Sziasztok! Idős hölgyet kényeztetnék lehetőleg 50+ BP és környéke
fjú hölgyet vennék pártfogásba. Akár ott lakással is lehetséges. Értékeld az érett pasit és szeress szexelni!
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon esetleg környékéről érett párral házaspárral hölgyel találkoznék ismerkednék kellemes kényeztetésre. Hely ok írj privát üzit és megbeszéljük. Köszi !
Ma estére Szekszárdon esetleg környékéről érett párral házaspárral hölgyel találkoznék ismerkednék kellemes kényeztetésre. Hely ok írj privát üzit és megbeszéljük. Köszi !
Szeretnék megismerkedni egy 30 alatti partnerrel..
Sziasztok. Ma vagy holnap szívesen találkoznék egy nővel akinek tetszenek a magas férfiak ☺️Ha lehet az alábbi helyek környékéről:Maglód,Ecser,Gyömrő, Pécel és 17.kerület
Ijjú vékony hölgyet vennék pártfogásba. Akár ott lakással is lehetséges. Értékeld az érett pasit és szeress szexelni!
Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
Megbízható, kedves, érett, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
Sziasztok Fehérvár és környékén keresek hölgyet vagy párt 18 éves vagyok
holnap ester egerbe itazni tudo fiatal pasit kersnenk.21 ev nel ne pegyen fiatalabb
Mi egy így kezdtük

Sziasztok 34/40 pár vagyunk normális ápolt tiszta pár vagyunk keresünk 18-46 éves korig lányt nőt nem baj ha kapcsolatba vagy. Viber skype Whatsap messenger ok
Hetero parkapcsolatban elo fiatal srac vagyok. Parom tudta nelkul volt mar biszex kalandom es nagyon tetszett. Szeretnek hasonlot atelni idonkent. Parokat esetleg domina lanyokat keresek. Napkozben erek ra, helyem nincs. Irj batran, biztosan valaszolok! Szep napot!
Hali!
Egy fiatal srác vagyok, aki szívesen kényeztetne hölgyeket.
Akár szexmentesen is tudok érzéki erotikus masszázst is nyújtani.
Akár párokhoz is csatlakoznék harmadiknak.
A női nem nagy szerelmese vagyok, így minden korosztályból várom a jelentkező hölgyeket.
Egy fiatal srác vagyok, aki szívesen kényeztetne hölgyeket.
Akár szexmentesen is tudok érzéki erotikus masszázst is nyújtani.
Akár párokhoz is csatlakoznék harmadiknak.
A női nem nagy szerelmese vagyok, így minden korosztályból várom a jelentkező hölgyeket.
Gondoltam hogy több +40 , +50 egyedülálló nő van GG-en. Szeretnék ismerkedni velük, persze ... nem olyan hogy hipp-hopp szex, hanem beszélni velük, találkozni ...és hogy ha ugy alakul ... miért ne smile .
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Nyíregyháza környékén keresem Nő partnerem alkalmi kapcsolatra.
Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távon is két hetente hétvégéim szabadok 34 éves intelligens, határozott magár adó srác vagyok hasonló gondolkodású szexuálisan túl fűtött párt keresek voltam már házibarát tudom milyen a többit privátban elérhetőseggel van viber.... Stb aki komolyan gondol a írjon vas, Veszprém, Fejér, kom, Győr megye érdekel!
Ma estére keresem egy hölgy társaságát. Helyem a Klinikáknál van. A méretem 19/6, bármeddig vissza tudom tartani. A sok orgazmus garantált