Nehéz eldönteni ebben a csoportban, hogy a "fiatalok" vagy az "érettek" közé tartozom...

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!

Ma este fiút fogadnánk veszprém megye
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok ☺️
Sziasztok! Egyetemista lányt keresek egy kellemes kapcsolatra. Ne legyél szégyellős, egy kedves, figyelmes ötvenes férfi a tenyerén hordozna.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok maször van itt aki találkozna?
Olyan fiatal lányt keresek, akit izgat, hogy egy 40+ os pasi milyen finoman, érzékletesen és tapasztaltan képes hozzáérni. Teljes titokban, diszkrécióban. Van titkos helyem is. Írj bátran, bizalommal!
Péter

Péter
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szolnokon keresem egy érett nő társaságát szombatra.
Sziasztok
Pápa -Ajka-Tapolca-Keszthely vonalon keresek nőt ,párt akár idősebb korosztály is.
Pápa -Ajka-Tapolca-Keszthely vonalon keresek nőt ,párt akár idősebb korosztály is.
főiskolás, egyetemista hölgynek angol és matematika korrepetálás, priviben írj
Sziasztok!
Fiatal sportos srác vagyok, idősebb párral ismerkednék
Fiatal sportos srác vagyok, idősebb párral ismerkednék
Itt vagyok
írtam üzenetet!
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2022. 08. 19. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Irtam üzenetet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 07:11

Törölt felhasználó (4357372)

Sziasztok!
Fiatal,hetero fiúval ismerkednénk.
Fiatal,hetero fiúval ismerkednénk.
Sportos, méretes pasi nőket, párokat keres minden jóra Budapestről és az agglomerációból. Akár ma is!
Fiatal ápolt szexmániás partnerem keresem Budán!
sziasztok, felcsatolhatóval rendelkező nőt keresek (lehetőség szerint strapless strapon)