Sziasztok! 24 éves budapesti srácként keresem partneremet nő vagy pár személyében.
Sziasztok,
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
Ápolt bi hölgyet keresünk párosunkhoz, mindkét fél örömére.
Olyan párt keresek, aki megnézné webcamon egy nagyfarkú srác óriási élvezését. Írjatok! Párok!
Sziasztok.Ismerkednèk hölgyekkel.
Idösebb hölgyekkel.
Telt alkat is jöhet.
Irjatok
Köszi.
Idösebb hölgyekkel.
Telt alkat is jöhet.
Irjatok
Köszi.
Szívesen ismerkedem érettebb hölgyekkel Budapesten és környékéről is. Van helyem a hancúrhoz, de ha szeretnéd szívesen meg is látogatlak

Szivesen ismerkednek idosebb holgyekel kozos hancurhoz Pesten .
Hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt keresek, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti partnereket csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápoltság maximalizálva, én is elvárom / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Sziasztok!
Skypon ismerkednék butasanya1 néven
szep napot
Skypon ismerkednék butasanya1 néven

Ápolt bi hölgyet keresünk párosunkhoz, mindkét fél örömére.
Sziasztok !
Érett megbízható párral házaspárral hölgyel ismerkednék Szekszárdon esetleg környékén. Ha komolyan gondolod és szívesen ismerkednétek várom jelentkezéseteket. Mindenre nyitott vagyok ami kellemes és jó. Üzenetet privát várom !
Érett megbízható párral házaspárral hölgyel ismerkednék Szekszárdon esetleg környékén. Ha komolyan gondolod és szívesen ismerkednétek várom jelentkezéseteket. Mindenre nyitott vagyok ami kellemes és jó. Üzenetet privát várom !
Sziasztok. Csinos hölgyet keresek 45-től.Napközben is ráérek.
Sziasztok Fehérvár és környékén keresek hölgyet vagy párt 18 éves vagyok
Hali!
Egy fiatal srác vagyok, aki szívesen kényeztetne idősebb hölgyeket.
Akár szexmentesen is tudok érzéki erotikus masszázst is nyújtani.
Akár párokhoz is csatlakoznék harmadiknak.
Egy fiatal srác vagyok, aki szívesen kényeztetne idősebb hölgyeket.
Akár szexmentesen is tudok érzéki erotikus masszázst is nyújtani.
Akár párokhoz is csatlakoznék harmadiknak.
Érett hölgyet keresek kellemes időtöltésre
vagy akár akt fotózásra

Szexi milfet keresek akivel hatalmasat szexelhetünk együtt

Érett, hölgyet párt keresek, 33 éves srác vagyok Zalából
Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a héten. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
Megbízható, kedves, érett, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a héten. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon.
Ma estére keresem egy hölgy társaságát. Helyem a Klinikáknál van. A méretem 19/6, bármeddig vissza tudom tartani. A sok orgazmus garantált
Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távon is két hetente hétvégéim szabadok 34 éves intelligens, határozott magár adó srác vagyok hasonló gondolkodású szexuálisan túl fűtött párt keresek voltam már házibarát tudom milyen a többit privátban elérhetőseggel van viber.... Stb aki komolyan gondol a írjon vas, Veszprém, Fejér, kom, Győr megye érdekel!