30-40 körüli hölgy akit kényeztethetnék?

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
30 éves, vékony, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
30 éves, vékony, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Eger és környék férfias aktív bi??? Esetleg kezdő??? Privát üzenetet írj!
Házaspár aki fiatalabb sráccal ismerkedne? Pest, Fejér, Bács, Csongrád?
Koppkopp

Tatabánya?
Ma este keresnék érettebb hölgyet párt laza kapcsolatra jászberény környékéről.
Lányok Párok Srácok. Ismerkednénk
Priviben kérjük csak KOMOLYAK!
Priviben kérjük csak KOMOLYAK!
Sziasztok! 23 éves budapesti srácként ismerkednék.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok privátban.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok privátban.
Lánnyal és vagy Házaspárral ismerkednénk szexkapcsolat reményében.
Pasit nem keresünk.
Privát üzeneteket várunk.
Pasit nem keresünk.
helló
Pesti V. környéki Lány-csaj-Hölgy MA Esti kalandra
Pesti V. környéki Lány-csaj-Hölgy MA Esti kalandra

Sziasztok !
Szekszárdon és környékén érett pár/házaspár ma esti talira? Írj privát üzit !
Szekszárdon és környékén érett pár/házaspár ma esti talira? Írj privát üzit !
Sziasztok. Hölgy részére keresnénk MASSZŐRT.
Pasit nem keresünk.
Pasit nem keresünk.
Sziasztok,
Tartalmasabb kapcsolatot keresek. Egy olyan hölgyet szeretnék megismerni - függetlenül attól, hogy egyedül vagy párkapcsolatban él -, aki szívesen kiegészítené az életét egy izgalmas dimenzióval, amiben önmaga lehet. Megbízható, jó megjelenésű, szellemileg érett férfi vagyok. Fontos számomra az erotika, de emellett szeretnék beszélgetni és esetleg közös élményeket is gyűjteni, ehhez keresek egy minden huncutságra kapható társat
Tartalmasabb kapcsolatot keresek. Egy olyan hölgyet szeretnék megismerni - függetlenül attól, hogy egyedül vagy párkapcsolatban él -, aki szívesen kiegészítené az életét egy izgalmas dimenzióval, amiben önmaga lehet. Megbízható, jó megjelenésű, szellemileg érett férfi vagyok. Fontos számomra az erotika, de emellett szeretnék beszélgetni és esetleg közös élményeket is gyűjteni, ehhez keresek egy minden huncutságra kapható társat

Spriccelve élvező puncit nyalnek Zala megyei érett nő személyében kor alkat mellékes ápoltság fontos
Az itt fellelhető legidősebb hölgyet keresem,szex céljából!
Sziasztok !
Hétfő 10.21 estére érett nyitott megbízható pár/ házaspár társaságát keresem kellemes kényeztetésre Szekszárdon és környékén. Várom privát jelentkezéseteket !
Hétfő 10.21 estére érett nyitott megbízható pár/ házaspár társaságát keresem kellemes kényeztetésre Szekszárdon és környékén. Várom privát jelentkezéseteket !
Pasit nem keresünk.
Pasit nem keresünk.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok