Sziasztok! Augusztus 10 körül idősebb hölgy, a Balaton Északi részén ha törődésre vágyna, én kimondottan nagy élvezettel tenném szebbé a napját/estéjét, gyengéd, el lazító, finom masszázsal, hosszú, vastag farkammal, egy jó beszélgetéssel, vagy amihez kedve van, fétisem örömet okozni, nincs szexibb egy mámorban vonagló nőnél a kezeim alatt
Helyet tudok biztosítani, ha úgy kényelnesebb
Helyet tudok biztosítani, ha úgy kényelnesebb
Érett molett párt keresek minden jóra, 34 éves diszkrét kedves srác vagyok Keszthely környékéről
Sziasztok ! Ma estére... Cumiztatnék Hatvan , Jászberény , Jászfényszaru , Jászapáti környékéről,keresek valaki bevállalósat ! Utazni tudj,mert én nem tudok menni sajnos... Lehetsz kamionos is. Helyem van ami igényes !
Vp megyei fiút fogadnánk
Sziasztok ! Ma este találkozáshoz Szekszárdon és környékén diszkrét pár házaspár társaságát keresem kellemes kölcsönös kényeztetéshez együttlétre mindenki örömére. Ápolt potens mindenre nyitott férfi vagyok . Írj privit ha taliznál utazás nem gond a környékre.
Kedves Hölgyeim ma este Siófok, Veszprém környékén vállalok kényeztető masszázst gyakorlott masszőrként.
Magányos fiatal vékony lányt vagy feleséget szorkaztatnék szabadidejében, kötelezetség nélkül!
Hatvan és környékéről keresem partnerem.Helyem van.
Sziasztok!
Fiatal,határozott fiút keresünk a hölgytag örömére.
Fiatal,határozott fiút keresünk a hölgytag örömére.
Sziasztok! Valós, találkozni merő hölgyet keresek Budapest és vonzáskörzetében. Nyugodtan írjatok rám, ha szimpatikus vagyok számotokra. Robi
Sziasztok ma este vagy holnap napközbe szivesen csatlakoznék párhoz lányhoz Nógrádmegye előnybe de normális határokon belül utazni tudok. Legyen szép napotok
39 éves magas férfias pasi vagyok pasit keresek aki szereti ha szopják kényeztetik. Hely van Bp
Sziasztok.Jövő Szombatra keresünk magunk mellé,közé,alá…..pasit,esetleg párt,olyat aki el is tud jönni,és el is jön.Olyat,aki mer,tud fotót küldeni e-mail-ben,és ha szimpatikus nekünk,akkor tud viberen egyeztetni velünk.35-45 között keresünk,nem baj,ha szeret kicsit masszírozni.Higiénia,diszkréció,intim helyen borotváltság feltéltel.
31.-ére keresünk,nem előbb,nem később!
A&T
31.-ére keresünk,nem előbb,nem később!
A&T
Sziasztok!
Hetfon fonyodon es környékén keresek egy kellemes kalandra valakit!
19 eves sportos nagy farku pasi vagyok
Hetfon fonyodon es környékén keresek egy kellemes kalandra valakit!
19 eves sportos nagy farku pasi vagyok
Holnap Sopronba valaki?
holnap reggel 8:00-9:30 között szopnék Lajosmizsén
helyem van
LENYELEM :P
helyem van
LENYELEM :P
Tartós kapcsolat reményében ismerkednék, találkoznék. 36 éves,egyedülálló, egyedülállő, mobilis vagyok...181/74 , 19/5

Sziasztok
Fiatal 22 éves sportos testalkatú nagy "étvágyú" srácként kellemes időtöltésre akár hosszútávon is keresem hölgyek vagy párok társaságát
Több infó, kép az adatlapomon található. Ha felkeltettem az érdeklődésed/érdeklődéseteket privát üzenetben megtaláltok
U.I: Utazni tudok ésszerű keretek között

Fiatal 22 éves sportos testalkatú nagy "étvágyú" srácként kellemes időtöltésre akár hosszútávon is keresem hölgyek vagy párok társaságát

Több infó, kép az adatlapomon található. Ha felkeltettem az érdeklődésed/érdeklődéseteket privát üzenetben megtaláltok

U.I: Utazni tudok ésszerű keretek között

Sziasztok
Péntek, szombat, vasárnapot(23,24,25) Egerben töltöm, hölgyekkel, párokkal ismerkednék!
Péntek, szombat, vasárnapot(23,24,25) Egerben töltöm, hölgyekkel, párokkal ismerkednék!
Jövő hét szombaton, azaz Július 31.én ismerkednék lányokkal vagy csatlakoznék párokhoz Győr vagy környékén. 20 éves ápolt srác vagyok. (Minden infó rólam a társkeresői adatlapomon van.)