Cuckold szexre keresünk hetero pasit a közelből, Dunaujv.
Sziasztok,Bajai fiatalos negyvenes,helyes,független pasiként csinos hölgy partnerem keresem rendszeres randikhoz.Ha úgy alakulna több is lehet nem csak szex.
Hali.Ismerkednék Párral és Hölggyel normális és igényes kereteken belül. Korrekt és igényes leveleket várok.Képet szívesen küldök amilyet szeretnétek..Házibarát is lennék ha úgy alakul a szimpátia.. Nem minden áron és nem mindenre keresek partnert.. Normális kereteken belül.. Távolság megoldható!! Előre köszönöm a leveled.
Sziasztok!
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.
Prvt írj ha érdekel a dolog.
Puszi a pocitokra!
Zoli
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.

Puszi a pocitokra!
Zoli
Hali, 24 éves szűz fiú ismerkedne idősebb hölgyekkel,esetleg párokkal cuckold-ra Budapesten vagy környékén. Utazni tudok.
Sziasztok! Fiatal 21 éves srácként ismerkednék idősebb nőkkel (25-50).
Sziasztok! Fiatal budapesti srácként ismerkednék.
Hali.Ismerkednék Párral és Hölggyel normális és igényes kereteken belül. Korrekt és igényes leveleket várok.. Nem minden áron és nem mindenre keresek partnert.. Normális kereteken belül.. Távolság megoldható!! Előre köszönöm a leveled.
Bi csajt keresünk ma estére.
sziasztok! 34éves pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!
Bp környékén lányokkal, nőkkel ismerkednék

Párt pasít keresünk
Sziasztok !
Komoly megbízható és találkozni is akaró Szekszárdi érett pár/házaspár társaságát barátságát keresem tartósan és rendszeres találkozásokra. Részleteket privát üzenetben megbeszéljük !
Komoly megbízható és találkozni is akaró Szekszárdi érett pár/házaspár társaságát barátságát keresem tartósan és rendszeres találkozásokra. Részleteket privát üzenetben megbeszéljük !
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
sziasztok! 34éves pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!
20-30-s hölgy partnerem keresem állandóra is !
Sziasztok!
Hölggyel, párral ismerkednék!
Activ40@gmail.hu
Hölggyel, párral ismerkednék!
Activ40@gmail.hu
S. O. S. A ma esti programunk füstbe ment sajna.
MA estére KOMOLY fogadni tudó párt vagy pasit keresünk min. 17cm intimmel.
Kecskemét - Budapest vonalon.
Privátban és csak komolyak jelentkezését várjuk.
Mégegyszer MA este!!!!!
MA estére KOMOLY fogadni tudó párt vagy pasit keresünk min. 17cm intimmel.
Kecskemét - Budapest vonalon.
Privátban és csak komolyak jelentkezését várjuk.
Mégegyszer MA este!!!!!
44 éves "fotóbolond" férfi a XIII. kerületből, höggyel, vagy párral ismerkedne tartósabb ismertség reményében.