Vasárnapra keresem egy hölgy vagy pár társaságát. Helyem a Klinikáknál van. A méretem 19/6, bármeddig vissza tudom tartani. A sok orgazmus garantált!

Ápolt, igényes, intelligens férfiként keresek: Lány-Fiú Párt 18-30 éves korig, Szolnok, és környékén, Akiket BÁRMILYEN FELTÉTELLEL, (akár autójukban, akár csak, ha Szolnok környékét épp útbaejtitek) CSAK VÉGIGNÉZHETNÉK szex közben... Komoly, privát, telefonszámos megkeresést várok privátban, ahol Mindkettőtökkel beszélhetek, mert sajnos rengeteg a kamus az oldalon...
Szopható, fejhető faszt keresek,lakás glory hole vagy anélkül. Hely van. 39 éves férfias vagyok. Budaoest
Kinek lenne kedve találkozni?
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2020. 12. 22. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 22. kedd 13:05

Sziasztok! Hölggyel párral ismerkednék htávra. Csak privátban. Köszönöm!
Sziasztok Fehérvár és környékén párral vagy hölggyel ismerkednék 18 éves vagyok
Van fiatal nő, akit izgatna egy 40 éves férfi?
Sziasztok Szolnok vagy környéken ismerkednek nővel vagy párral maximum 40 éves korig helyem nincs utazni tudok varom a leveleket.
Sziasztok,egy hölggyel szeretnék ismerkedni gondolok itt személyes találkozóra és szimpátia alapján folytatás vagy csak beszélgetésre,skypera is. Hölgyeim ha valakinek felkeltettem az érdeklődését írjon!
Sziasztok! Hölggyel párral ismerkednék htávra. Csak privátban. Köszönöm!
Valóban jó az évjárat....
(Ez egy válasz Jokker32 üzenetére (2020. 12. 19. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 19. szombat 16:40

Sziasztok. Pont abban a korban vagyok, hogy az idősebb hölgyek, párok, és a fiatalok is nyugodtan irhatnak! 33 éves heteroszexuális fiú vagyok!
Üdv.: puszi
Szerda délutánra keresünk fiatal pasit Pesten hármasra.
Sziasztok,
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Sziasztok,Bajai helyes negyvenes pasiként hölgy partnerem keresem hosszabb távra.Valaki?..
Szép napot !
Kellemes, diszkrét pàrral ismerkednék. Akinek bejön az életkorom..
Kellemes, diszkrét pàrral ismerkednék. Akinek bejön az életkorom..
Fiatal szexmániás hölgyet mentorálnék!
Sziasztok!
Párt vagy hölgyet keresem, utazni és fogadni szintén tudok. Rólam: 175 magas 68 kg, szőke, kék szem, ápolt igényes férfi, vastag 6cm széles pénisz.
Párt vagy hölgyet keresem, utazni és fogadni szintén tudok. Rólam: 175 magas 68 kg, szőke, kék szem, ápolt igényes férfi, vastag 6cm széles pénisz.
Sziasztok. Pont abban a korban vagyok, hogy az idősebb hölgyek, párok, és a fiatalok is nyugodtan irhatnak! 33 éves heteroszexuális fiú vagyok!
Hétfőn kora délutánra keresünk Pesten kitartó, potens, fiatal pasit magunknak!

Szia(sztok)! Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem
Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak

Sziasztok 22-éves Mackós srác keresi a partnerét hölgy személyében! Kor alkat nem számit csak az ,hogy legyél igényes.. Magamról mesélek üzenetben! Szolnok megye!