30 éves pasikènt korhatár nélkül keresek hölgyet , akár csak beszélgetésre, akár többre. Mobilis vagyok
Helló hölgyek,csajszik
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is ha kedveled vagy érdekel
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is ha kedveled vagy érdekel
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Hali.
Negyvenes,ötvenes hölggyel vagy ilyen tagú párral ismerkednék heteró alapon.
Az sem baj ha perverz
Negyvenes,ötvenes hölggyel vagy ilyen tagú párral ismerkednék heteró alapon.
Az sem baj ha perverz

Nem mára de keresünk Lányt,Párt,esetleg nagy méretű pasit pasit max 35 évesig és csak hellyel rendelkezőt.
Privát üzeneteket várunk Üdv E&I
Privát üzeneteket várunk Üdv E&I
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Budapesten hölgyet vagy párt keresek, vagy bi párt
Tatabánya és környékén 18-tól keresek apa komplexusos. igényes lányt, hölgyet max 35ig. 46éves független pasi vagyok.
Fiatalabb fiút leszívnék.
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Sziasztok ! Hatvan , Jászberény , Jászfényszaru környékéről keresek valakit egy finom cumira ! Jászfényszarun van helyem ! Ne okozzon gondot,hogy ide kell jönnöd...
Sziasztok !
22-én hétfő estére Szekszárdi vagy közelbe lakó 35-60 közötti pár házaspár hölgy kellemes kényeztetésre találkozásra ? Keress privát és megbeszéljük.
22-én hétfő estére Szekszárdi vagy közelbe lakó 35-60 közötti pár házaspár hölgy kellemes kényeztetésre találkozásra ? Keress privát és megbeszéljük.
Budapesten valaki talizna?valakik?
60 fölötti hölgyet kényeztetnék!
Tudom hogy szinte 1:1000000 az esélyem,
de ki tudja
Minimum 60 inkább 70-80+ éves hölgyeket keresek bármilyen jellegű hosszútávú szexuális kapcsolatra az ország egész területén. 42 éves sportos ,magas szexkultúrával rendelkező pasi vagyok. Kifejezetten a ráncos ,megereszkedett .lógó mellű.hasú.fenekű izgató,szexis öregasszonyokat keresek
16 éves korom óta sok 50-75 közötti hölgy partnerem volt főleg külföldön.Itthon sajnos nem találok rájuk....

Sziasztok reggel 7 kor nálam Gödöllőn after party párok asszonyok lányok ?Privi…..
Üdv, "Debrecenbe szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal "HETERO" alapon, minden jóba benne vagyok :P
Sportos, fiatalos pasi személyébe
Sportos, fiatalos pasi személyébe

Helló hölgyek
Csaak MA Black friday!
Pesten 1* Jössz-talizunk,éés 2 Orál élvezetbe lesz RÉszünk Is
Csaak MA Black friday!
Pesten 1* Jössz-talizunk,éés 2 Orál élvezetbe lesz RÉszünk Is

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!