Sziasztok!!! Párokat kukkolnék szex közben !!!! Adatlapot olvass !!!!! Köszi
Egyedülálló, egyedül élő, 35 éves vagyok...Ismerkednék. Adatlapomon sok minden megtalálható
Mobilis vagyok-van autóm

Sziasztok!
Borsod és a környező megyékből keresek egy fiatalabb(20-40) telt Nőt, minden földi jóra
Borsod és a környező megyékből keresek egy fiatalabb(20-40) telt Nőt, minden földi jóra
Ápolt, intelligens párként ismerkednénk hasonlo,fiatalabb pasival vagy párral hetero alapon.
érett fiatal partnereket keresünk 34 58 pasik vunk nyitott párokkal pasikkal ismerkedünk
Keresem partnerem/társam aki hosszabb távú kapcsolatban gondolkozik

Szilveszterre szervezünk szexbuli előnyben fiatal-idősebb felállás kortól nemtől függetlenül, ha érdekel várunk szeretettel írjatok
Sziasztok,
dekoratív, érett, intelligens hölgyet fogadnék Pécsett belvárosi, igényes otthonomban itt alvási lehetőséggel továbbá megbízható, kedves, 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt is szívesen megismernék Pécs és annak 70-80 km-es körzetében. Gyakran járok Szigetváron, Dombóváron, Siklóson illetve Szekszárdon. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Ami, aki nem szerepel a Kit keresek? résznél értelemszerűen nem is keresem.
Miklós
dekoratív, érett, intelligens hölgyet fogadnék Pécsett belvárosi, igényes otthonomban itt alvási lehetőséggel továbbá megbízható, kedves, 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt is szívesen megismernék Pécs és annak 70-80 km-es körzetében. Gyakran járok Szigetváron, Dombóváron, Siklóson illetve Szekszárdon. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Ami, aki nem szerepel a Kit keresek? résznél értelemszerűen nem is keresem.
Miklós
Sziasztok. 35 éves , sportos, egyedülálló, többlövetű, túlfűtött típus vagyok
Ismerkednék Nővel v. párral. Egyedül élek, mobilis vagyok-van autóm. Adatlapomon képek is vannak és le is írtam pár dolgot. Nézd meg és írj

Sziasztok. Hölgyet keresek, aki szereti vagy kipróbálná a a tágítós játékokat és a fistinget.
Sziasztok Székesfehérvár és környékén párral vagy hölggyel ismerkednék 18 éves vagyok

49 éves feleségem számára keresek szeretőt max 28 éves korig borotvált és jó méretű legyél
Szeximádó hölgy ismeretségét keresem, kötetlen, de hoszabb szexkapcsolatra, Szeged és környékén.
Sziasztok,Bajai független,helyes negyvenes pasi vagyok,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra,rendszeres randikhoz.
Ijjú vékony hölgyet vennék pártfogásba. Akár ott lakással is lehetséges. Értékeld az érett pasit és szeress szexelni!
Hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt keresek, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti partnereket csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápoltság maximalizálva, én is elvárom / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Sziasztok. Nőt vagy párt keresek napközbeni találkozáshozVeszprém és környékéről.
Nővel v. párral ismerkednek. Hasonlóval, aki/akik túfűtöttek, imádják ha a pasi többlövetű, szeretik a spermás játékokat is csókok, spermás cicik/punci/ajkak...akik élvezkedve újra meg újra bele merülnek a gyönyörbe

Ijjú vékony hölgyet vennék pártfogásba.