Sziasztok!
Debrecen és környékéről ismerkednék nővel, vagy párral! Akár ma is ráérek!
Üdv.:Péter
Debrecen és környékéről ismerkednék nővel, vagy párral! Akár ma is ráérek!
Üdv.:Péter
Dekoratív,45-éves175-cm75-kg,telt idomú,nőies páromnak,keresünk 25éves kortól max 40ig Kulturált,hétvégén is ráérő,telefonszámmal,találkozni merő nem kamus férfit. Esetleg kettő barátot is,hetero alapon,csak a hölgy tagunk örömére...Bp-Pest Megye.Fontos ha csak unatkozol ne írj.Hosszú távú kalandot keresünk,nyugodt türelmes srácot,hölgy tagunk minimális a tapasztalattal rendelkezik.Vidám,barátságosak vagyunk.
Sziasztok
Ma este pár vagy lány ?
helyem van..de utazni is tudok
20+ os intim mérettel rendelkezem.
sportos. kékszemű, barnahajú srác vagyok.
180/81
Ma este pár vagy lány ?
helyem van..de utazni is tudok
20+ os intim mérettel rendelkezem.
sportos. kékszemű, barnahajú srác vagyok.
180/81
Sziasztok,hölggyel-párral ismerkednék hosszabb távon,állandó partnerként.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Sziasztok !
Szekszárdon és környékén érett párral/házaspárral találkoznék ismerkednék ! Írj privit ha taliznátok és adok elérhetőséget !
Szekszárdon és környékén érett párral/házaspárral találkoznék ismerkednék ! Írj privit ha taliznátok és adok elérhetőséget !
Sziasztok! 22 éves 13. Kerületi srácként ismerkednék.
Sziasztok! Péntek v szombat estére keresném hölgy partnerem kísérőnek házi többes páros buliba
, a többit privátban. (párok is írhatnak ha vinnének plusz pasit)

Keresem fiatal hölgypartnerem
Minden ami jó

Lányok hőlgyek cam vagy csak beszélgetés skype rodger.rodger2
Sziasztok! Baján hölgy dupla kényeztetésére keresünk hölgyet vagy párt. Ápolt heteró barátok vagyunk átlagnál nagyobb, vastagabb intim mérettel. Diszkrét hely is van. Privátba írjatok!
?
Október 5.Szombatra programot keresünk.
Valakinek ötlet? PRIVÁTBAN!
Valakinek ötlet? PRIVÁTBAN!
Hétvegi kikapcsolódásra keresünk Párokat az adatlapunk alapján. Privát üzeneteket várunk.
Sziasztok! bi, hetero párt, hölgyet keresek. Kecskemét és kkr. Szép napot! puszi
Sziasztok lanyokkal, holgyekkel szeretnek talalkozni Soltvadkert es kornyeke
Sziasztok fiatal párhoz csatlakoznák
Eger-Miskolc vonalon
Eger-Miskolc vonalon
sziasztok!
Fiatal lány számára itt vagyok 44 éves pasi,és itt vagyok idősebb hölgy számára is 50-től 80 ig .üdv
Fiatal lány számára itt vagyok 44 éves pasi,és itt vagyok idősebb hölgy számára is 50-től 80 ig .üdv
Érett nőket kényeztetnék. Reménytelen, de hátha.
Esetleg érett párhoz mennék. Mo.-on belül
Esetleg érett párhoz mennék. Mo.-on belül
Sziasztok nálam????
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 29. vasárnap 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 29. vasárnap 06:39
Törölt felhasználó (3937382)

Valakinek ötlet?
Valakinek ötlet?
Valakinek ötlet?
Valakinek ötlet?