Helló sziasztok!
Veszprém és környékén keresek lányt, párt, elhanyagolt házi asszonyt minden jóra. Kizárólag a hölgy kényeztetésére. További szép estét
Veszprém és környékén keresek lányt, párt, elhanyagolt házi asszonyt minden jóra. Kizárólag a hölgy kényeztetésére. További szép estét
Sziasztok!
Budapesti, 11.kerben élő srác ismerkedne, hölgyekkel, párokkal.
Üdv
Budapesti, 11.kerben élő srác ismerkedne, hölgyekkel, párokkal.
Üdv
Szia,bár messzebb lakom,de autózni tudok,szóval számomra érdekes lehet a dolog
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 03. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 03. vasárnap 14:45

Törölt felhasználó (874617)

Fital tapasztalatlan fiúval taliznék,nagyon csinos izgalmas nő vagyok,helyem van,telszámmal írj!
Hölgyeket vagy párokat keresek aki szeretik az orális kényeztetést - helyem van
Fital tapasztalatlan fiúval taliznék,nagyon csinos izgalmas nő vagyok,helyem van,telszámmal írj!
Eger és környékén ismerkednék - nem most és nem azonnal - 40 feletti nagyon férfias aktív bi férfivel vagy bi férfi tagú párral, kezdő férfi is írhat. Hátha van olyan aki elolvassa és magára ismer...
Sziasztok 05.16. Győrböl - Mohácsra megyünk bulizni hölgy vagy pár aki velünk tartana????
Hello...ma valaki kelenföldnél játszana a farkamal?
Kaposváron valaki?
Helló autós kalandhoz keresek hölgyet veszprém megyében kor nemszámít
Sziasztok! 30-45 év közötti hölgyet keresnék szopatáshoz ☺️
Sziasztok!
35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm
35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm
Sziasztok! Két farkincát akarok szopni. Ehhez keresek ápolt férfit a közelből, aki az esti órákban ráér. Jelenleg kizárólag szopás jöhet szóba. UNI Bi pasik előnyben. Privát leveleket várok.Vagy fényképpel az oralpar808@gmail.com címre ami jelentősen meggyorsítja a dolgokat.
Fiatal lányt bevezetnék a BDSM világába!
Sziasztok
Fiatal 18-30 közötti lánnyal vagy párral ismerkednék Eger-Miskolc vonalon.
Fiatal 18-30 közötti lánnyal vagy párral ismerkednék Eger-Miskolc vonalon.
Sziasztok. Hölgyet keresek hétvégén autós kalandhoz Nógrád megyében. Kérlek privát üzenetben jelentkezz
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
érett idősebb párokat keresek hármasra írjatok
Lányokkal és Párokkal ismerkednénk.Privátban keressetek légyszi.
Szolnok megyei 22-éves MACIS Nagy méretű srác keres olyan hölgyet akit nem zavar a kor! Ha molett vagy és idősebb az csak előny! Utazni tudok!