Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távon is hétvégék kellemes eltöltésére. Én 33 éves magára adó, intelligens Győr környéki srác vagyok. Megkérem csak komoly, határozott pár jelentkezését várom nem egy mondatos bemutatkozó levéllel és elérhetőséggel előre is köszönöm mindenkinek sok sikert kívánok!
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Sziasztok!
40-feletti Nőket keresek. Ápolt,igényesen 30-éves férfi vagyok
Szép intim mérettel.
40-feletti Nőket keresek. Ápolt,igényesen 30-éves férfi vagyok
Szép intim mérettel.
Sziasztok Fehérvár és környékén keresek hölgyet vagy párt 18 éves vagyok
Sziasztok! Van egy 52-éves szeretőm, mellé keresünk még egy hölgyet!!!! Én 26-éves vagyok!!!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
sziasztok én cstlakoznék :P töbit privátban leirom
(Ez egy válasz tomitimik üzenetére (2020. 10. 11. vasárnap 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 11. vasárnap 08:59

Sziasztok ..fiatal srácot keresünk18-25éves korig, , bájos feleségem örömére. Szegeden tudunk fogadni ápotság, diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok ..fiatal srácot keresünk18-25éves korig, , bájos feleségem örömére. Szegeden tudunk fogadni ápotság, diszkréció adott és elvárt!
Érzéki, túlfűtött, hosszan tartó, egész éjjel lepedőt gyűrni szerető Nővel vagy párral ismerkednék akik inkább hosszabb/tartós kapcsolatot részesítik előnyben. Írj, beszéljünk és minden kiderül

Fiatal 32 éves bp-i pasi, érett hölgyet fogadna (T)esti játékokhoz! Írj!
tt a szombat! Hétvégére keresek lehetőségt kellemes esti élvezetre. Lehet extrém, lehet bi! Talán valahol, valakinél-kiknél beleférek egy jó buliba! Utazás nem akadály 50-100 km belől. Bár a jó szexért utaztam is már messzebb
Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek a hétvégén 3-as örömökre Baranya illetve a szomszédos megyékben.
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek a hétvégén 3-as örömökre Baranya illetve a szomszédos megyékben.
Sziasztok! 24 éves budapesti srácként ismerkednék nőkkel, illetve párokkal.
Rétságra beugrana ma este valaki egy finom cumira ? Helyem van !
Sziasztok!/Debrecen környékéről keresek idősebb vékony hölgyet, párt. Udv P
sziasztok
adatlapomon sok minden megtalálható. Kép is rólam. 35vagyok, egyedülálló, egyedül élek.

Fiatal férfit kedvelő nő Kecskemét környékén?

Sziasztok
Egyedülálló hölgyet keresek, 35-55 éves korig
Én 24 éves srác vagyok, szívesen ismerkedem
vorosmikulas126@gmail.com
Egyedülálló hölgyet keresek, 35-55 éves korig
Én 24 éves srác vagyok, szívesen ismerkedem
vorosmikulas126@gmail.com
sziasztok! Idősebb párokhoz csatlakoznék! Hetero alapon!
Sziasztok!
Pervi,18+-os lányt keresek!
Pervi,18+-os lányt keresek!