Sziasztok! 37 éves magas pasi nagy mérettel keres vékony, nagymellű lányt/lányokat.
Esztegom-Budapest vonalon. swingerb36@gmail.com
Esztegom-Budapest vonalon. swingerb36@gmail.com
mennyire érettre gondolsz?
én 38 éves vagyok
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 08. 02. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 02. kedd 17:44

Na hát a párommal volt közöttünk pár év.. úgyh. most inkább az "érettebb" pasikat részesítem előnyben
De azért sok sikert fiúk!

De azért sok sikert fiúk!
X.keruletböl keresem partnerem.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Veszprém és környékéről keresek hölgyet, esetleg pàrt január 4.-5. - re napközbeni talàlkozóra.
Hali.
Mai nap keresek 40-50 es hölgyet vagy ilyen tagú párt.
Mai nap keresek 40-50 es hölgyet vagy ilyen tagú párt.
Nimfó, szexmániás fiatal lányt keresek, hosszabb távra!
Sziasztok!Ma estére keresek normális partnert(kkt) érzéki szexre,határ a csillagos ég....!Küldj telefonszámot!!Hajdú-Bihar
Sziasztok!
31 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
31 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Helló sziasztok 24 éves vagyok bárkihez csatlakoznék Győr és környéke utazni tudok akár ma is!!
Sok mindenre nyitott, fiatal, potens pesti pasi ismerkedne Hölgyekkel és Pàrokkal.
Mi nem Szilveszterre csak hanem úgy álltalában ismerkednénk hölgyekkel,párokkal.
Privát üzeneteket várunk
Privát üzeneteket várunk
Sziasztok !
Esetleg lenne hétvégi kamerázásra hölgy aki párommal ( hölgy) masztizna? Esetleg Kecskemét kk személyesen is találkozhatunk.
BUÉK
Esetleg lenne hétvégi kamerázásra hölgy aki párommal ( hölgy) masztizna? Esetleg Kecskemét kk személyesen is találkozhatunk.
BUÉK
Sziasztok !
Ma esti talira Szekszárdon 35-65 közötti pár házaspár hölgy ? Ha van valaki aki találkozna kellemes esti kényeztetésre írjon privátba.
Ma esti talira Szekszárdon 35-65 közötti pár házaspár hölgy ? Ha van valaki aki találkozna kellemes esti kényeztetésre írjon privátba.
Fital hölgyet keresek hosszabb távra!
Sziasztok!
Üdv
Zoli
Üdv
Zoli
Fiatalabb lany,part szopatnek rendszeresn.Nem lennek halatlan.Pedt megye.
Üdv, szívesen ismerkednék heteró alapon! Jó modorú, kedves 26. éves vagyok, üzenetben bármire válaszolok!

Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére.
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére.
Sok mindenre nyitott, fiatal, potens pesti pasi ismerkedne Hölgyekkel és Pàrokkal