Sziasztok.46 éves vagyok és Győri.Fiatal lányt keresek akit izgat ha egy idősebb pasival szeretkezhet.Aki tudja mi kell a nőnek és csodálatos helyekre vinné.
Nő vagy pár aki hosszútávú, tartós kapcsolat reményében van itt?!?

Sziasztok !
Zsolt vagyok, 25 éves és 191 cm magas.
Most pénteken (augusztus 27) a Köki-terminálban leszek 10 órától 13 óráig (12 órára megyek vért adni, hátha másnak is megjön a kedve hozzá). Esetleg egy idősebb hölgy vagy pár keres egy fiatalabb férfit, akkor ott kötetlenül tudunk beszélni. Ha valaki szeretne velem találkozni, akkor nyugodtan írjon nekem privát üzenetet.
További jó keresést mindenkinek,
Zsolt
Most pénteken (augusztus 27) a Köki-terminálban leszek 10 órától 13 óráig (12 órára megyek vért adni, hátha másnak is megjön a kedve hozzá). Esetleg egy idősebb hölgy vagy pár keres egy fiatalabb férfit, akkor ott kötetlenül tudunk beszélni. Ha valaki szeretne velem találkozni, akkor nyugodtan írjon nekem privát üzenetet.

Zsolt
Sziasztok
Fiatal, koromnál jóval fiatalabbnak kinéző fiú vagyok. Valakit érdekelne szerepjáték? Az én fantáziám határtalan
Ha érdekel valakit, akkor keressetek privátban

Fiatal, koromnál jóval fiatalabbnak kinéző fiú vagyok. Valakit érdekelne szerepjáték? Az én fantáziám határtalan

Ha érdekel valakit, akkor keressetek privátban

micsoda lábikók...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 20. péntek 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 20. péntek 17:32

Törölt felhasználó (4389602)

60körüli ,feletti párral ismerkednénk
Megbízható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehet. Békéscsaba és környéke
Sziasztok!
Kedves, nyitott fiatal hölgyet, párt keresek elsősorban dél-Budapest környékén!
Kedves, nyitott fiatal hölgyet, párt keresek elsősorban dél-Budapest környékén!
Helló hölgyek , csajszik
Pesti vagy szűk környéki fiatal hölgyet, asszonyt, anyukát keresek
Pesti vagy szűk környéki fiatal hölgyet, asszonyt, anyukát keresek

Sziasztok !
Zsolt

Zsolt
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Ismerkednék, részleteke az adatlapomon...
Keresünk olyan hozzánk hasonló párokat akiknél a párcsere nem feltétel ,de a lányos játék belefér .
Ha lenne ilyen privát üzenetet várunk
Üdv E&I
Ha lenne ilyen privát üzenetet várunk
Üdv E&I
Hali, mai napra keresek leányzót, akár késő estére is! Autós kaland vagy nálad!

Hali.
Érett hölggyel vagy ilyen tagú heteró párral találkoznék.ű
Érett hölggyel vagy ilyen tagú heteró párral találkoznék.ű
Sziasztok.46 éves vagyok és Győri.Fiatal lányt keresek akit izgat ha egy idősebb pasival szeretkezhet.Aki tudja mi kell a nőnek és csodálatos helyekre vinné.
Sziasztok!
Soproniakkal ismerkednék!
Soproniakkal ismerkednék!
Keresgélünk... párként párt...ha van helyetek Budaprsten...
Válaszokat csak priviben...
Válaszokat csak priviben...
Ma estére szexrandit keresenék Budapesten én 34 éves független férfi vagyok bár milyen korosztályu högyet hölgyeket hosszassan kényeztetnék
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
40es pasiként ismerkednék ma este.
Somogy-Tolna környékén, utazás nem gond!
Somogy-Tolna környékén, utazás nem gond!
Sziasztok! Új kalandokat élnek meg egy intelligens, dokoratív nővel. Kor: 26-45 között. Lehetőség szerint budapesti. Részleteket privátban. Üdv Zoli