Jácint vagyok, fiatal aranyos budapesti fiú. hetero alapon keresek idősebb párokat akikhez csatlakozhatnék kalandozni. a nagy bimbóudvart imádom

Leszoplak. Többit olvasd el az adatlapomon.
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Péntek estére keresünk fiatal férfit,
akinek kölcsönadnám a feleségem !( kocsi, természet)
Csak az írjon aki rá is ér !
akinek kölcsönadnám a feleségem !( kocsi, természet)
Csak az írjon aki rá is ér !
Sziasztok! Szombathelyen keresek nőt, illetve heteró alapon párt. Helyem nincs, utazni tudok. Kipróbálnám szabadban is, ha nincs hely.
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
37 éves egyedülálló, egyedül élő extra potens(egész éjjel, többlövetű) srác vagyok. Fiatalabb lánnyal vagy érettebb Nővel ismerkednék, találkoznék. Telefon, kamera...stb...csak normális elérhetőségeim vannak. Nem emailezgetek
Valódi partnert keresek.

45 éves heteró párként keresünk nagyobb meretű fiút veszprém megye
Sziasztok!Zalaegerszegen találkoznék 30-55közötti hölgyel!
Ma délelőtt Pécsen puncit nyalnék, farkat szopnék, élvezném, ha lespriccelnének. Kor nem számít.
Fiatal lányoknak segítgetnék!

Sziasztok, most a napokban keresek nőt/párt kis élvezetekre, mindenre vevő vagyok megbeszélés kérdése!
Képek az oldalamon vannak fent! 21/F
Képek az oldalamon vannak fent! 21/F
Sziasztok! Nem keres pár vagy hölgy egy 23 éves vékony potens fiút, akinél olyan mint tabu nem nagyon létezik kellemes időtöltésre? Utazni tudok, ha mégis van ilyen akkor privátban elérhető vagyok

Sziasztok!
Keresek egy magas, fiatalos, nagy méretű FÉRFIT!
Keresek egy magas, fiatalos, nagy méretű FÉRFIT!
Sziasztok !
Holnap hétfő estére Szekszárdon 40-60 közötti átlagos komoly partnert kereső párt házaspárt hölgyet keresek kellemes diszkrét együttléthez mindenki örömére. Ha ismerkednétek, találkoznátok egy ápolt kulturált diszkrét mindenre nyitott nagyobb méretű férfival írjatok privát üzenetet ahol adok elérhetőséget.
Holnap hétfő estére Szekszárdon 40-60 közötti átlagos komoly partnert kereső párt házaspárt hölgyet keresek kellemes diszkrét együttléthez mindenki örömére. Ha ismerkednétek, találkoznátok egy ápolt kulturált diszkrét mindenre nyitott nagyobb méretű férfival írjatok privát üzenetet ahol adok elérhetőséget.
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Még mindig keressük LÁNY, HÖLGY (!!!) partnerünket, a bemutatkoóban leírtak szerint.....ha igazán bírod élvezni a szexet és kívánod a telt női idomokat, írj ránk!
blacksunrise32@gmail.com
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok Szolnok vagy környékéről keresek nőt lányt szexre maximum 43 éves korig! Varom a leveleket viber skyp hangouts van.
27 éves pasi vagyok 40-50 éves nőkkel ismerkednék békés megyében

Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal