Sziasztok
Hölgyet keresek ma esti vagy holnap esti autós kalandhoz ( de helyem is van ) Budapest és környékéről
adam007@gmail.hu
Hölgyet keresek ma esti vagy holnap esti autós kalandhoz ( de helyem is van ) Budapest és környékéről
adam007@gmail.hu
Sziasztok!
Pécs illetve annak 50 km-es körzetében találkoznék 40-es házaspárral. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást és hiteles fotókat, amelyeken én vagyok látható. További ismerkedéshez privátban tudok elérhetőséget adni.
Köszönöm
Pécs illetve annak 50 km-es körzetében találkoznék 40-es házaspárral. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást és hiteles fotókat, amelyeken én vagyok látható. További ismerkedéshez privátban tudok elérhetőséget adni.
Köszönöm
Hölgyet keresek Budaörs környékén
Tele Vagyok Trükökkel A Szex Nálam hosszú Ideig Tart
Várom a Jelentkező Hölgyeket ezen az e-mail címen: xxxerotikusfoto@gmail.hu
Telefonszám megadása előny
Tele Vagyok Trükökkel A Szex Nálam hosszú Ideig Tart
Várom a Jelentkező Hölgyeket ezen az e-mail címen: xxxerotikusfoto@gmail.hu
Telefonszám megadása előny
pár vagy egyedüli hölgy társaságát keresem irj ha érdekel
Keresek egy csinos hölgyet ma estére kölcsönös örömszerzésre. Helyem van. Budapest és környéke! Üdv.
Sziasztok!
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...
Sziasztok! Fiatal, kicsit félénk még szűz fiúként keresném kedves hölgyek vagy esetleg ilyen hölgy tagú párok társaságát
Bármi nemű kérdésre szívesen válaszolok, és arcképet is örömmel küldök!

Gyöngyös és környékiek írjatok rám!
Pénteken 20 órától a Gloryban fiatal, ápolt, potens harmadikat keresünk magunknak.

Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma estére. Helyem van.
31 éves nyíregyházi értelmiségi férfi vagyok. 40-es nőkkel ismerkednék, ápoltság, diszkréció, intelligencia adott és elvárt.
háájj
Fiatal kis sajt qrnák-szopatnák,de úgy rendesen.
betörni való fiatal kancák
Fiatal kis sajt qrnák-szopatnák,de úgy rendesen.
betörni való fiatal kancák

Sziasztok! Szekszárdon és környékéről átlagos megbízható érett párral/házaspárral ismerkednék barátkoznék tartósan rendszeres találkozásokhoz.Részleteket privát beszélhetünk!
Keresek valakit,aki egy finom cumival,leápolná a farkamat ma este ! Helyem van a bulinegyedben !
Sziasztok,hölgy partnerem keresem hosszabb távra,párral is ismerkednék a hölgy örömére.Bajai helyes,fiatalos pasi vagyok.
Tamási és környékén ismerkednék.
Hölgy vagy pár társaságát keresem.
Ápolt 38/185/85 pasi vagyok.
Távolság nem gond.
Hölgy vagy pár társaságát keresem.
Ápolt 38/185/85 pasi vagyok.
Távolság nem gond.
Sziasztok !!! Párt vagy hölgyet keresek " minden jóra" anyagiak kizárva !!! Dunaújváros és környéke !!!!! Bi ok crazya , no homo v.meleg !!! Megkérném mégegyszer , hogy egyedűlálló fiúk, férfiak, papák NE ÍRJATOK NEKEM !!!
Szép estét/napot!Ápolt,igényes,intelligens, 190/100/43 férfiként keresek KOMOLY SZÁNDÉKÚ, nem kamu,valós Lány/Fiú PÁR-t Szolnok környékéről,és Budapestről,Akik lehetővé tennék,hogy élőben,testközelből, CSAK végignézzem Őket!Bármilyen feltétellel!Akár autótokban,természetben,bárhol.Komoly,privát megkeresést várnék,köszönöm!
Fiatal hölgyet patronálnék

Csütörtökön Budapesten tartózkodom, lenne kedve esetleg egy érettebb Hölgynek vagy párnak találkozni? 36 éves kellő tapasztalattal és az átlagnál nagyobb intim mérettel rendelkező pasi vagyok... szeretem a tartalmas és hosszabb együttléteket...