Sziasztok!
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.
Prvt írj ha érdekel a dolog.
Puszi a pocitokra!
Zoli
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.

Puszi a pocitokra!
Zoli
Hello. 25 éves, kezdő, de annál inkábban odaadó, néha játékos SUB srác vagyok. Keresem Domina partnerem aki nálam idősebb, van tapasztalata és jártas a D/s dolgokban és rendelkezik tapasztalattal
Aki tudja, hogy az ilyen kapcsolat miről is szól valójaban. És legalább ő is annyira izgatott ezzel a témával kapcsolatban mint én
CSAK HÖLGYEK!!!
privat levelet varom

CSAK HÖLGYEK!!!
privat levelet varom
30-as budapesti pasi, érett hölgyet kényeztetne diszkréten. Helyem van, írj ha érdekel!
Sziasztok !
Megbízható érett párral/ házaspárral ismerkednék Szekszárdon és környékén tartós szexkapcsolatra rendszeres találkozásokra akik szívesen találkoznának is és komolyan ismerkednének. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom !
Megbízható érett párral/ házaspárral ismerkednék Szekszárdon és környékén tartós szexkapcsolatra rendszeres találkozásokra akik szívesen találkoznának is és komolyan ismerkednének. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom !
Sziasztok!
Önmagára igényes,40-es fiatalos,megbizható,nem dohányzó,potens férfiként ismerkednék hölgyel vagy inteligens kedves párokkal Kaposvár és környékén! 70-80 km.
Üdv!
Önmagára igényes,40-es fiatalos,megbizható,nem dohányzó,potens férfiként ismerkednék hölgyel vagy inteligens kedves párokkal Kaposvár és környékén! 70-80 km.
Üdv!
Nincs szepfarku pasi hétvégi szabadidővel és hellyel?
Lányok Hölgyek esetleg Párok??

hellóó
Pesti V. környéki Fiatal lányt-asszony,hamvas Puncit-barackot nyalnák-dugnák
Ma este akár
Farok szájba ne legyen gond
Pesti V. környéki Fiatal lányt-asszony,hamvas Puncit-barackot nyalnák-dugnák

Ma este akár

Farok szájba ne legyen gond

Sziasztok,csinos 20-as,30-as hölggyel randiznék,aki kedveli az érettebb pasikat.Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok Bp.i 50 éves pasi keresne 18-25 kor közötti nőt mindkettőnk örömére
Üdv idősebb házaspár hoz beszallnék Berettyóújfaluban 19/5 vékony alkattal.
Hali,érett hölggyel,esetleg jó fej párral ismerkednék.
Ha érdekel privát üzenetet írj légyszi.
Ha érdekel privát üzenetet írj légyszi.
szopni szopatni nyalni szerető bi pasi a közelből? átlagos kisebb méret előny. elképzelést képet az anginagy78@gmail.com címre várjuk. ápoltság diszkréció elengedhetetlen. A közelünkből keresünk max 30-40 km
Sziasztok . Mi egy németben elő házaspár vagyunk . Bi nőt keresünk baràtnőnek vagy babysitternek vagy a kettő egyvelege. Ha valakit érdekel privátban írjon elérhetőséget .
idősebb bácsi ismerkedne, barátkozna... fiatalos hölgyet, párt keresek dél-Pestközeléből kölcsönös élményekhez-
Sziasztok!
Hetero fiúval ismerkednénk,kizárólag a hölgytag örömére.
Hetero fiúval ismerkednénk,kizárólag a hölgytag örömére.
Bi témában érdeklődők jelentkezését szívesen fogadjuk az adatlapunkon szerepeltetett kritériumok alapján! Privát üzeneteket várunk
Párokkal ismerkednénk az adatlapunk alapján.