Sziasztok Fehérvár és környékén keresek hölgyet vagy párt 18 éves vagyok
holnap ester egerbe itazni tudo fiatal pasit kersnenk.21 ev nel ne pegyen fiatalabb
Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
Megbízható, kedves, érett, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
Ijjú vékony hölgyet vennék pártfogásba. Akár ott lakással is lehetséges. Értékeld az érett pasit és szeress szexelni!
Sziasztok. Ma vagy holnap szívesen találkoznék egy nővel akinek tetszenek a magas férfiak ☺️Ha lehet az alábbi helyek környékéről:Maglód,Ecser,Gyömrő, Pécel és 17.kerület
Szeretnék megismerkedni egy 30 alatti partnerrel..
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon esetleg környékéről érett párral házaspárral hölgyel találkoznék ismerkednék kellemes kényeztetésre. Hely ok írj privát üzit és megbeszéljük. Köszi !
Ma estére Szekszárdon esetleg környékéről érett párral házaspárral hölgyel találkoznék ismerkednék kellemes kényeztetésre. Hely ok írj privát üzit és megbeszéljük. Köszi !
fjú hölgyet vennék pártfogásba. Akár ott lakással is lehetséges. Értékeld az érett pasit és szeress szexelni!
Sziasztok! Idős hölgyet kényeztetnék lehetőleg 50+ BP és környéke
Sziasztok,Bajai helyes negyvenes pasiként csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra,ha úgy alakul nem csak szex.
Hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt keresek, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti partnereket csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápoltság maximalizálva, én is elvárom / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Sziasztok ma valaki kellemest a hasznossal Kaposváron?
Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett, baranyai házaspárt keresek 3-as örömökre.
Megbízható, kedves, érett, baranyai házaspárt keresek 3-as örömökre.

Sziasztk
Idősebb párt vagy hölgyet keresek.
Idősebb párt vagy hölgyet keresek.
Sziasztok. Ápolt 30as hetero srác csatlakozna párhoz vagy hölgyhöz. Utazni tudok de nem a világ végére (Nógrád, Heves, Pest). További szép délutánt
sziasztok.
Biszex srackent keresem idosebb ferfi partneremet.Fontos,hogy hellyel rendelkezz,hosszu tavra tervezek.
akinek van kedve ismerkedni,kerem irjon.koszonom
Biszex srackent keresem idosebb ferfi partneremet.Fontos,hogy hellyel rendelkezz,hosszu tavra tervezek.
akinek van kedve ismerkedni,kerem irjon.koszonom
29 éves pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék hetero alapon. Kukkolás is érdekel.