Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Érett, intelligens jóképű fiatal kinézetű férfi keres fiatal lányt 25/35 kor között hosszú távra. Együtt kikapcsolódni, kirándulni, mozi, strand és minden ami lazításról szól.
Üdv,
Attila
Üdv,
Attila
Sziasztok. Hölggyel ismerkedem.
Érett nõ keresek ma estére Budapesten! Akár egy 3-as a szeretömmel, akár csak mi 2-en
Sziasztok ! Érett akár idősebb párt házaspárt hölgyet fogadnék ma este Szekszárdon. Va olyan aki találkozna ? Keress privát !
Idős hölgyet kényeztetnék ahogy csak szeretné
Olyan fiatal párt keresünk, akiket izgatna egy tabumentes szeretkezés egy vonzó idősebb párral.
Írjatok!
Írjatok!

Vakációzó diáklányt keresek

Sziasztok!
Dél-Dunántúli kedves, megbízható, 40-es házaspárt keresek. Egész alakos, arcképes, ruhás fotót és telefonszámot privátban tudunk cserélni.
Dél-Dunántúli kedves, megbízható, 40-es házaspárt keresek. Egész alakos, arcképes, ruhás fotót és telefonszámot privátban tudunk cserélni.
Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk,hetero alapon a hölgytag örömére.
Fiatal fiúval ismerkednénk,hetero alapon a hölgytag örömére.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem fiatalabb lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Sziasztok ! Érett komoly pár házaspár hölgy társaságát keresem Szekszárdon és környékén kellemes kapcsolatra kényeztetésre. Ha szeretnél velem személyesen is találkozni én benne vagyok írj privát üzit és megbeszéljük !
Kezicsókolom,
Sziasztok!
Fiatalabb, (20-35) telt lányt keresek kellemes kikapcsolódásra, hosszú távra.
Fiatalabb, (20-35) telt lányt keresek kellemes kikapcsolódásra, hosszú távra.
Sziasztok.Győri elhanyagolt hölgyet keresnék minden jóra.Masszázsban is jó vagyok.
Hali
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2021. 06. 23. szerda 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Fital lányt keresek ma kora délutánnra Üllő Monor környkéről autós orálszexre.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Ismerkednék, részletek az adatlapomon.
Sziasztok. Egy 22 éves Szegedi magára és környezetére igényes srác vagyok. A szex minden formáját szeretem pont ezért is keresek hölgyet, vagy esetleg párt kölcsönös örömök céljából.
Szexben rendkívül nyitott vagyok és imádok kényeztetni bármire kapható vagyok ha csak szeretnéd megragadni az alkalmat és kinyalatnád magad akkor is írj bátran.
Kérem az üzeneteket a patrikjn60@gmail.com email címre küldjétek!
Szexben rendkívül nyitott vagyok és imádok kényeztetni bármire kapható vagyok ha csak szeretnéd megragadni az alkalmat és kinyalatnád magad akkor is írj bátran.
Kérem az üzeneteket a patrikjn60@gmail.com email címre küldjétek!