozni is nem csak a kepeinkre kiverni!!! Akit keresunk: FIATAL MAX 28! Vekony-normal-sportos alkat! Privatban viber elerhetoseggel egyutt irjatok! Koszi!
Szia. Párral vagy Hölgyel ismerkednek normális és önmagára igényes emberekel.. Kamusok kíméljenek.. Házi barát is lennék.. Képet szívesen küldök email-ra.. Utazni tudok.
Sziasztok.
Ápolt, igényes hölgyekkel, párokkal ismerkednék. Akár 3asra is.
Ha magadra ismertél, kerlek írj üzenetet privatban..
Köszi.
Ápolt, igényes hölgyekkel, párokkal ismerkednék. Akár 3asra is.
Ha magadra ismertél, kerlek írj üzenetet privatban..
Köszi.
Ha szeretnéd a nyári szüneted hasznosan eltölteni, bátran keres meg! Megéri meglátod, nembánod meg. Hölgyeknek, egyetemistáknak szól